- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
Ayy düsman diye Zeynep karısını demek istedi diye sandım bende :roflol:
Bana dedi:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy düsman diye Zeynep karısını demek istedi diye sandım bende :roflol:
ivet sana dedim düşman :mymeka:zaten biz şurda 3 kişi bölüşemioz çocuuu sen nerden cıktın fare git gir deliğine kaydirigubbakcemile3
Abla sözü dinle lmaz: Çok üzgünüm çoook
Git anam git hadi bakalım gitmeyen Cansu Zeynep karısımı olsun :roflol:
oyyy ablam benim Kardelen güzelim :asigim:
gel yamacımaa Şeniz
he yaaaaivet sana dedim düşman :mymeka:zaten biz şurda 3 kişi bölüşemioz çocuuu sen nerden cıktın fare git gir deliğine kaydirigubbakcemile3
Kenanla dün aksam yemegindeyken bana iltifatlar ederkenki halini size eklemezsem catlarimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:asigim: :asigim: :asigim:
Kenanla dün aksam yemegindeyken bana iltifatlar ederkenki halini size eklemezsem catlarimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:asigim: :asigim: :asigim:
böyle birşey olabilirmi ya gerçekmi bu :asigim:
hah şuna bak hasbam bi kere o bizim evimizdeyken yatak odamızdayken bana bakarkenki hali kaydirigubbakcemile3))
gelin kızlar birlik olalım gücümüzü ayy aşkımızı birleştirelim ezdirmeyelim kendimizi diğer rakiplere hadi kızlar elele ayyy kalp kalbe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3susma sustukca sıra sana gelecek sözlerimi kenaaaan diyerek sonlandırıyorumkaydirigubbakcemile3:jeyyar:
Tüm kızlar toplanıp hain planlar yapmamız lazım,
öyle Kenaaaann Ezeeeeelll diye bagırarak ömür gecmez, ise girismek lazım görevimiz belli bacılar :roflol:
Kendimi 007 hissettim :roflol:
kenan bunları okusa ne der acaba -tatlicadiarzu-
bayankar sabah sabah bi resim daha sizlere gününüz güzel geçsin :lepi:
haşin bakışını yirim yirim sengözlerimebaksanab
BU arada haşin bakışını yirim yirim ne demek lan, yolarım valla:mymeka: