- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
Sizin burada uyarılar staj sonunda mı veriliyor?Staj yaparken departman mudurune abi dedim hepstajin bitmesine 2 gun kala herkezin icinde bana abi degilde bey demelisin diyince yer yarilsaydi coktan icine baliklama atilmistim bile
Offff o çok fena yaay bide tam uykuya daldigimiz da bi yerden düşüyoruz gibi oluyor ya bazen,asıl berbati o
Aman tanrım didimmmmmÜniversite hazırlıktayken msn'de arkadaşlarımla konuşuyordum. Biri erkek biri kız, kız olan en yakın arkadaşım. Hoşlandığım bir çocuk var. Adı cem diyelim. Bu erkek olan arkadaş dedi ki "senin çıkışına geleyim cem görür kıskanır." Ben de bunu kız arkadaşıma anlatıyorum; "hahaha x cem beni kıskanır dedi" , "çocuk beni onunla görse zevkimden iğrenir gözünden düşerim"
Ve o an.... O mesajları kız arkadaşıma değil x'e gönderdiğimi fark ettiğim an
Nasıl utandıysam direkt bilgisayarın fişini çektim. Hızlıca yatağa girip yorganı da kafamın üstüne kadar çektimHatırladıkça yanaklarım kızarıyor hala. İnsanların dış görünüşünü küçümsemek daha büyük mahcubiyet sebebi maalesef...
İşin kötüsü kendime gelebildiğimde "kardeşim yazmış, seninle arkadaşlığımı kıskandı galiba" dedim x'e. Niye tüy dikiyorsun değil mi ama? Kuzenim yazmış furyasını başlatan kişi olabilirim
Ayyyy bu çok fenaymış hakkatenÜniversite hazırlıktayken msn'de arkadaşlarımla konuşuyordum. Biri erkek biri kız, kız olan en yakın arkadaşım. Hoşlandığım bir çocuk var. Adı cem diyelim. Bu erkek olan arkadaş dedi ki "senin çıkışına geleyim cem görür kıskanır." Ben de bunu kız arkadaşıma anlatıyorum; "hahaha x cem beni kıskanır dedi" , "çocuk beni onunla görse zevkimden iğrenir gözünden düşerim"
Ve o an.... O mesajları kız arkadaşıma değil x'e gönderdiğimi fark ettiğim an
Nasıl utandıysam direkt bilgisayarın fişini çektim. Hızlıca yatağa girip yorganı da kafamın üstüne kadar çektimHatırladıkça yanaklarım kızarıyor hala. İnsanların dış görünüşünü küçümsemek daha büyük mahcubiyet sebebi maalesef...
İşin kötüsü kendime gelebildiğimde "kardeşim yazmış, seninle arkadaşlığımı kıskandı galiba" dedim x'e. Niye tüy dikiyorsun değil mi ama? Kuzenim yazmış furyasını başlatan kişi olabilirim
Aman tanrım didimmmmm
Bitti mi arkadaşlığınız?
Ayyyy bu çok fenaymış hakkaten
Hadi benden bitane daha gelsin
Yine sanirim en fazla 14 yaşındaydım, bize uzak aile dostlarımızın evine gittik (yatılı)
Bu evin bi oğlu var ve ablaları böyle surekli beni gösterip gülüyor, konuşuyor çok belli oğlanla dalga geçiyolar eve kız gelmiş sonuçta..
Babamın samimi ahbabı ama uzun yıllar görüşülmemiş bizler bebek diliz artık ama bir birbimizide tanımadan büyümüşüz filan..
Neyse benim şeyim gelmeyesice şeyim geldi ve lavaboya girdim ama kapıyı kitlememişim dalgınlıkla
Klozette romantik romantik otururken oğlan kapıyı açmazmı
Ama şoktan bi süre bakıştık, ne o kapıyı kapamayı fikir etti ne ben bağırmayı
Sonra bu kapattı gittiya ben ogün o evde nasıl sabahladım bi ben bilirim bir Allah
Yıllar sonra bu bi kız kaçırmış farklı inançtan vermemişler filan, babası demiş x amcanlara götür orda bulamazlar sizi..
Neyse bizdeler, çocuk mutfağa bişi almaya geldi ama hiç gözüne bakmıyorum
Sende büyümüş genç kız olmuşsun dedi..
E heralde en son gördüğün şekilde kalcak dildimya diyebildim oda sesli güldü, ben yine bozuldum
Yaa kızlar rezillik benim soyadım
Benim diģerlerinide okukiyamam sana yaaaa oyyyy
Aynen demek gerekiyordu da iste ben susmayi tercih ettim zaten o iki gun icinde mesafeyide rutbeyide korudum ayrılırken buyuk bir jest yaptimSizin burada uyarılar staj sonunda mı veriliyor?diyeydin.
Aynen demek gerekiyordu da iste ben susmayi tercih ettim zaten o iki gun icinde mesafeyide rutbeyide korudum ayrılırken buyuk bir jest yaptimondan sonra senin staji uzatalim dendi bende reddettim
Hahahahah iyi yapmissin valla icimizde kalicagai yerde ait oldugu yere gitsinbende staj yaptığım yerdeki yardımcıyla uyuşamamıştık staj bitimi notlarımız hocaya ulaşmıştı bu yardımcı çok başarılı olmama rağmen düşük notlar vermişti nasıl kinlendim hocam bile şaşırmıştı 1 hafta daha vardı stajım o herif ne dediyse yapmıyorum sıkıysa yaptırın dedim kafama göre takıldım öyle mal gibi kaldı en azından hıncımı almış oldum
Epilasyon yaptırdığım salona girerken ayağıma galoş gitmemi söylediler. Neyse işlem bitti hava çok güzel biraz dolaşayım dedim. İnsanların çok yoğun olduğu koskoca caddeyi 2 saate yakın turladım. Karşımdan gelen bir kaç kişinin ayağıma baktığını hissettim ama ayağımdaki galoş hiç aklıma gelmedi taki alışveriş merkezine girip merdivenlerden aşağı inerken ayağımı görünceye dek. Çok utandım ama.
Yaa aynı şeyi gonderemissiniz çok güldüm.
Aynı bunun yandan dalış versiyonu. Düz girsem burnum nolurdu bilmiyorum.
Ben de tutardım merdiven de çişimi altıma etmişliğim var ve gıcık komşu kızı çıktı noldu nolur deme altıma ettim dedim tüm binaya bağırdı kavimlergocu altına yapmış diyeKüçüklüğümden başlayayım
İlkokul 3e gidiyordum çok titiz pimpirikli bir çocuktum pırt yapsam kıyafetlerimi değiştirirdimOkulda wcye giremezdim pis diye eve kadar tutardım zor yetişirdim Bir yaz günüydü okul çıkışı eve depar attım resmen. Sokakta gomşular oturuyordu bizim kapının karşı tarafında. Eve koştum apartmanın kapısını kapattım ama merdivenlere 2 adım çıkamadan foşş
Tabi o sıvı iki basamak indiiii apartman kapısının altından geçtiiii yol aldı sonsuzluğa
Komşular da anneme sesleniyor merdivenleri mi yıkıyon diye ahahahaha
Allah'tan apartman bize aitti yoksa çokça kişiye rezil olurdum.
Ay bak ben onu da yapmıştımAhaha bunu okuyunca aklıma geldi bende 12 yaşında falandım rüyamda tuvalete girmiştim tiş yapıyodum gerçekte de bırakıyormuşum o anıslaklığı hissettiğim an uyanıp wcye koşmuştum ne çişliymişim be