• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

face ! bi akıl verin lütfen :(

gri86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
253
532
103
Kızlar eşimle ilk tanıştığımız zamanlarlarda bana benden önceki yaşamını anlattı,kaç tane sevgilisinin olduğunu, önemli kimsenin olmadığını, bi tek lisede aşık olduğunu falan.Ben de ona doğrusu neyse onu anlattım.

Neyse bi gün annesiyle konuşuyoruz bana bi kızdan bahsetti, oğlumun çok parasını yedi falan dedi.Ben şok, duymadım hiç ben böyle bi kız dedim, sen kıskanırsın diye dememiştir dedi.

Aradan bi kaç gün geçti, ikimiz oturuyoruz eşimle,tvde mi bi yerde eski sevgilisinin adı geçti, a ne güzel isim değil mi dedim, kızımız olursa koyabiliriz di mi dedim ne diyecek diye.Afalladı mafalladı, nerden çıktı bu isim falan dedi, kısa keseyim sonra bu kızı anlattı bana.

Anlattığı şu, ilk 3 ay görüşüyorduk,o zaman kız Ankara'da okuyormuş, gidip geliyordum olduğu şehre, sonra yılbaşında tartıştık, tavrı hali hoşuma gitmedi, ben kafamda bitirdim o an dedi.Sonra kız kpss sınavına hazırlanıyormuş, ayrılırım da etkilenir, hakkına girerim diye sınavı bitene kadar ayrılmadım dedi, yılbaşından sonra da bi daha Ankara'ya gitmedim dedi. Bu sınav için ayrılmadım dediği süre de 7 AY.

Niye bana anlatmadın dedim, kıskanırsın diye dedi, ben eski olayın nesini kıskanacağım, ben benden sonrasına bakarım, neden böyle yaparak benim sana olan güvenimi zedeliyorsun dedim, özür dilerim düşünemedim dedi, sen de çok kıskançsın ne yapayım dedi, ben seni seviyorum dedi v.s. v.s.

Kızlar eş durumundan gelmesi için nikah yaptık, daha düğünümüz olmadı , aynı evde yaşamıyoruz diyeyim.Eşim, olduğum şehre atandı, o benden sakladığı kızın ailesi de benim olduğum yerde yaşıyor.

Eşimle ikimizin ortak face i var, dün faceden bi kıza arkadaşlık isteği gönderdiğini ve kızın da kabul ettiğini gördüm. Öylesine sordum kim bu kız diye.

O eski sevgilisinin ev arkadaşıymış bu kız. Kız bizimkinden ayrılınca, ev arkadaşının face inden de sildirmiş eşimi.

İşte bu ev arkadaşı olan kız, biz nikah yapınca eşimi aramış, hayırlı olsun demiş güya, nikah olalı iki ay oluyor, bizimki de şimdi kızı faceden eklemiş.

Ben de şimdi bu kızı eklemenin manası ne dedim, amacın ne dedim, aklıma geldi ekledim dedi. Biz eşimle aynı yaştayız. Bu eski sevgilisi ve ev arkadaşı, eşimin kardeşinin arkadaşları aynı zamanda, ve bizden 4 yaş küçükler.

İş arkadaşın değil, okul arkadaşın değil, senden 4 yaş küçük, eski sevgilinin ev arkadaşıyla senin ne ortak noktan var ki dedim, eski sevgiline ben evlendim diye nispet mi yapıyorsun dedim ?

İşte özür dilerim de, senin kızacağını kırılacağını düşünmedim de, eşeklik ettim de, ben seni çok seviyorum da, yazıyor bana böyle mesajlar.

Ben de konuşmuyorum kızlar, ararsa da soğuk konuşuyorum, güvenimi kırıp beni böyle anlamsız üzmesine gerek var mı?

Önce eski sevgilisini saklar, sonra da kızın arkadaşını faceden ekler..

Lütfen yorum yapın, yoruldum ben artık..

zaar işte ne gereği var kardeşim adam gibi yoluna bak ne ekliosun huzurunu kaçırıyorsun kendininde milletinde..tuhaf insanlarla dolu hayat...

