Ezel Atv

ivet sana dedim düşman :mymeka:zaten biz şurda 3 kişi bölüşemioz çocuuu sen nerden cıktın fare git gir deliğine kaydirigubbakcemile3

Kenanla dün aksam yemegindeyken bana iltifatlar ederkenki halini size eklemezsem catlarimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

i1240364_ezel-6-blm-15-.jpg

:asigim: :asigim: :asigim:

kenan beni napsın sekerim ben ona yapcam bişiler yakalasam:kedi:
kaldır kıs su fotoyu :mymeka:

Abla sözü dinle :eek:lmaz: Çok üzgünüm çoook
Git anam git hadi bakalım gitmeyen Cansu Zeynep karısımı olsun :roflol:

oyyy ablam benim Kardelen güzelim :asigim:
gel yamacımaa Şeniz

kuzum görmesin walla:1ninca:
doğrar hepimizi et yapar kedilere köpeklere atarlülülülülülü

ivet sana dedim düşman :mymeka:zaten biz şurda 3 kişi bölüşemioz çocuuu sen nerden cıktın fare git gir deliğine kaydirigubbakcemile3
he yaaaa
nolucuk biizm halimz böleekafamçokkarıştı

Kenanla dün aksam yemegindeyken bana iltifatlar ederkenki halini size eklemezsem catlarimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
ezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

gelin kızlar birlik olalım gücümüzü ayy aşkımızı birleştirelim ezdirmeyelim kendimizi diğer rakiplere hadi kızlar elele ayyy kalp kalbe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3susma sustukca sıra sana gelecek sözlerimi kenaaaan diyerek sonlandırıyorumkaydirigubbakcemile3:jeyyar:

hah şuna bak hasbam bi kere o bizim evimizdeyken yatak odamızdayken bana bakarkenki hali kaydirigubbakcemile3))

gerçek değil canım ,hayal o hayal ,benim hayalim :))) ne biçim bişey değilmi ..tarif bile edemiyorum..

kenan bunları okusa ne der acaba -tatlicadiarzu-

bayankar sabah sabah bi resim daha sizlere gününüz güzel geçsin :lepi:

ezel3y.jpg

haşin bakışını yirim yirim sengözlerimebaksanab

hah şuna bak hasbam bi kere o bizim evimizdeyken yatak odamızdayken bana bakarkenki hali kaydirigubbakcemile3))

gelin kızlar birlik olalım gücümüzü ayy aşkımızı birleştirelim ezdirmeyelim kendimizi diğer rakiplere hadi kızlar elele ayyy kalp kalbe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3susma sustukca sıra sana gelecek sözlerimi kenaaaan diyerek sonlandırıyorumkaydirigubbakcemile3:jeyyar:

Tüm kızlar toplanıp hain planlar yapmamız lazım,
öyle Kenaaaann Ezeeeeelll diye bagırarak ömür gecmez, ise girismek lazım görevimiz belli bacılar :roflol:

Kendimi 007 hissettim :roflol:

Aç tavuklarlülülülülülülülülülülülü

Ya bi yürüyün gidin :tomato:

kenan bunları okusa ne der acaba -tatlicadiarzu-

bayankar sabah sabah bi resim daha sizlere gününüz güzel geçsin :lepi:

ezel3y.jpg

haşin bakışını yirim yirim sengözlerimebaksanab

Abbov:asigim:

gerçekmi bu adam ya, yoğusam cennetten filanmızemuszemus

BU arada haşin bakışını yirim yirim ne demek lan, yolarım valla:mymeka:

X