Ezel Atv

yarin 23.15´de varmis, var misin yok musun´dan hemen sonra

canım o kısmı göstermedi yani kimseyle beraber olmadı adam öperken adamın kafasına vurdu cüzdanını aldı kaçtı ya hep bu taktigi kullanıyorlar yada bilmiyorum canım

Bu diziyi esimle cok sevdik ama bir$eye a$iri derecede gicik oldum.

Ey$an sürekli takilmis plak gibi BABA BABA BABA deyip duruyor iki bölümdür.
Ay cok sinir yaaa.Cinlerim tepeme cikiyor o sürekli öyle deyince.

birde bn şunu sormak isityorum
ömer uçar 30 yıllık hüküm giydi
ve askerden gelip hepse giridiğine göre ortlama 21 yaş desek

ee şuan da da 32 yaş die gösterioo
yani hapisten acaba iyi hal göztilerek mi bırakmışlar
yada o nokta da bn bişey mi kçaırdıım

Dün Ezel'i izlerken ben degil esim dedi ki,Maasallah adamdaki boya posa bak ya.Yakisikli adam Maasallah.Tabii bulmusum firsati,hemen atladim bende.Evet dedim Vallahi Allah vermis herseyi bir aradadelikafaduldendelikafadulden

hapisten cezasını çekip çıkmicak sanırım.gazete küpürü göstermişlerdi ilk bölümde.orda hapishanede isyan falan öyle bişey yazıyodu.ölüler de vardı.sanırım hapisteyken öldü sanacaklar ömeri..

canım izliyip görecez daha belli degil nasıl olduguCADIARZU

kenan imirzalıoğlunun kabadayıdaki rolüyle sevdim...
orda kötü ama bi o kadarda sempatik bi erkekti:kedi:
bence bu eyşanla cengiz ..hiç şey yapmadılar çünkü odada kaga ediyolardı ya herşeyin var daha ne istiyosun,ah bi de sende bana istediğim şeyleri verebilsen dedi cengiz....
orda ne demek istediğini anlamadım...öpme filan oluyo ama acaba o iş olmadımı...hani eyşan ilk aliyle yaptı çocukta ondan..sonra bu cengizi kendine dokundurtmamış olabilirmi

kenan kilo almış yaşlanmaya başlamış zayıflasın azcık ee yaşta ilerliyo ama kenanda baya belli etmiş

Bu dizi sonradan çok konuşulucak şimdi ne kadar farkındalar olayın emin değilim

ılk bölümü izlerken vermiştim notunu gerçi bi fazlalık var dizide; Cansu Dere...Hiç yakıştırmıyorum onu bu oyuncu kadrosuna,çok donuk bence baygın bakışlarını Sılayla bir gömseymiş keşke lmaz:

Senaryosunu da çekim kalitesini de çok beğendim bu sezon kaçırmadan izlenecek dizilerimin başında EzeL

Ömeri öldü bilecekler çünkü dizinin tanıtım fragmanlarında Ömerin mezarının başında gösteriyorlardı herkesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…