Ezel Atv

kizlar yorumlariniza cok güldüm yaaa,cok tatlisiniz hepinizde.ama evli olanlar dikkar edin,bide gece rüyanizda kenan kenan diye sayiklamayin mazallah.ama yakisikli cocuk allah icin nedeyim.

iiiki bi boş bıraktık hemen saldırın cocuğa benim len o savulun bakem ayy misafir var cok giremicem bi kenaaaaaaaan diimde gidim kaydirigubbakcemile2

Ya bravo size heeee topiği ne hale getirdiniz savulun beeeeeee:mymeka:

valla yaaa kenanı bölüşemiyosunuz ayıp kızlar ya
verin bana cekilin kenara
ben o ölü balık gözlü cansudan da
pörtlek gözlü zeynep ten de iyi bakarım onaaaa:)
ya kızlar bu hafta cansu ezele geliyo fragmanda görünce cok gıcık oldum

kizlar hani cennette erkeklere huri vericeklermis ya hani bizede elbet bir nuri dusucekse ben kenani isterim sesi goruntu kenan gibi olsun el ele cennet bahcelerinde kovalamaca oynar birlikte papatya toplariz kaydirigubbakcemile sonra ben ona ellerimle kazak orerim :hulya: ihlamur kaynatir karsilikli iceriz sonra o beni sap diye oper ......ohhh be ne iyi geldi

Login | Facebook

kenan yapmış yapacağını gene yaaa şuna bakınn helall bir insan bukadar da güzel harmandalı oyanyabılırmı yaaaaaaaaaaaaa :asigim::asigim::asigim:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: klava:klava:klava: o benümmmmm delikafaduldendelikafadulden

aynen bende gıcıkım o karuyaaa yaaaaaa pis karuuu :roflol::roflol::roflol:

kızlar sabah resmii geldiii.... zemuszemus
arkada bakan gözlere dikkat sırnaşık şey

kızlar sabah resmii geldiii.... zemuszemus
arkada bakan gözlere dikkat sırnaşık şey

Allah sen bilirsin yarabbi vallahi dikandim akannehir ne hos adam boyle bak bak don bir daha bak yetmedi bir daha bak goz banyosu Allah ovmus ovmus yaratmis zaman ayirmis bu adama birsuru ucube yolluyorum dunyaya birde sanat eseri yollayayim demis bu erkekse sokakta gorduklerimiz ne acep kizlar ben Kenanin Ingiltere de okudugu okulda okudum hala onu hatirlayan ogretmenler var ogrenci panosunda resmi vardi kis Turk ogrenciler daha o zamanlarda bakar bu insansa biz hayvaniz derdik evrimimizi tamamlamadik derdik offff ya bekardim ustelik ne olurdu ayni donemin ogrencisi olsaydik belki kanka olurduk

anaaam koymayın len şöle fotolar 1 aylık evliliğim tehlikeye girecek sizin yüzünüzden :dilcikar:

Ezeldaslarımmm Kenandaslarımmm Şeniz
Son 1 GüN

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…