- 24 Eylül 2010
- 5.833
- 18.760
Espri yapmanızda sakınca yok tabii ama kullandığınız söz sonu çok kötü çıkmış bir şeyden bahsederken kullanılır. Ben de evlilik bu kadar kötü çıkmışsa neden ısrarla içindesiniz diye sordum.Evli insanlarin evlilikleri hakkinda espri yapmasi yasaklandi da ben mi kacirdim?
Uyenin basligini sabote etmeyelim bence daha fazla. Anlasilir, tatli bir espriydi sadece, anlasilamamis, ben ozurdilerim.Espri yapmanızda sakınca yok tabii ama kullandığınız söz sonu çok kötü çıkmış bir şeyden bahsederken kullanılır. Ben de evlilik bu kadar kötü çıkmışsa neden ısrarla içindesiniz diye sordum.
Özre hiç gerek yok. Zaten konu sohbet içerikli, iyi forumlarUyenin basligini sabote etmeyelim bence daha fazla. Anlasilir, tatli bir espriydi sadece, anlasilamamis, ben ozurdilerim.
Beyni yalnızlıkla barışsa bedeni durmuyor insanın.cinsel ihtiyaçlar aynen devam 2 günde 1.hatta hergün.zor yaa.
Ne olacak düzenli seks yapıyorsunuz? Bu bile yeter.tabii herkes için de öyle değil.
Bir de tek derdiniz erkek mi diyen üyeler oluyordu.insanlar savaşlarda, kıtlıklarda sevişiyor.demek ki herkesin derdi yani.