Heee bu arada çoğu üye Cansu Dereyi diziye yakıştıramamış ama niyedir bilmem bence cuk oturmuş. Çok yakışmış. Sesi görüntüsü, harika olmuş. Kenanlada çok yakışmışlar.
Bu arada Barış Falay ve Yiğit Özşener de harika oturmuş karakterlere. Bayıldım hepsine, yani demem oki kısaca bütün karakterler çok özenle seçilmiş, hepside harika olmuş.
Ay bu Kenan sevgilisi Aslımıydı neydi ne buluyor o kızda anlayabilmiş değilim yeminle, mıymıy konuşan abuk bir tip.
Çocuk Ezelden..yerimseniben
Ezel'den değil ulen, Ömerdenzemuszemus-tatlicadiarzu-
işte taşlar yerine oturmaya başladı ..cem yılmazın hokkabaz filminde özlem tekin in karakterine benziyor eyşan ile babasının yaptıkları..
eşim ilk kez kurtlar vadisi dışında bir diziyi izliyor :))
eğer bu tadta giderse süper bir dizi olacağı kesin gibi ..
ezel kesin bahar ile aşk yaşar gibi görünüyor ..
ben cengiz eyşanı kandırdı diye düşünüyodum megerse eyşan cengizi kandırmış babsıda za degil yani
yiğit özşenerinde kaderi hep dizilerde onu sevmyen kadınlarla oynamak heralde...yazık ya her dizide deli gibi aşık ama kimse onu sevmiyor...
diziyi sevdim...müzikler,duygu filan harika ne de olsa ay yapım..
yaa arkadaşlar bu ömeri hapse attılar tamam da kimse sormuyo mu paralar nerde diye.adam hapse girince iş bitiyo mu?para yok ortalıkta ama adam hapiste-tatlicadiarzu-
yaa arkadaşlar bu ömeri hapse attılar tamam da kimse sormuyo mu paralar nerde diye.adam hapse girince iş bitiyo mu?para yok ortalıkta ama adam hapiste-tatlicadiarzu-