Ezel Atv

ivet sana dedim düşman :mymeka:zaten biz şurda 3 kişi bölüşemioz çocuuu sen nerden cıktın fare git gir deliğine kaydirigubbakcemile3

Kenanla dün aksam yemegindeyken bana iltifatlar ederkenki halini size eklemezsem catlarimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:asigim: :asigim: :asigim:

kenan beni napsın sekerim ben ona yapcam bişiler yakalasam:kedi:
kaldır kıs su fotoyu :mymeka:

Abla sözü dinle lmaz: Çok üzgünüm çoook
Git anam git hadi bakalım gitmeyen Cansu Zeynep karısımı olsun :roflol:

oyyy ablam benim Kardelen güzelim :asigim:
gel yamacımaa Şeniz

kuzum görmesin walla:1ninca:
doğrar hepimizi et yapar kedilere köpeklere atarlülülülülülü

ivet sana dedim düşman :mymeka:zaten biz şurda 3 kişi bölüşemioz çocuuu sen nerden cıktın fare git gir deliğine kaydirigubbakcemile3
he yaaaa
nolucuk biizm halimz böleekafamçokkarıştı

Kenanla dün aksam yemegindeyken bana iltifatlar ederkenki halini size eklemezsem catlarimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
ezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

gelin kızlar birlik olalım gücümüzü ayy aşkımızı birleştirelim ezdirmeyelim kendimizi diğer rakiplere hadi kızlar elele ayyy kalp kalbe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3susma sustukca sıra sana gelecek sözlerimi kenaaaan diyerek sonlandırıyorumkaydirigubbakcemile3:jeyyar:

hah şuna bak hasbam bi kere o bizim evimizdeyken yatak odamızdayken bana bakarkenki hali kaydirigubbakcemile3))

gerçek değil canım ,hayal o hayal ,benim hayalim :))) ne biçim bişey değilmi ..tarif bile edemiyorum..

kenan bunları okusa ne der acaba -tatlicadiarzu-

bayankar sabah sabah bi resim daha sizlere gününüz güzel geçsin :lepi:

haşin bakışını yirim yirim sengözlerimebaksanab

hah şuna bak hasbam bi kere o bizim evimizdeyken yatak odamızdayken bana bakarkenki hali kaydirigubbakcemile3))

Tüm kızlar toplanıp hain planlar yapmamız lazım,
öyle Kenaaaann Ezeeeeelll diye bagırarak ömür gecmez, ise girismek lazım görevimiz belli bacılar :roflol:

Kendimi 007 hissettim :roflol:

Aç tavuklarlülülülülülülülülülülülü

Ya bi yürüyün gidin :tomato:

kenan bunları okusa ne der acaba -tatlicadiarzu-

bayankar sabah sabah bi resim daha sizlere gününüz güzel geçsin :lepi:

haşin bakışını yirim yirim sengözlerimebaksanab

Abbov:asigim:

gerçekmi bu adam ya, yoğusam cennetten filanmızemuszemus

BU arada haşin bakışını yirim yirim ne demek lan, yolarım valla:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…