Kızlar eşimle ilk tanıştığımız zamanlarlarda bana benden önceki yaşamını anlattı,kaç tane sevgilisinin olduğunu, önemli kimsenin olmadığını, bi tek lisede aşık olduğunu falan.Ben de ona doğrusu neyse onu anlattım.

Neyse bi gün annesiyle konuşuyoruz bana bi kızdan bahsetti, oğlumun çok parasını yedi falan dedi.Ben şok, duymadım hiç ben böyle bi kız dedim, sen kıskanırsın diye dememiştir dedi.

Aradan bi kaç gün geçti, ikimiz oturuyoruz eşimle,tvde mi bi yerde eski sevgilisinin adı geçti, a ne güzel isim değil mi dedim, kızımız olursa koyabiliriz di mi dedim ne diyecek diye.Afalladı mafalladı, nerden çıktı bu isim falan dedi, kısa keseyim sonra bu kızı anlattı bana.

Anlattığı şu, ilk 3 ay görüşüyorduk,o zaman kız Ankara'da okuyormuş, gidip geliyordum olduğu şehre, sonra yılbaşında tartıştık, tavrı hali hoşuma gitmedi, ben kafamda bitirdim o an dedi.Sonra kız kpss sınavına hazırlanıyormuş, ayrılırım da etkilenir, hakkına girerim diye sınavı bitene kadar ayrılmadım dedi, yılbaşından sonra da bi daha Ankara'ya gitmedim dedi. Bu sınav için ayrılmadım dediği süre de 7 AY.

Niye bana anlatmadın dedim, kıskanırsın diye dedi, ben eski olayın nesini kıskanacağım, ben benden sonrasına bakarım, neden böyle yaparak benim sana olan güvenimi zedeliyorsun dedim, özür dilerim düşünemedim dedi, sen de çok kıskançsın ne yapayım dedi, ben seni seviyorum dedi v.s. v.s.

Kızlar eş durumundan gelmesi için nikah yaptık, daha düğünümüz olmadı , aynı evde yaşamıyoruz diyeyim.Eşim, olduğum şehre atandı, o benden sakladığı kızın ailesi de benim olduğum yerde yaşıyor.

Eşimle ikimizin ortak face i var, dün faceden bi kıza arkadaşlık isteği gönderdiğini ve kızın da kabul ettiğini gördüm. Öylesine sordum kim bu kız diye.

O eski sevgilisinin ev arkadaşıymış bu kız. Kız bizimkinden ayrılınca, ev arkadaşının face inden de sildirmiş eşimi.

İşte bu ev arkadaşı olan kız, biz nikah yapınca eşimi aramış, hayırlı olsun demiş güya, nikah olalı iki ay oluyor, bizimki de şimdi kızı faceden eklemiş.

Ben de şimdi bu kızı eklemenin manası ne dedim, amacın ne dedim, aklıma geldi ekledim dedi. Biz eşimle aynı yaştayız. Bu eski sevgilisi ve ev arkadaşı, eşimin kardeşinin arkadaşları aynı zamanda, ve bizden 4 yaş küçükler.

İş arkadaşın değil, okul arkadaşın değil, senden 4 yaş küçük, eski sevgilinin ev arkadaşıyla senin ne ortak noktan var ki dedim, eski sevgiline ben evlendim diye nispet mi yapıyorsun dedim ?

İşte özür dilerim de, senin kızacağını kırılacağını düşünmedim de, eşeklik ettim de, ben seni çok seviyorum da, yazıyor bana böyle mesajlar.

Ben de konuşmuyorum kızlar, ararsa da soğuk konuşuyorum, güvenimi kırıp beni böyle anlamsız üzmesine gerek var mı?

E, kıskanmışsınız işte..Yani bu yüzden saklamıştır bence.Belki de sandığınız gibi bir durum yoktur ortada.

Son düzenleme:
Bende hafiften kıskanç bir hatunum ama belli etmem eşime.
Böyle bir durumda ne yapardım??:26:
Empati yapayım dedim ama cıkkkssss yaparken bile sinirlerim tavan yaptı:47:

Aklında bi yerlerde kalmış demek ki kız.
İnsanın nefsi ve iradesi kendi ellerinde..
Eklemek istemese eklemezdi demekki bir merakı var, merak ediyo,ulaşmaya çalışıyo, aklında bişiler vardır muhakkak

Siz öyle bir şey yapsanız tepkisi ne olurmuş sormayı deneseniz ya?

hemende cevabı eklim..

