Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bahar zaten çok hasta heralde ölücek ilerde bu fragmandada fena öksürüyo tedavi olması gerek ama olmuyo işte lmaz:
Ya bende bunu anlamıyorum, asık oldum diyor her iki cümlesinden biri Ezel ile baslıyor, hayatı degisti niye tedavi olmak istemiyor aklım almıyor bi türlü.
Ölmesi gerekiyo heralde
Yok bacım bidaha o ameliyatı gecirmez herhalde, gecirmesinde böyle daha yagusuhluu :asigim:
Ama burnuma kötü kokular geliyor, Eysandan vazgecemiyor Ezel, belki ask degildir daha ama acaip bir tutkuyla baglı ona. Ne yapıp ne etmeli ne Bahara ne Eysana yar etmemeli Ezelcigimi sositososito
kızlar sabah resmii geldiii.... zemuszemus
arkada bakan gözlere dikkat sırnaşık şey
Allah sen bilirsin yarabbi vallahi dikandim akannehir ne hos adam boyle bak bak don bir daha bak yetmedi bir daha bak goz banyosu Allah ovmus ovmus yaratmis zaman ayirmis bu adama birsuru ucube yolluyorum dunyaya birde sanat eseri yollayayim demis bu erkekse sokakta gorduklerimiz ne acep kizlar ben Kenanin Ingiltere de okudugu okulda okudum hala onu hatirlayan ogretmenler var ogrenci panosunda resmi vardi kis Turk ogrenciler daha o zamanlarda bakar bu insansa biz hayvaniz derdik evrimimizi tamamlamadik derdik offff ya bekardim ustelik ne olurdu ayni donemin ogrencisi olsaydik belki kanka olurduk
ay gece rüyamda gördüm kenanımı ben üniversitedeyken kenanda benim arkadasımmıs okula gelio bana sürpriz yapmaya dersten cıkıom bi bakıom etrafı kız dolu oda gülüo konusuo onlarla bende trip yapıom kızlara gülüo die kaydirigubbakcemile3 oda beni görüo meleğim geldi dio kızlar bana nasıl bakıo gıcık gıcık kaydirigubbakcemile3 hadi izin al gidelim burdan fln dio orda uyandım ya nereye gidecektik acaba kaydirigubbakcemile3 merak ettim he kocişimede anlattım ben seni mezara gönderecem hiç merak etme dio kaydirigubbakcemile3 kafayı yedirdi bu adam bana yaw
bi tarafın açık kalmış cicimlaelaelaelaelae