Ezel Atv

bende izledim akşam
bence güzel bir dizi
konusuda değişik
ezeli yakışıklılık konusunda sizlere sonuna kadar
katılıyorum
nasıl yakışıklı ya maşallah maşallahh

eyşanın oğlu ömerden.eyşan mahkemeden çıkıp doktura gitti çünkü.

hadi yuz degisti maddi durumuda toparladi kumardan falan sesi yuttuk diyelim eeeeee o kopkoyu kahverengi gozlu Omer in gozleri nasil olduda Ezelde acik kahveye dondu goz rengi demi operasyonla oldu mantik hatalari cok yonetmen falan izlemiyor mu acep mail mi atsam acaba

Gözleri de karıştırmayın o kadar canım olsun o kadar:roflol:

Yine de ömer ile ezel birbirine çok benziyo.:1rolleyes:

Yav Nuray karıştırma şimdi adamın orasını burasını, şeyini yani gözünü-tatlicadiarzu-

Al çayını eline bak doya doya Kenana

ya bencede goz rengini gormezden gelin arkadaslar
sonucta bu bir dizi ya o kadar dedektif olmayin
bana gorede gercektende ezel ile omer cok benziyorlar
iyi bulmuslar$boy pos

Yav Nuray karıştırma şimdi adamın orasını burasını, şeyini yani gözünü-tatlicadiarzu-

Al çayını eline bak doya doya Kenana

bu mesaji kayit ettim ben bi sekilde sizin pcye ip adresinden mailine falan atiyim esininkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

artik cayini nerde icersin bilmem
kötükedihüso

Sonu nasıl bitti biri anlatabilir mi??
birde önümüzdeki haftanın fragmanını koydular mı?
ben en son gördüğümde ezel,çocuğu bulmuştu,bacağına bakıyordu falan sonra tlf geldi..
öyle kaldı yarıda..

Eyşan ve kocası da geldi çocuğuna sarıldı..Ezel yanındaki adama gördün mü Eyşanında zayıf noktasını bulduk dedi.. Galiba bu kadardı sonu başka bi şey varmıydı hatırlayamadım..kaydirigubbakcemile3

ezelin ilk bölümünü kankimle beraber izliyoduk ,birden bire olayı binbirgeceye bağlayıp 150 bin dolar verseler kenanla birlikte olurmusun dedi :)) bende 150 mi ne gerek var ona indirim yaparım ,hatta ayağı alışsın ilk etapta para almam dedim kaydirigubbakcemile3 ,arkadaşta bende özcan denizle demesin mi :lepi:
kocalarımızı böyle konuşurken yakalasak yeminle boşanma sebebi olur ,ama biz yapınca masum bir hayal yerimseniben

ahanda senide yakaladim kizim
sizin kocislere bunlar hep bir delil
benimle iyi gecininkötükedihüsokötükedihüso

Ben de onu merak ediyorum canım..4 milyon dolarmı ne bıraktı kumar masasında Ezel.Nerden geliyo acaba bu değirmenin suyuCADIARZU

4 milyonmu:1shok:, kaç para ediyor bu 4 milyonkafamçokkarıştı, yavaş yavaş söyleyin yüreğime inecek.

Asimira istersen ben veriyim canım eşimin mailini, o kadar uğraşma bulmak için:roflol::roflol:

yanında diyorum Kenana maşallah maşallah Allah neler yaratmış diye. sositososito

akannehirakannehirakannehir
ve hala diziye bakabiliyorsun
bende herkesi benimki gibi asiri kiskanc sandim yafu
agzimdan kacar diye odum patliyor
bir daha izletmez diye
ozcan deniz nerde ciksa geciyor benimkide

ben hiç yorum bile yapmıyorum eşimin yanında onunlamı ugraşıcam içimden iç çekiyomdelikafaduldendelikafadulden:asigim:

ya ne zaman oldu bu ben kör körmü bakiyom ne bu doktor olayini ben niye görmedim

ayrica kenana hastayim uleyyyyyyyyyyynŞeniz

kuzu bizim kocalarida seninkinin yanina gönderelimde azcik medeniyet ögrensinler
yeni evlendigimiz de kizkardesim eniste ablam özcan denizin hastasidir demisti o zamandan beri baktirmaz bana özcan ciktimi caktirmadan kanal degistiriyo catlak :mymeka:

akannehirakannehirakannehir
ve hala diziye bakabiliyorsun
bende herkesi benimki gibi asiri kiskanc sandim yafu
agzimdan kacar diye odum patliyor
bir daha izletmez diye
ozcan deniz nerde ciksa geciyor benimkide

Yav, TVdeki adamdan kıskananlarda var demek

Biz gülüp geçiyoruz, biliyoruzki ikimizinde kalbi birbirimiz için atıyor, gereksiz kıskançlık yapmaya gerek yok.

Biz gülüp geçiyoruz, biliyoruzki ikimizinde kalbi birbirimiz için atıyor, gereksiz kıskançlık yapmaya gerek yok.

ne guzel dedin ya
ama yok nerde anlamiyor
hos oda agzinin suyunu akita kaita ne kadar guzelmis su falan dese bende kafasini surterim galiba-tatlicadiarzu-sırnaşık şey

aynen ya
catlak hele benimki tamdir yani
hos dedigim gibi oda bi bayan aktirse boyle hastayim ben buna falan dese harbiden iyi olmaz ya
bende kiskancim galiba

öyle deme kuzu ya biz tv deki kadinlardan kiskaniyoz ama onlari onlarin kiskanmasida normal benceşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…