- 15 Nisan 2007
- 4.692
- 2.344
ama kizlar omer ezelden daha yakisikli ya
bittim ben o cocuga
oda ayri bir olay zaten
ama kenana kimse uymaz adamin bakislari resmen gel beni ye diyor:asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama kizlar omer ezelden daha yakisikli ya
bittim ben o cocuga
oda ayri bir olay zaten
ezelin ilk bölümünü kankimle beraber izliyoduk ,birden bire olayı binbirgeceye bağlayıp 150 bin dolar verseler kenanla birlikte olurmusun dedi :)) bende 150 mi ne gerek var ona indirim yaparım ,hatta ayağı alışsın ilk etapta para almam dedim kaydirigubbakcemile3 ,arkadaşta bende özcan denizle demesin mi :lepi:
kocalarımızı böyle konuşurken yakalasak yeminle boşanma sebebi olur ,ama biz yapınca masum bir hayal yerimseniben
hadi yuz degisti maddi durumuda toparladi kumardan falan sesi yuttuk diyelim eeeeee o kopkoyu kahverengi gozlu Omer in gozleri nasil olduda Ezelde acik kahveye dondu goz rengi demi operasyonla oldu mantik hatalari cok yonetmen falan izlemiyor mu acep mail mi atsam acaba
oda ayri bir olay zaten
Kenan'ın eski hali çok çekici değil de şimdi yaşla beraber gelen bir çekiciliği var
O cılız Kenan yok.Daha irice olması ve yüzünün kemikleşmesi çok hoş olmuş
Dünya ahiret şeysim olsun :dance:
Benim anlamadığım Eyşan doktora mahkemeden çıkıp gitti;ama aynı gün şey etmişlerdi.Ne zaman 5 haftalık olduakannehirBir de 5 haftalıkken kalp atışı duyuluyor mu o da ayrı bir olay:bbo:
mahkemeyi öyle ani gün yapmamislardir
bak deniz sekiye 6 ay sonra oldu mahkemesia.s
fisfisfis
Anladım canım;ama geriye tek bişi kalıyor o da 5 haftalıkken kalp atımı.Neyse o da nazar boncuğu olsun dimizemuszemus
biz attiri veririz biz türküz bir tokatla kimlerin gözünü acmadik
ezelin ilk bölümünü kankimle beraber izliyoduk ,birden bire olayı binbirgeceye bağlayıp 150 bin dolar verseler kenanla birlikte olurmusun dedi :)) bende 150 mi ne gerek var ona indirim yaparım ,hatta ayağı alışsın ilk etapta para almam dedim kaydirigubbakcemile3 ,arkadaşta bende özcan denizle demesin mi :lepi:
kocalarımızı böyle konuşurken yakalasak yeminle boşanma sebebi olur ,ama biz yapınca masum bir hayal yerimseniben
sanirsam isedim gulerken vallahi indirim ne kelime dukkan senin kenanim derdim
akannehirakannehir
sanirim bende bosanan gruba katilcam herif duyarsa :kedi:
kizlar dün ki bölümde su replik cok hosuma gitti
"Bilir misiniz, babalar kizlarina ellerini uzatirsa, kizlari onlari cehenneme kadar takip eder!"