- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 993
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önceki gün spor yapıyorum tabi bütün endamimla seksi seksi eşimde boylu boyunca uzanmış tv de survivor izliyor işte tam yarış sırasında ben bi heyecan bi heyecan ziplarken o arada sporda yapıyorum bir an çok yüksek olmasada bir zirtttttt sesi eşim bana ben ona bakakaldım eşim anlamamazliga vuruyor ama ben gülme krizine girince eşimde bana katıldı offf ya gitti seksilik offf offf karizman çizildi resmen
Sonuç ne oldu pekiHayatımda en utandıgım an ,
Beni sinir eden kuzenim hakkındaki tüm nefretimi yazdığım birhayli uzun bi mesaji hemen yanımda beraber yürüdügüm aynı kuzenime göndermemdi.
Ve ogunde onların evinde kalmam gerekiyodu cok utandım hayatımda o anı silip atmak istiyorum
Kuzenim bu mesaji bana mı gönderdin ? Dedi baktım arkadaşıma gönderecegim yerde ona göndermişim hiç bişey diyemedim kalan bayacada uzun olan yolu konuşmadan tamamladık benimle bisure konuşmadı hala onu gördükce utanıyorum acaba hatırlıyomu diyeSonuç ne oldu peki
Evet ama olan olmuş boşver geçti gitti bu da sana anı olarak kaldı :)Kuzenim bu mesaji bana mı gönderdin ? Dedi baktım arkadaşıma gönderecegim yerde ona göndermişim hiç bişey diyemedim kalan bayacada uzun olan yolu konuşmadan tamamladık benimle bisure konuşmadı hala onu gördükce utanıyorum acaba hatırlıyomu diye
Gerci oda beni sürekli sinir ediyodu
Ama berbat bi durum umarım kimse yaşamaz
Evet öyle olduEvet ama olan olmuş boşver geçti gitti bu da sana anı olarak kaldı :)
Çokkk fenaymis ben olsam i anki mahcubiyetle istifa ederdim herhaldeÇok sıkıştığım bi mesai bitiminde, kızlar tuvaleti dolu diye alel acele erkekler tuvaletine girip kapıyı kitlememenin acizliğiyle bir erkeğin kapıyı dan diye açması ve hala aynı ortamda çalışıyo olmamız