Ezel Atv

paraya ne gerek var bence siz üste para verinnaniknanik ben sahsen veririm:roflol:

Kenan'ın eski hali çok çekici değil de şimdi yaşla beraber gelen bir çekiciliği var

O cılız Kenan yok.Daha irice olması ve yüzünün kemikleşmesi çok hoş olmuş

Dünya ahiret şeysim olsun :dance:

nuray onu gectimde gitti ömerin mis gibi burnu geldi ezelin kavisli ve uzun burnu doktor baya bi marifetliymis:roflol::roflol::roflol:

oda ayri bir olay zaten
ama kenana kimse uymaz adamin bakislari resmen gel beni ye diyor:asigim:

Yuuh lan manyak hoop aile var:roflol::roflol:, sen adamın yanında da böyle konuşursan adam tabiki yasak koyar sanasengözlerimebaksanab

Yav ne kıskancam Tvdeki kadından allasen. Mesela Losttaki Peny'i çok beğenir eşim, he der geçerim, nolcak amaaaan:hulya:

Şeysim derken başkanımbenneyaptımkisositososito

Benim anlamadığım Eyşan doktora mahkemeden çıkıp gitti;ama aynı gün şey etmişlerdi.Ne zaman 5 haftalık olduakannehirBir de 5 haftalıkken kalp atışı duyuluyor mu o da ayrı bir olay:bbo:

Benim anlamadığım Eyşan doktora mahkemeden çıkıp gitti;ama aynı gün şey etmişlerdi.Ne zaman 5 haftalık olduakannehirBir de 5 haftalıkken kalp atışı duyuluyor mu o da ayrı bir olay:bbo:

mahkemeyi öyle ani gün yapmamislardir
bak deniz sekiye 6 ay sonra oldu mahkemesia.s

mahkemeyi öyle ani gün yapmamislardir
bak deniz sekiye 6 ay sonra oldu mahkemesia.s

fisfisfis

Anladım canım;ama geriye tek bişi kalıyor o da 5 haftalıkken kalp atımı.Neyse o da nazar boncuğu olsun dimizemuszemus

mantık hatası cok dızı de ama yıne de baglayıcı ve sürükleyici :)

sanirsam isedim gulerken vallahi indirim ne kelime dukkan senin kenanim derdim

slm kızlarrrrrrrr zemuszemus
bende ezel hayranııyımmmmm opuyorumnanaktan

kizlar dün ki bölümde su replik cok hosuma gitti

"Bilir misiniz, babalar kizlarina ellerini uzatirsa, kizlari onlari cehenneme kadar takip eder!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…