-Aklın hala eski sevgilinde dimi?
-Arkadaşından mı haber alıcaktın?
-Hala görüşüyosunuz dimi?

Bin tane yapmadığınız şeylerle yargılanırsınız.

Erkekler kendinize gelin azıcık karşınızda aptaL yok demeli artık birileri bunlara.

Bizi fazlaca saf sanıyolar yazık.:34:

Buzamana kadar eşime hiç sormadım eski sevgililerini,onlar benden önce vardı,sormamın bir anlamı yok diye düşündüm.
Kendi anlatmışdır,herşeyini.

Beni benden sonraki hayatı ilgilendirir,geçmişteki sevgilileri değil.
Ama faceden eklediği kıza bende olsam sinir olurdum,ama kavga çıkarmak yerine açardım hesabını bir güzel silerdim,konuda kapanmış olurdu.

Zaten bi sürü sorunumuz var, maddi ve manevi, bi de eski sevgilinin arkadaşını ne diye eklersin ki be adam.

Daha okurken içime sıkıntı bastı. Vay neden bu kızdan bahsetmemiş, neden daha önce çıktığından haberiniz yokmuş hayır yani tüm çıktıklarının seceresini dökmek zorunda mıydı size ki kaynananızla konuşurken benim neden haberim yok bundan diyorsunuz bitmiş gitmiş nesini anlatacak yaa. Bakın kıskançsınız işte ki adam biliyor da anlatmıyor hem de gereksiz zaten sizden önce ne yaşanmışsa yaşanmış deşecek ne var hele hele ne tepki vereceğini görmek için kızın adı geçince bak bu ismi koyalım diye özellikle neden söyleniyor. Kaynananız bitmiş bir olayı neden söylüyor ve onun yanında da kıskançlığınızı belli edip benim neden haberim yok diyorsunuz ailesi sizin şehrinizdeymiş filan. Ya ne olabilir. Belki ortak arkadaşlarda çıkmıştır da eşiniz eklemiştir. Evlenmişsiniz artık yani hem beraber tv izliyorduk diyorsunuz hem aynı evde değiliz diyorsun ne yapacak kızı annesinin evine mi götürecek aynı evde kalmıyorsanız aklı o kızda olsa sizinle evlenmezdi. Lütfen böyle şeyleri bırakın her erkeğin bir geçmişi vardır deşmekle elinize hiçbirşey geçmez tam tersine en ufak şeyleri bile eşiniz sizde kıskanacaksınız diye saklamaya başlar. O arkadaşıyla artık aynı evde bile kalmıyordur kız ne kadar zaman geçmiş.

bence açıkça eskiye sevgiliye bi nispet yapma durumu var.
iyi takip et derim.

Kafanızı karıştırmak istemem ama eşinizin size eski sevgililerini anlatıp o kızı anlatmaması garip geldi. Kıskanırsın bahanesi de pek inandırıcı değil açıkçası madem çok kıskanç biri olarak görüyor sizi o zaman o kız hariç diğer eski sevgililerini neden anlatıyor. O kızın arkadaşı eşinizi arayıp tebrik etmiş olabilir eşinizde teşekkür eder konu kapanır. Kızı face'den eklemesi de çok masumane gelmedi bana.

Eger siz boyle irdeleyip sorup sordukdan sonra kizin arkadasini eklediyse suc sizde . Adamin aklina sokmussunuz resmen yeniden kizi. Anlatmiyosa sorma hicbisey .eskiler eskide kaldiysa yeniden aklina sokmamak gerekirdi bence....

