Ezel Atv

Kızlar fragmanda hani Bahar Ezelin yanında ya, sarılıyor ona kimin mekanı orası Ezelin mi?
Eger öyleyse Eysanın Ezelin yanına gitme nedeni Bahardır, merak ettigi icin. a.s

Evet Hevincim Ezelin evi orası..ılk başta bi sinirle giriyo gibi geldi bana içerifisfisfis

Ya bide keske su intikam planını Ramiz dayım yapsaydı,
Ezelcim beceremicek bu isi kanımca, Ömerligi daha agır basıyor :1no2:

Hem Ali de ögreniyormus bisey Ezelcigim hakkında, gizemliligini kaybediyor benim yagusuhlum :asigim:

Yok bacım bidaha o ameliyatı gecirmez herhalde, gecirmesinde böyle daha yagusuhluu :asigim:

Ama burnuma kötü kokular geliyor, Eysandan vazgecemiyor Ezel, belki ask degildir daha ama acaip bir tutkuyla baglı ona. Ne yapıp ne etmeli ne Bahara ne Eysana yar etmemeli Ezelcigimi sositososito

Bahar zaten çok hasta heralde ölücek ilerde bu fragmandada fena öksürüyo tedavi olması gerek ama olmuyo işte lmaz:

Bahar zaten çok hasta heralde ölücek ilerde bu fragmandada fena öksürüyo tedavi olması gerek ama olmuyo işte lmaz:

Ya bende bunu anlamıyorum, asık oldum diyor her iki cümlesinden biri Ezel ile baslıyor, hayatı degisti niye tedavi olmak istemiyor aklım almıyor bi türlü.

Ölmesi gerekiyo heralde

Ölsün ki Ezel Eysana dönsün dimi :a015: hain senaristler Eysanı ödüllendircekler kesin :mymeka:

Yarın giremem belki Ezeldaslarım, yogun bi is günü olacak, simdiden herkese iyi seyirler görüsemezsek eger Şeniz

yani o kadar yapmış etmiş cocuga bu eyşan bide üstüne alacak mı tekrar bunu ezelll offfff yaaa nefret et sundan kenannnn

doktoruna ben aşık olmak istiyorum deyip duruyodu bahar aşık oldu artık gidebilir :mymeka:
Tabi insan böyle yakışıklı asil bi varlığı nasıl bırakıp gider oda ayrı konu... kaydirigubbakcemile3

ameliyat olup dimedim kız hani ömer aşıktı ya öle demek istedim yani ezel daha farklı kişilik işte tekrar ömer gibi olursa dedim yani ama olmasın ya ben eysandanda bahardanda güzelim :umursamaz:

kızlar sabah resmii geldiii.... zemuszemus
arkada bakan gözlere dikkat sırnaşık şey

Lan kalbi olanları da düşünün öyle koyun şu resimleriakannehir

Go home KIVANÇ TATLITUĞ:mymeka:
Come on KENAN İMİRZALIOĞLU:enbuyukkk::asigim:

Yarıldım sabah sabah:roflol::roflol:, Nuray beni öldürecen yeminle, helvamıda sen yap bari:hulya:

ay gece rüyamda gördüm kenanımı ben üniversitedeyken kenanda benim arkadasımmıs okula gelio bana sürpriz yapmaya dersten cıkıom bi bakıom etrafı kız dolu oda gülüo konusuo onlarla bende trip yapıom kızlara gülüo die kaydirigubbakcemile3 oda beni görüo meleğim geldi dio kızlar bana nasıl bakıo gıcık gıcık kaydirigubbakcemile3 hadi izin al gidelim burdan fln dio orda uyandım ya nereye gidecektik acaba kaydirigubbakcemile3 merak ettim he kocişimede anlattım ben seni mezara gönderecem hiç merak etme dio kaydirigubbakcemile3 kafayı yedirdi bu adam bana yaw

bi tarafın açık kalmış cicimlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…