- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
Haa sen ondan hep benim duvara şeyediyonBende yazayım bir rezil anımı.
Yeni evlilik yaptığım aylardı. Bana bir hastaliķ musallat oldu.
Çişimi tutamıyordum.
Hangi akılla bir de eşimle alışverişe gittik. Ben tam kabinde kıyafet denerken tutamayıp foşur foşur altıma işedim.Allahtan mevsim kıştı da pantolonumun altında kalın kilotlu çorabım vardı dışına belli etmedi. Sidikli sidikli eve kadar geldim
Deli gibi bunu birde eşime söyledim.
Şimdi halen beni sinirlendirmek için sidikli diyor.
Sizden de birisi o kelimeyi kullanırsa saç baş dalarım haberiniz ola
Haa sen ondan hep benim duvara şeyediyon
Gadının iki lafının biri boşa (şeyim geldi) dilmis
Bu hakkat şey'liymiş
Ay bunu ben de yaptım ya hatta bi kere değilAVM ye girerken camı farkedemeyip girmek için ugrasinca çarptigimda farkettim. Artık ne kadar dalgimsam.Kafam çok fena acıdı, yüzüm yapıştı resmen cama. Neyseki güvenlikten başka da gören olmadı. Kendime rezil oldum tabi. Gerçi camı kirmadigima sukrettim o kadar şiddetli çarpmaya .
Ahahaha çok tatlısın :)Merhabalar, ben çağrılmadım ama davetsiz misafir olarak geldim :) Başlığı görünce okumadan geçemedim bende bir anımı paylaşayım dedim.
12-13 yaşlarındayım babamla haber izliyoruz . Haberlerde genelevlerde hayvan beslemenin hijyen açısından zararlı olduğundan filan bahsediliyor ilginç bir şekilde. Bende manyak köpek hastasıyım,kesinlikle büyüyünce köpek alıcam beslicem diye düşünüyorum hep. Benim o yaşlarda daha genelevin ne olduğundan haberim yok, babama diyorum ki genelevler neresi,nerede ben köpek besleyeceğim için bileyimde oralarda oturmıyayım diyorumBabam da annene sor dedi. Sonra habere devam edince ne olduğunu anlamış ve koşarak uzaklaşmıştım odadan
Biliyordum böyle bir yorum yapacağınıHaa sen ondan hep benim duvara şeyediyon
Gadının iki lafının biri boşa (şeyim geldi) dilmis
Bu hakkat şey'liymiş
Ahaha bunu okuyunca aklıma geldi bende 12 yaşında falandım rüyamda tuvalete girmiştim tiş yapıyodum gerçekte de bırakıyormuşum o an12 yaşındaydım galiba. bi gün uyurken lavaboya diye kalkıp banyoda uyuya kalmışımabim beni görünce annemi çağırmış, annem gelip uyandırmıştı beni
Hala konusu açılınca dalga geçerler
Ahaha bunu okuyunca aklıma geldi bende 12 yaşında falandım rüyamda tuvalete girmiştim tiş yapıyodum gerçekte de bırakıyormuşum o anıslaklığı hissettiğim an uyanıp wcye koşmuştum ne çişliymişim be
Bahçe o bahçebunu bende yapmıştım hatta rüyamda bahçe suluyordum bi uyandım ki yatak ıslak, yatağı sulamışım haberim yok
Yaa kuzu bu dedigin bende birkaç sene kadar önce cok oluyordu.son 3 senedir olmuyor.ruyamda deli gibi tuvalet ariyorum bulup cisimi yapiyorum islaklik hissedince hemen uyanıp tutuyodum.ara sıra oluyor böyle seyler yavvAhaha bunu okuyunca aklıma geldi bende 12 yaşında falandım rüyamda tuvalete girmiştim tiş yapıyodum gerçekte de bırakıyormuşum o anıslaklığı hissettiğim an uyanıp wcye koşmuştum ne çişliymişim be
bu geldi aklıma
Yaa aynı şeyi gonderemissiniz çok güldüm.
Ben okula giderken alarm çalıyordu 10 dk erteliyordum o sırada rüyayla hayal arası birşey görüyordum kalkmışım yüzümü yıkamışım saçımı toplamışım kahvaltı yapmışım üstümü giyinmişim tam evden çıkıyorum ki alarm çalıyor aslında daha kalkmamışım bileYaa kuzu bu dedigin bende birkaç sene kadar önce cok oluyordu.son 3 senedir olmuyor.ruyamda deli gibi tuvalet ariyorum bulup cisimi yapiyorum islaklik hissedince hemen uyanıp tutuyodum.ara sıra oluyor böyle seyler yavv
Ben okula giderken alarm çalıyordu 10 dk erteliyordum o sırada rüyayla hayal arası birşey görüyordum kalkmışım yüzümü yıkamışım saçımı toplamışım kahvaltı yapmışım üstümü giyinmişim tam evden çıkıyorum ki alarm çalıyor aslında daha kalkmamışım bileay o ne berbat oluyodu ya resmen yoruluyordum çok oluyodu o zamanlar :)