arkadaşım kızma ama sende eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak misali ne eskileri deşip duruyosun yani nie eski sevgililerini anlatmasını istiyosun sende anlattın mı eski aşklarını. tamam belki merak edebilirsin geçmişte birine aşık olup olmadığını ama hepsini de tek tek sormak bence saçma. birgün yeni evliyken görümcemde abim bunla çıktı şunla çıktı şöyleydi böyleydi eşimde açıklama yapıyo ama ben nasıl sinirlendim yeter yaa abla çıkar mısın odadan beni ilgilendirmez geçmişi. önemli olan benden sonrası dedim eşimede çok kızdım ne die sende anlatmasına izin veriyosun ve eşlik ediyosun diye. yani ben bi kadın olarak eşimin çok da geçmişini bilmek istemem. çünkü eskileri hatırlatmak olur bu. kv nizede böyle kozlar vermeyin. zaten onun yaptığıda ayrı bi saçmalık... bence siz faceyide kapatın eşinizin eskilerini deşe deşe daha çok kişi ekletirsiniz. lütfen kızmayın bana...

Sacmalamis resmen kizin ev arkadasini eklemekle, bana sebepsiz gelmiyo.
Su olabilir, arkadasini ekleyince bütün fotolarinizi falan görcek haliyle facede, kizda esinin eski kiz arkadasina anlatsin yada göstersin diye Bence, yani Bi sekil Ego tatmini..
Bide sadece o kizi anlatmamasi ilginc geldi bana.

ben arkadaşım eski eşiyle face de arkadaşım. şimdi arkadaşım acaba diyormudur ne hakla onu ekledi diye vs vs???

yani belki o ev arkadaşıyla bir muhabbeti olmuştur, kafa olarak iyidir, paylaşımları (face de) güzeldir. sanki face de sadece gerçek hayatta görüştüğümz kişiler var. adam kafasında çoktan bitirmiş asıl sen soktun kafasına eğer birşey varsa. senden gizli o kızı veya eski sevgilisini takip etmek istese eder ve senin de haberin olmaz. bu kadar vıt vıt ayrıntıya niye grilir anlamıyorum? olursa öyle bir olur ki kimse engelleyemez. asıl sen kv niye sana böyle şeyler anlatır onu otur bir düşün.

Sacmalamis resmen kizin ev arkadasini eklemekle, bana sebepsiz gelmiyo.
Su olabilir, arkadasini ekleyince bütün fotolarinizi falan görcek haliyle facede, kizda esinin eski kiz arkadasina anlatsin yada göstersin diye Bence, yani Bi sekil Ego tatmini..
Bide sadece o kizi anlatmamasi ilginc geldi bana.

Kafanızı karıştırmak istemem ama eşinizin size eski sevgililerini anlatıp o kızı anlatmaması garip geldi. Kıskanırsın bahanesi de pek inandırıcı değil açıkçası madem çok kıskanç biri olarak görüyor sizi o zaman o kız hariç diğer eski sevgililerini neden anlatıyor. O kızın arkadaşı eşinizi arayıp tebrik etmiş olabilir eşinizde teşekkür eder konu kapanır. Kızı face'den eklemesi de çok masumane gelmedi bana.

İşte benim de tam olarak demek istediğim bu,beni anlamışsınız çok sağolun.

Bazı arkadaşlar yanlış anlamış,hepsini anlattı, bu kızı benden sakladı diyorum, hem de 10 ay gibi bi süre berabermişler.Kızı benden sakladı, ben kızı yeni öğrenmedim, eşim eski sevgilisinin kankasını dün eklemiş face i ne.

Eşim yeni geldi yaşadığım şehre, kız da buralı olunca anıları mı depreşti bilmem.

Hayır neden kızın kankasını ekleyip de suyu bulandırıyorsun ki ? Ego mu tatmin edeceksin, haber mi göndermek istiyorsun, rahat mı batıyor adama ben anlamadım.

bütün sevgililerini anlatıpta sadece birini kıskanacağını düşünüp anlatmaması çok saçma...

kıskansan hepsini kıskanırsın ... neden sadece birini saklıyor...

bence gözün üstünde olsun..

ben asıl kayınvalidene takıldım ne diye sana anlatıyor kıskanç olduğunu bildikelri halde kocanın eski sevgililerini mantıksız olmuş. eşin sen kıskanır üzülürsün diye söylememiş belli ki . eşine rahatsız oluyorum çıkarır mısın de bi bakalım silecek mi o eklediği kızı

Sevgilisini değil, sevgilisinin arkadaşını eklemiş eğer bir niyeti olsa eski sevgilisini direkt eklerdi yani benim eşiminde eski çıktığı kızlarla ortak arkadaşları var hiçte kıskanmıyorum tam tersine iyi oluyor neden çünkü benimle resimleri var profil resmi ikimizin resimi beraber gittiğimiz tatillerde resimlerimiz var ne olabilir ki.

