Ezel Atv

kıvanç halt etmiş Kenan'ın yanında :dilcikar:
hiç bi diziyi ağız tadıyla izleyemez oldum Ezel'in yüzünden benneyaptımki
9 saat kaldııııı :lepi:

kızlar kenanı reddettiğimde düşünüodu kara kara ben sensiz ne yaparım diye o zaman bi foto cekmiştim sizede gösterimde bana nasıl aşık oldugunu görün

kızlar kenanı reddettiğimde düşünüodu kara kara ben sensiz ne yaparım diye o zaman bi foto cekmiştim sizede gösterimde bana nasıl aşık oldugunu görün

Sen mi kenanı reddettin hiç gülesim yoktu sabah sabah:roflol::roflol::roflol::roflol:

yoo aslında reddetmedim blof yaptım biraz burnu sürtülsün gelecek bana biliyorum :dilcikar:

Zuhahhah, muhhha, puhhahaha:roflol::roflol:, eferim len kocana. Aslan enişte. Gönderiver mezara, bi tanesi eksilmiş olsun, diğer rakiplerimide Polat Alemdara havale ediyim bariciğime

Zuhahhah, muhhha, puhhahaha:roflol::roflol:, eferim len kocana. Aslan enişte. Gönderiver mezara, bi tanesi eksilmiş olsun, diğer rakiplerimide Polat Alemdara havale ediyim bariciğime

aşkım bana kıyamaz tamammı :dilcikar: ben sizi rakip olarak bile görmüyorum kenan benimdir benim kalacak kaydirigubbakcemile3

abi bu adam paylasilir mi insan mi bu melek melek sanat eseri boyle bu adamin beyaz takimli tablosunu yap muzeye as insanoglu imkansiz guzelligi gorsun o boy o pos o kas o goz kocam tarafindan oldurulmeye raziyim ne yapayim sanat severim

bugün var. mısır patlatıp segredecem. türk dizilerinden tek seyrettiğim dizi

Kizlar,
Ezel dizisinin "Monte Kristo Kontu" adli eserden esinlendigi söyleniyor.
Özetini okudum romanin, hakketen de benziyor. CADIARZU

Simdi bu iyi bisey mi, kötü mü ayol kafamçokkarıştı

Kizlar,

walla bnm için iyi bir şey
iyiki esinlenip bu diziyi yapıp ezeli de kenan seçmişler :lepi:

ezeeeeeeeeeeeeeeel :asigim:
arkada ki palada you know senn olsun :jeyyar:gel anlaşak vereliniortakhm bak onda metrekare daha fazlakaydirigubbakcemile3

bıyılı irkeklerden hoşlanmam benim tipim uzun boylu zayıf cekik gözlü gözlük yakısan erkekdir oda kenaaaaaaaaaaaaaaan yaw zaten eski sevgülüme benzio oda adanalıydı kız hemşerin onu görünce aklıma o geliiii kocişimde kıziiiiii

Kizlar,

eee peki sonu nasıl onunbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…