Ezel Atv

hazır eviminde fotolarını siteye koymusken bi kenaaaaaaan diyimde gidiim kaydirigubbakcemile2

aaa tatlım evliler kocalarından gizli döküyolar bu incileri ya ondan :)
kocana caktırmadan cansuya gıcık ol kenana hasta ol zor iş

Ondan mı canım, o zaman evlendikten sonra bu taktikleri uygularım bende :lepi:

Peki Kenancıgımı o Zeynep karısından nasıl kurtarcaz ona bi care varmıdır ki hani sevgilisi olan Zeynep karısı :mymeka: benneyaptımki

onu ben halledecem siz üzülmeyin ama ondan sonra kenan benim olacak buna üzülmeyin diyememkaydirigubbakcemile3

ayyy evet bu oglan işte cok yakışıklı ama her güzelin kusuru var bununda gözler bozuk azcık zeyneple sevgili cansuyla filim cevirir
napcaz bunla böyle

onu ben halledecem siz üzülmeyin ama ondan sonra kenan benim olacak buna üzülmeyin diyememkaydirigubbakcemile3

de gettt :mymeka:
bak azra-sıla, sen, ben cok kavga ederiz daha söylim ben :roflol: :roflol:

yahu Kenanda kimmis be arkadaslarım ondan cok daha önemli canlarım benim bosverin erkek degilmi amannn :mymeka:

dememi cok isterdin biliyorum ama naniiik lülülülülülü

:roflol:

ayyy evet bu oglan işte cok yakışıklı ama her güzelin kusuru var bununda gözler bozuk azcık zeyneple sevgili cansuyla filim cevirir
napcaz bunla böyle

:roflol: :roflol: :roflol:

hazır eviminde fotolarını siteye koymusken bi kenaaaaaaan diyimde gidiim kaydirigubbakcemile2
delikafaduldendelikafadulden hmn bakam bakam
yeni gelin evi gezeyiiimyerimseniben

:mymeka::mymeka:
nerde senn
hanııım hanıııım sen daaa yeni evli değilmisiin
ne çabuk bitti
cicim aylarıkötükedihüso

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel:asigim::asigim::asigim::enbuyukkk:

cicim ayları bitmedi:asigim: kocişime söledim kenanı kuma alcam benim kocişim benden kısa 3 cm fln babet giyince kocişimle topuklu giyince kenaaaaaaaaaaaaan la cıkcam dısarı :dance:

kız benim dugun fotolarımada ev fotolarımada bakın yorum yapın yoksam valla koklatmam kenanı size
:umursamaz:laelaelaelaelaedelikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol::mymeka:

kız benim dugun fotolarımada ev fotolarımada bakın yorum yapın yoksam valla koklatmam kenanı size
:umursamaz:laelaelaelaelaedelikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol::mymeka:

hanım hanııımm (azra-sıla'nın deyimiyle kaydirigubbakcemile3 )
sen bizi tehditmi ediyorsun hee dur hemen Tefo'ya haber verim yerini tespit etsin :roflol:

hemen misafir olmaya geliyorumm

yaa birde şu dikkatmi çekti
sizce yaorumu nedir
dayı tefoya oruyor ya
vur dersem vururmusun die o da evet dio
acaba kimden bahsediyor orda

ya bence orda hani kenaaaaaaan:asigim: bazen dayının sölediklerine itiraz edio gibi ya bence o konusma hani dayı soruo vur desem vururmusun oda evet dio bence her dediğini yaparım anlamında olabilir aman ne bilim ben adama bakmaktan ne dediğini duyamıom:1hug:
bu arada azra sıla bende diom neden kanım ısındı bu kıza bende mersinliyim istanbula geleli daha 1 ay oldu adanayada haftada 2defa gelioduk gezmeye ama bu kenanı paylaşabilirim anlamına gelmez :dance:

ŞenizŞeniz
toprağımsın ama
kenanı bnde sana yar etmm tabiiii:dilcikar:

Yalnız var ya Kenancım bizi bi görse ben ne salagım ya gitmisim Zeynebin pesinden kosuyormusum burda üc tane sekerler varken der kesin delikafadulden :asigim: :asigim:

Ha Zeynep görse sonu Bakırköyde biter kesin :roflol:

Bide sevgilisi Zeynep karısı icin: Kenaaaaaaannnnnnnn :asigim:

kız hevin benden 25 gun buyuk olsanda kenan benim hakkım kaydirigubbakcemile2şimdi atlar taksiye gider istinye parka kenanla sarmas dolas foto cektirir gelirim he kızdırmayın beni:mymeka: siz üzülmeyi die yapmıyorum iyilikdende anlamıosunuz he :roflol::sm_cool:

3 tane mi:mymeka:

Ben neyim burda:dilcikar:

Abla sözü dinle lmaz: Çok üzgünüm çoook
Git anam git hadi bakalım gitmeyen Cansu Zeynep karısımı olsun :roflol:

3 tane mi:mymeka:

Ben neyim burda:dilcikar:

oyyy ablam benim Kardelen güzelim :asigim:
gel yamacımaa Şeniz

bir yenisimi eklendi aramıza kızlar gelin birlik olalım püskürtelim düşmanıkaydirigubbakcemile3

bir yenisimi eklendi aramıza kızlar gelin birlik olalım püskürtelim düşmanıkaydirigubbakcemile3

Tüm kızlar toplanıp hain planlar yapmamız lazım,
öyle Kenaaaann Ezeeeeelll diye bagırarak ömür gecmez, ise girismek lazım görevimiz belli bacılar :roflol:

Kendimi 007 hissettim :roflol:

Ayy düsman diye Zeynep karısını demek istedi diye sandım bende :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…