aaa tatlım evliler kocalarından gizli döküyolar bu incileri ya ondan :)
kocana caktırmadan cansuya gıcık ol kenana hasta ol zor iş
onu ben halledecem siz üzülmeyin ama ondan sonra kenan benim olacak buna üzülmeyin diyememkaydirigubbakcemile3
ayyy evet bu oglan işte cok yakışıklı ama her güzelin kusuru var bununda gözler bozuk azcık zeyneple sevgili cansuyla filim cevirir
napcaz bunla böyle
delikafaduldendelikafadulden hmn bakam bakamhazır eviminde fotolarını siteye koymusken bi kenaaaaaaan diyimde gidiim kaydirigubbakcemile2
:mymeka::mymeka:onu ben halledecem siz üzülmeyin ama ondan sonra kenan benim olacak buna üzülmeyin diyememkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3de gettt :mymeka:
bak azra-sıla, sen, ben cok kavga ederiz daha söylim ben :roflol: :roflol:
yahu Kenanda kimmis be arkadaslarım ondan cok daha önemli canlarım benim bosverin erkek degilmi amannn :mymeka:
dememi cok isterdin biliyorum ama naniiik lülülülülülü
:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
de gettt :mymeka:
bak azra-sıla, sen, ben cok kavga ederiz daha söylim ben :roflol: :roflol:
yahu Kenanda kimmis be arkadaslarım ondan cok daha önemli canlarım benim bosverin erkek degilmi amannn :mymeka:
dememi cok isterdin biliyorum ama naniiik lülülülülülü
:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
kız benim dugun fotolarımada ev fotolarımada bakın yorum yapın yoksam valla koklatmam kenanı size
:umursamaz:laelaelaelaelaedelikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol::mymeka:
ya bence orda hani kenaaaaaaan:asigim: bazen dayının sölediklerine itiraz edio gibi ya bence o konusma hani dayı soruo vur desem vururmusun oda evet dio bence her dediğini yaparım anlamında olabilir aman ne bilim ben adama bakmaktan ne dediğini duyamıom:1hug:
bu arada azra sıla bende diom neden kanım ısındı bu kıza bende mersinliyim istanbula geleli daha 1 ay oldu adanayada haftada 2defa gelioduk gezmeye ama bu kenanı paylaşabilirim anlamına gelmez :dance:
Yalnız var ya Kenancım bizi bi görse ben ne salagım ya gitmisim Zeynebin pesinden kosuyormusum burda üc tane sekerler varken der kesin delikafadulden :asigim: :asigim:
Ha Zeynep görse sonu Bakırköyde biter kesin :roflol:
Bide sevgilisi Zeynep karısı icin: Kenaaaaaaannnnnnnn :asigim:
kız hevin benden 25 gun buyuk olsanda kenan benim hakkım kaydirigubbakcemile2şimdi atlar taksiye gider istinye parka kenanla sarmas dolas foto cektirir gelirim he kızdırmayın beni:mymeka: siz üzülmeyi die yapmıyorum iyilikdende anlamıosunuz he :roflol::sm_cool:
3 tane mi:mymeka:
Ben neyim burda:dilcikar:
bir yenisimi eklendi aramıza kızlar gelin birlik olalım püskürtelim düşmanıkaydirigubbakcemile3
bir yenisimi eklendi aramıza kızlar gelin birlik olalım püskürtelim düşmanıkaydirigubbakcemile3