Ezel Atv

ama kizlar ilerleyen vakitlerde zaten ezelin arkadaslarindan nasil suphelendigi ortaya cikicaktir yani nerde benim arkadaslarim demistir ama anladigi ve neler hissettigini eminim ilerleyen bolumlerde gorucez

bu kenani Allah ozene bezene bos vaktinde yaratmis ecis bucus tiplere vitrinlik numune olarak yaratilmis kuzu dolmasi gibi cocuk masallah esimin favori aktoru Hulya Avsar Turkiye de Jon yok demis kor galiba Kenani gormedi.................birde dizide Omer pek bir bayik bakkalin sevimli ciragi modunda hani Eysanin yerinde olsam Omerin Ezele donusecegini bilsem yapacagimdan vazgecmezdim esimde aksam agzimi ariyor sence ezel yakisiklimi diye bende hemen cevabi verdim sacmalama hayatim senin yanina yaklassa ezl sukretsin nasil mest oldu Allahim affet beni yalana bak uzgunum kocacim yalan soyledim hemde kocaman kusura bakma ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh be yazdim rahatladim

Ay he ya, naadar yağuşuhlu adam yaa:eek:

Bide sevgilisi uyuz bir kız varya adı ner ne karın ağrısıysa, Kenan nasıl evmiş o kızı ya:umursamaz:, mıymıntı şey:mymeka:, bir güzele bir çirkin işte:nazar:

ama kizlar ilerleyen vakitlerde zaten ezelin arkadaslarindan nasil suphelendigi ortaya cikicaktir yani nerde benim arkadaslarim demistir ama anladigi ve neler hissettigini eminim ilerleyen bolumlerde gorucez

İyide zaten mahkeme anında hakim delilleri gösterince anladı zaten.Cengizle alinin işin içinde olduğunu.

Ayrıca o delillerde pek saçma. Tamam parmak izine bişe diyemem ama neymiş efendim o mont senin değilmiymiş. Sayın hakim birinin bana garezi var diyelim montumu benden çaldı suçu üzerime atmak için montumu orda bıraktı özellikle:nazar:

dizi işte.:dilcikar:

yaw izleyemedim dünkü bölümüüü:sinifsinif: biri özet geçsin plss zemuszemus

cocuk 12 yasında olması gerek ama fılımdekı cocuk kucuk nasıl cocuk omerden anlamadımm

ayşanın babası geldı kardesı baharın cok hasta oldugunu olecegını soyledı banka soygununu eyşanın babası planladı..sounda omerın ustune attılar

ikinci bölümü izleyemedim ama hafta içi verirler sanırsam dizi bencede çok güzel cansu dereyi severim zaten, yakışmışta rolüne.. yorumlara bayıldım valla içimdeki merak gitti en azından ..

yiğit özşenerinde kaderi hep dizilerde onu sevmyen kadınlarla oynamak heralde...yazık ya her dizide deli gibi aşık ama kimse onu sevmiyor...
diziyi sevdim...müzikler,duygu filan harika ne de olsa ay yapım..

Yeni Erol Taşımızalkisalkisalkis

Çok sevimli ama dimi Yiğit Özşener, çok sinsi çok hırslı (yani dizide)şakkıdı

Ezel'den değil ulen, Ömerdenzemuszemus-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3

yiğit özşenerinde kaderi hep dizilerde onu sevmyen kadınlarla oynamak heralde...yazık ya her dizide deli gibi aşık ama kimse onu sevmiyor...
diziyi sevdim...müzikler,duygu filan harika ne de olsa ay yapım..

yigit özsener "o simdi asker"´de iyi karakter rolündeydi. o filmde cok begenmistim onu...
adam her rolü oyniya biliyor

yaa arkadaşlar bu ömeri hapse attılar tamam da kimse sormuyo mu paralar nerde diye.adam hapse girince iş bitiyo mu?para yok ortalıkta ama adam hapiste-tatlicadiarzu-

ömer mahkemede delilleri gördükten sonra anliyor ya isin icinde cengiz ile alinin oldugunu, ama en basta mahkeme salonuna girdiginde anlamasi gerekmez mi en iyi arkadaslarini, kardesim dedigi arkadaslarini mahkeme salonunda göremeyince :uhm:

ayşanın babası geldı kardesı baharın cok hasta oldugunu olecegını soyledı banka soygununu eyşanın babası planladı..sounda omerın ustune attılar

aynen öyle, sadece soyduklari banka degil kumarhane :1ninca:

Ya sacma olan, koca kumarhanede güvenlik kamerasi yokmuydu ki..CADIARZU
Yani öyle de böyle de Ömer´in o isi yapmadigi ya da kendisi yapmadigi ortaya cikmaliydi..
Mantik hatasi yapmislar :umursamaz:

Senaryo çok güzel.Kenan ve Cansu bence diziye çok yakışmış bu sene izlenecek dizilerin başında olacak sanırım.Akşam eşimle izledik ilk bölümünü izlememiştik çok beğendik sabırsızlıkla bekliyorum haftayı ve ezelin intikamını almasınızemuszemus

Ya sacma olan, koca kumarhanede güvenlik kamerasi yokmuydu ki..CADIARZU
Yani öyle de böyle de Ömer´in o isi yapmadigi ya da kendisi yapmadigi ortaya cikmaliydi..
Mantik hatasi yapmislar :umursamaz:

ama onun için arka kapıdan girdiler ve giyinme odasında öldürdüler güvenliği bence ondan dolayı ordan bişey çıkmadı

mahkemede katil diye tüm delillerin toplandığı birisi elinde delil olmadan kendini ispatlayamazdı zaten bide malum fakir aile avukat filan olayına girilmedi.

birde isimler çok iyi seçilmiş birleştirince meshur ali cengiz oyunu çıkıyor karşına:)

yigit özşeneri dudaktan kalbedeki cemil haliyle hiç sevmemiştim halada sevmiyorum lamia cemile aşık oldum dediginde ondanda sinir olmuştum ama akşam eyşanın babasına önce karşı geldi ya o benim kardeşim dedi ama genede eyşan için ölmesini istedi tekrar sinir oldum nuraycım haklısın rabbim özenerek yaratmış kenanı gerçekten çok güzel gülümsüyo ve çok yakışıklı

yaw bu dizide bi mantık hatası var bitürlü işin içinden çıkamdım....

sanırım bu dizide mantık sonradan oturacak çünkü sürekli başa dönerek veriyorlar mantık hatası gelen o bence

Puzzle gibi parçalar yavaş yavaş oturuyoo:nazar: izleyip görücez neler olcaksengözlerimebaksanab

Ömer nasıl zengin olupta Ezel kimliğine büründü acaba bende bunu merak ediyorum..
Gerçi ilk bölümdeki eksik parçalar da bu bölümde yerine oturmaya başladı yavaş yavaş.

Ömer nasıl zengin olupta Ezel kimliğine büründü acaba bende bunu merak ediyorum..
Gerçi ilk bölümdeki eksik parçalar da bu bölümde yerine oturmaya başladı yavaş yavaş.

Kanımca bunların hepisini haftaya öğreniriz, bilemedin 2 bölüm sonra-tatlicadiarzu-

valla çok güzel gidiyor agır agır,birden hızlı geçseydi güzel olmazdı şimdilik güzel inşallah bozmazlar

Ben de onu merak ediyorum canım..4 milyon dolarmı ne bıraktı kumar masasında Ezel.Nerden geliyo acaba bu değirmenin suyuCADIARZU

X