İşte benim de tam olarak demek istediğim bu,beni anlamışsınız çok sağolun.

Bazı arkadaşlar yanlış anlamış,hepsini anlattı, bu kızı benden sakladı diyorum, hem de 10 ay gibi bi süre berabermişler.Kızı benden sakladı, ben kızı yeni öğrenmedim, eşim eski sevgilisinin kankasını dün eklemiş face i ne.

Eşim yeni geldi yaşadığım şehre, kız da buralı olunca anıları mı depreşti bilmem.

Hayır neden kızın kankasını ekleyip de suyu bulandırıyorsun ki ? Ego mu tatmin edeceksin, haber mi göndermek istiyorsun, rahat mı batıyor adama ben anlamadım.

Ya zaten hepsini anlatması hata bu bir, ikincisi onu anlatmaya değer görmemiş olabilir unutmuş olabilir yani siz de anlattırmışsınız. Neden anlatmak istemesin özellikle peşine düşecek olacağınızı düşünse öbür kızları anlatmaz ne güzel açık olmuş size ama bir kızı anlatmadı diye ona takmışsınız yahu aynı evde tv seyrediyorduk diyorsunuz kızı sormuşsunuz adını bahane ederek sonra da yaşadığım şehire onu için mi geldi diyorsunuz ne yapacaktı kız o şehirde yaşıyor diye sizi başka şehir mi taşıyacaktı. He siz orada yaşamazsınız sizi özellikle kızın olduğu şehire götürür tamam bir derece anlarım da siz o şehirde yaşıyorsunuz ve o şehirde ikamet edeceksiniz değil mi eşinizin sizin yanınıza gelmesi kadar doğal ne olabilir. Kız ile aynı şehirde yaşamalarını mı istemiyorsunuz kız için yaşadığınız şehiri mi terkedeceksiniz nedir yani en başından o şehirde yaşayacakmışsın zaten siz oradasınız. Neden haber göndermek istesin tamam arkadaşı bak evlenmiş diyebilir daha iyi değil mi kızın evlendiğini öğrenmesi bir düşüncesi varsa yokolmul olur ki sanmıyorum o kadar zamandan sonra zaten bir düşüncesi olsa eşinizin facesinde ekli olurdu ekli değilmişki çoktan silmişler birbirlerini. Siz eşinizle ortak face kullanıyorsunuz eşiniz bunun farkındayken sizin açıp kontrol edebileceğinizi biliyorken neden yapsın? Siz aklıma sokmuşsunuz bir yandan da sırf anlatsın diye kızın adını söylemek filan eşinizde anlamış bildiğinizi anlatmış. Suyu en baştan bulandıran sizsiniz lütfen biraz kendinize güveniniz olsun ne bu özgüven eksikliği anlamıyorum daha tam ev bile kurmadan bu kıskançlıklar sevmemiş anlaşamamış anlatmış işte size dönmek istese ona dönerdi ama sizinle evlenmiş sizi seçmiş daha ne. Ekleyin face da güzel resimlerinizi, ikinizin resmini profil resimi yapın.

Kayınvalideniz ne amaçla anlatıyor ki bunu size geçmiş , gitmiş .Amacı huzursuz etmek olabilirmi?
Eşiniz konusunda da , eşinizi siz tanıyorsunuz samimiyetine inanıyorsanız bir şans verip , takipte kalırsınız eşinize belli etmeden. Bi anlık gaflette olabilir eşinizin yaptığı.

bütün sevgililerini anlatıpta sadece birini kıskanacağını düşünüp anlatmaması çok saçma...

kıskansan hepsini kıskanırsın ... neden sadece birini saklıyor...

bence gözün üstünde olsun..

bence de. Ve 7 ay kızın kpss si için ayrılmaması bana çok saçma geldi ... :45:

Back