- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
Üniversite hazırlıktayken msn'de arkadaşlarımla konuşuyordum. Biri erkek biri kız, kız olan en yakın arkadaşım. Hoşlandığım bir çocuk var. Adı cem diyelim. Bu erkek olan arkadaş dedi ki "senin çıkışına geleyim cem görür kıskanır." Ben de bunu kız arkadaşıma anlatıyorum; "hahaha x cem beni kıskanır dedi" , "çocuk beni onunla görse zevkimden iğrenir gözünden düşerim "
Ve o an.... O mesajları kız arkadaşıma değil x'e gönderdiğimi fark ettiğim an
Nasıl utandıysam direkt bilgisayarın fişini çektim. Hızlıca yatağa girip yorganı da kafamın üstüne kadar çektim Hatırladıkça yanaklarım kızarıyor hala. İnsanların dış görünüşünü küçümsemek daha büyük mahcubiyet sebebi maalesef...
İşin kötüsü kendime gelebildiğimde "kardeşim yazmış, seninle arkadaşlığımı kıskandı galiba" dedim x'e. Niye tüy dikiyorsun değil mi ama? Kuzenim yazmış furyasını başlatan kişi olabilirim
Ve o an.... O mesajları kız arkadaşıma değil x'e gönderdiğimi fark ettiğim an
Nasıl utandıysam direkt bilgisayarın fişini çektim. Hızlıca yatağa girip yorganı da kafamın üstüne kadar çektim Hatırladıkça yanaklarım kızarıyor hala. İnsanların dış görünüşünü küçümsemek daha büyük mahcubiyet sebebi maalesef...
İşin kötüsü kendime gelebildiğimde "kardeşim yazmış, seninle arkadaşlığımı kıskandı galiba" dedim x'e. Niye tüy dikiyorsun değil mi ama? Kuzenim yazmış furyasını başlatan kişi olabilirim