Ezel Atv

Aynen katılıyorumkaydirigubbakcemile5

Cansu Dere zaten bu rol için biçilmiş kaftanvereliniortak Ben oyunculuğunu da çok beğeniyorum.Bence karakterlerin hepsi çok başarılı.Gerçekten uzun soluklu bir dizi:lepi:

vay bee daha neler çıkıcak
biz cengiz eyşanı kandırdı derken
gerçekler nasılmış oysaki

Eyşan kardeşinin hayatını kurtarırken bi gencin hayatını mahvetmiş..Hiç affedilir tarafı yok.Bu rol cansuya sıladan daha çok yakışmış..

Objektif olmak gerekirse ben ve Kenan daha çok yakışırdık da

gene Cansu Hanım'a yapıştılar. akannehir

yiğit özşenerinde kaderi hep dizilerde onu sevmyen kadınlarla oynamak heralde...yazık ya her dizide deli gibi aşık ama kimse onu sevmiyor...
diziyi sevdim...müzikler,duygu filan harika ne de olsa ay yapım..

Eyşanla Cengizde yanyana çok komik duruyolar..Deve cüce gibi..akannehir

aynen benim esimde kurtlar vadisi haric bi dizi izliyor

ben cengiz eyşanı kandırdı diye düşünüyodum megerse eyşan cengizi kandırmış babsıda za degil yani

bende oyle sanmistim kiz kardesi olmesin diye tehtit ettiler falan diye
meger eysan hepsini tehtit etmiskötükedihüso
neolursa olsun sevdigi insanin olume gitmesine engel olmaliydi
gidip banka soysaydi babasina verseydi kardesi icin
ama oyle olsaydi boyle dizi olmazdi:lepi:
bence hepsi omeri oldu biliyor demi
bu hafta cikar sanmistim ama cikmadi hala
hatirlarsaniz ilk filmin firagmaninda bi mezarlikta ortaya cikiyordu ezel

yaa arkadaşlar bu ömeri hapse attılar tamam da kimse sormuyo mu paralar nerde diye.adam hapse girince iş bitiyo mu?para yok ortalıkta ama adam hapiste-tatlicadiarzu-

yiğit özşenerinde kaderi hep dizilerde onu sevmyen kadınlarla oynamak heralde...yazık ya her dizide deli gibi aşık ama kimse onu sevmiyor...
diziyi sevdim...müzikler,duygu filan harika ne de olsa ay yapım..

Bende dün aynı şeyi düşünmüştümkaydirigubbakcemile2 Dudaktan Kalbe'de de aynı şey burdada...

aksam ezel yandan bi bakis atti
bende bos bulundum buda yandandedim kaldim
sonra laf karistirdim bir daha bakmazdi benimki valla diziye
amma yakisikli diycektim
normalde pek begenmemde

hi esime birde daha guzel birini oynatabilirlerdi cansu dere yerine dedim
oda SIKILDIK ARTIKmanken tipli cok guzel kizlardan dedi
once ters ters baktim sonrada sevdim lafini merakli degil yani manken tipli gacilara
hos evde varya bi tane ondandirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaa arkadaşlar bu ömeri hapse attılar tamam da kimse sormuyo mu paralar nerde diye.adam hapse girince iş bitiyo mu?para yok ortalıkta ama adam hapiste-tatlicadiarzu-

bence ilerleyen zamanlarda bu sorularin cevabi netlesecek filmin guzelligide burda
merakla bekliyoruz
yada siz nasil zengin oldunuz diye soran yok
ama kim sorsun ki tasinip paralari alip gitmisler kibrisa kim nerden bilsin gecmiste fakir olduklarini

he valla arkadaşım kımse demıyo hanı para
o garibimde demıyo benım arkadaşlarım vardı onlar nerde yada ailesi öğrenmişlerdir zengin olduklarını sonuçda gidin şikayet edin ömerciği çıkarın hapisten dimiiiii ama aaaaa

ama dizi işde olur böyle vakkalar kafamçokkarıştı

Ben de akşam aynı şeyi düşündüm..Paraları araştıran yok..Araştırsalar belki olayı çözcekler saçmalıklar var dizide..

Şimdi Eyşan'ın kardeşi Bahar'ın tedavi olması için gereken parayı bulmanın tek yolu banka soyup suçu da Ömer'in üstüne mi atmakmış!!!! Peh!! -tatlicadiarzu- Her çocuğu hasta olan banka soysun o zaman...
Sağdan soldan borç isteselerdi, bankadan kredi falan çekselerdi olmaz mıydı yani??
Tek yol Ömer'in üstüne suçu atmak mıydı!!??
Bu dizi senaristlerinin gidişatı Binbir Gece'den belliydi zaten. Nerelerinden uyduruyolarsa bu kadar hikayeyi..

bu kenani Allah ozene bezene bos vaktinde yaratmis ecis bucus tiplere vitrinlik numune olarak yaratilmis kuzu dolmasi gibi cocuk masallah esimin favori aktoru Hulya Avsar Turkiye de Jon yok demis kor galiba Kenani gormedi.................birde dizide Omer pek bir bayik bakkalin sevimli ciragi modunda hani Eysanin yerinde olsam Omerin Ezele donusecegini bilsem yapacagimdan vazgecmezdim esimde aksam agzimi ariyor sence ezel yakisiklimi diye bende hemen cevabi verdim sacmalama hayatim senin yanina yaklassa ezl sukretsin nasil mest oldu Allahim affet beni yalana bak uzgunum kocacim yalan soyledim hemde kocaman kusura bakma ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh be yazdim rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…