bu kenani Allah ozene bezene bos vaktinde yaratmis ecis bucus tiplere vitrinlik numune olarak yaratilmis kuzu dolmasi gibi cocuk masallah esimin favori aktoru Hulya Avsar Turkiye de Jon yok demis kor galiba Kenani gormedi.................birde dizide Omer pek bir bayik bakkalin sevimli ciragi modunda hani Eysanin yerinde olsam Omerin Ezele donusecegini bilsem yapacagimdan vazgecmezdim esimde aksam agzimi ariyor sence ezel yakisiklimi diye bende hemen cevabi verdim sacmalama hayatim senin yanina yaklassa ezl sukretsin nasil mest oldu Allahim affet beni yalana bak uzgunum kocacim yalan soyledim hemde kocaman kusura bakma ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh be yazdim rahatladim
ama kizlar ilerleyen vakitlerde zaten ezelin arkadaslarindan nasil suphelendigi ortaya cikicaktir yani nerde benim arkadaslarim demistir ama anladigi ve neler hissettigini eminim ilerleyen bolumlerde gorucez
yiğit özşenerinde kaderi hep dizilerde onu sevmyen kadınlarla oynamak heralde...yazık ya her dizide deli gibi aşık ama kimse onu sevmiyor...
diziyi sevdim...müzikler,duygu filan harika ne de olsa ay yapım..
Ezel'den değil ulen, Ömerdenzemuszemus-tatlicadiarzu-
yiğit özşenerinde kaderi hep dizilerde onu sevmyen kadınlarla oynamak heralde...yazık ya her dizide deli gibi aşık ama kimse onu sevmiyor...
diziyi sevdim...müzikler,duygu filan harika ne de olsa ay yapım..
yaa arkadaşlar bu ömeri hapse attılar tamam da kimse sormuyo mu paralar nerde diye.adam hapse girince iş bitiyo mu?para yok ortalıkta ama adam hapiste-tatlicadiarzu-
ayşanın babası geldı kardesı baharın cok hasta oldugunu olecegını soyledı banka soygununu eyşanın babası planladı..sounda omerın ustune attılar
Ya sacma olan, koca kumarhanede güvenlik kamerasi yokmuydu ki..CADIARZU
Yani öyle de böyle de Ömer´in o isi yapmadigi ya da kendisi yapmadigi ortaya cikmaliydi..
Mantik hatasi yapmislar :umursamaz:
Ömer nasıl zengin olupta Ezel kimliğine büründü acaba bende bunu merak ediyorum..
Gerçi ilk bölümdeki eksik parçalar da bu bölümde yerine oturmaya başladı yavaş yavaş.
Ömer nasıl zengin olupta Ezel kimliğine büründü acaba bende bunu merak ediyorum..
Gerçi ilk bölümdeki eksik parçalar da bu bölümde yerine oturmaya başladı yavaş yavaş.