'Eyvah Rezil Oldum!' Dediğiniz Anlar ☺

14.15 yaslarindayim fena asigim ask acisi cekiyorum yataga yattim kulagimda kulaklik gozleer kapali dinledigim sarkiyi soyluyorum tani rap"inaan olmuyoor dayanilmiyorr yikiliir kaliiir insan vazgecilmiyoor"bi durtuuk geldi bi actim gozu babam surat ifadesini anlatamam kizim yavrum ne olmuyo olur yavrum olurr babaa sarki yaa fena utanmistim gene bi gun istiklal marsi okunacak kar yagdi ben gec indim diye kosturuyorum totomun ustunde indim merdivenleri ama resmen kahkaha tufani yeriin dibine girdim yer yarilaydi icine gireydim iyiydi bi gunde kardesimle elektrik faturasini yatirdik kardesimle gidiyoruz uzun bi merdiven var cikiyoruz bizimki ossura ossura merdiven cikiyo bi merdivende kaldi ayak ablaaaa altimaaaa sictiiim resmeen yarilmistim

Ben tamamlayayım mecnunun lafını, takıntım var yazmazsam çatlarım valla.

"Siz bir de onu benim gözümle görün " demiş

Biz eşimle aynı şube de çalışıyorduk o zaman aramızda hiç bişey Yok bir kızla tanıştı şubenin en yaşlısıyla kızla buluşmaya gitti kızın patatesine sigara söndürmüş
kız artık 3.buluşmada terketti ay ne salaksın ya dedim
Ay böyle kocamı olur dedim Ahaha kız evlense senle nerelerde sigara söndürürsün abinin işi ne orda dedim
Benle evlenince görürsün dedi
Evlendik valla daha patatesime sigara söndürmedi ama olsun heran yapabilir

Daha lise 1e yeni geçmişim ergenlikten midir nedir olduğum yere sızıp uyuyorum o kadar uykuluyum.. sınıfta uyuyorum hocalara hasta numarasi yapıyorum o derece.. neyse bigün hastayım diye diye hakkaten hasta oldum sağlam bi grip geçiriyorum dr.a gittim ama feci uykum var hayatım kitap okumak ve uyumaktan ibaretti sanki o yıl
Dr.un verdiği ilaçları almak için eczaneye gittim, cok kalabalık iyice mayıştım sonra beklerken.
Ayaktayım ama nerdeyse rüya görüyorum.. bi an sadece hayal meyal hatırlıyorum eczacı adam bana sesleniyo "hanımefendi size diyorum Allah için biri şunu dürtsün hanımefendiiiii" bi an kendime geldim belki 20 kişi durmuş bana bakıyo
Sadece pardon diyebildim koşarak uzaklaştım nerdeyse ama o an ne uyku kaldı ne bişey

Kizlar bende anlatayim basimdan gecen olayi,

Yeni atanmistim okula mufettisler gelmisti dort bes tane,okuldaki aday ogretmenleri cagirdilar 3 kisiydik.Kutuphaneye gectik mufettislerden birinin sandalyesi kirikti arkadasta benim oturacagim sandalyeyi almis adama vermek icin,tabi bende sandalye var diye oturdugum yerde totomun ustune dustum ayaklarda yukarda bes tane mufettisin karsinda bide adam "dusmez kalkmaz bir Allah"demesin mi iyice rezil oldum.

orta son siniftayim.okulda tiyotro gosterisi yapilacak.konusuda gelin ve damat olacak iste kiz isteme nisan dugun surecinde yasananlar.ben bunu duyunca basladim gulmeye.yanimdaki en yakin arkadasima diyorumki haa haa bari ilk geceyi felanda gosterseler sahnede ama ne dalga geciyorum.aradan bir kac gun gecti secmeleri acikliyor ve gelin ayse(ben)...ben soku uzerimden atamadan en yakin arkadasimla goz goze geldik."sus dedim sus sakin agzini açma":)tabi arada yinede dalga gecti benimle..

Bigün kv den eve gidicem çıkarken zorla jöle yedirdi bana bende daha önce yemedim yok mok dedim ama nafile huyudur tepiştirir çocuk gibi ağzına neyse öyle böyle ben bunu yedim evimde bi 1,5 2 km var yürücem yanımdada büyük kızım ozamam 2 yaşında yolda beni aldımı bi karın ağrısı bıcır bıcırda sesler geliyo eyvah dedim yaz da hava yanıyo hızlı hızlı eve yaklaştım ama ölücem ağrıdan hemde kaçırmıyım diye kendimi sıkmaktan tam geldim oh yetiştim yetiştim dedim anahtarı kapıya taktım ve .................................gerisini tahmin edersiniz kendimi banyoya pantalonuda çöpe attım

Ben de lise de servisle gidiyorum o gün gidemedim sınıf arkadaşım beni çağırmaya geldi servis bekliyor kapıya arkadaş geldi annem çır çır olmuş dedi ertesi gün herkes geçmiş olsun çır çır pır pır diyor
Bu çır çırla anım çok
oda bişey mı arkadaşım ben Pazar'a gittim dolaşıyorum kocaman kadın ben çır çır olmuşum oda ıstemeden olmuş artık eşofmanda gri
Eve geldim olan olmuş iki üç hafta yüzümü unutturup öyle çıktım Pazar'a

çok güldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…