Ezcanede calismak zormu

Bus3454

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2022
55
9
33
Yeni olarak hic bilmedigim meslege girdin eczaneye. Ama sifir bilgi. Kendim cnku anaokul ogretmeniyim. Ezcn. Yeni giripde basta karisik gelip işi ogrenen varmi. Yardiminiza ihtiyacim.varr

Yeni olarak hic bilmedigim meslege girdin eczaneye. Ama sifir bilgi. Kendim cnku anaokul ogretmeniyim. Ezcn. Yeni giripde basta karisik gelip işi ogrenen varmi. Yardiminiza ihtiyacim.varr
Hiçbir şey bilmemenize rağmen nasil eczanede ise girdiniz?

Cirak olarwk patronum ben sana ogretirim dedi. Deneme suresindeyim suan.

Bugun ilk gunumdu ilk gunden fatura flan duzenlendm. Ama karisik geliyor dogal haliylr ilac bilgim yok yerlerini blmiyorm hizli degilkm. Tedirgin ve korkularim bu yonden

Merhaba bende daha önce denedim.
eczaneyi. Bekarken
Zor biraz.
hızlı olmak lazım.
ilaç isimlerinin raflarını hep bilmek
Gerekiyor.

bence gayet güzel iş, kariyeriniz ayrı bi konu üzerineyse bilemem ama. bizim ailede cok eczacı var, kalfaları senelerdir aynı cogunun. temiz ortam, sağlık sektörü. seviyorsanız, eczacınız da iyiyse bence gayet iyi. özellikle sağlık alanına vs. ilginiz varsa. ama benim dediğim kalfalar şuan 35 üzeri 40 yaşlarda daha büyüğü var, lise mezunu. zamanında işe girmişler cocukken. sizi tatmin eder mi kalfalık onu bilemedim. bu devirde lise mezunu işe alınmaz ama sanırım zaten.

Ben 2 yillik onlisans mezunuym ama ilk defa atildigm bi is suan hersey bana karisik geliyor. Zamanla karisiklil cogalacakmia gibi geliyor.

Merhaba bende daha önce denedim.
eczaneyi. Bekarken
Zor biraz.
hızlı olmak lazım.
ilaç isimlerinin raflarını hep bilmek
Gerekiyor.
Iste korkum bunlar. Benimde yapamazsm oradakiler ilk gundn baya iyidin dediler ama ya gazlamak icin yada gercrktrn yapabildm. Hos bugun ne ogrendimse unuttm

Daha ilk günün alışırsın be canım. İnsanlar nelere nelere alışıyorlar. İşleyen demir pas tutmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…