- 21 Aralık 2016
- 177
- 701
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cadi sen misin ayol kimseyi de taniyamaz oldum herkesin nicki degismis
Benim daha da değişmem çünkü hakkım bittiCadi sen misin ayol kimseyi de taniyamaz oldum herkesin nicki degismis
Bu aralar niye herkes degistiriyorBenim daha da değişmem çünkü hakkım bitti
ilkokul son siniflara felan gidiyorum.evde oturuyorz dedemle annem var.televizyon izliyoruz reklamlarda orkid reklami cikti.ozel gunlerde felan diyor ya benim kafa saf o zaman bicbirseyden haberim yok.ben basladim gulmeye.hiii hiiii koca koca kizlar altinami işiyor yaa.bide ozel gun diyor davette felan tuvalet bulamayip sıkısincami işiyorlar diye..annem beni cimdikliyor sus kizim sus diye isaret ediyor ama yok ben kendimden cok emin tezimi savunuyorum dedeme bakarak.adam benden gozlerini kaciyordu:))
Hayatlarımızdaki monotonlukBu aralar niye herkes degistiriyor
Bi kere de evden çıkarken annem çöp vermişti atayım diye ben o çöpü atmayı unutup otobüse binmiştim
Farkında olmadığım için de ay bu insanlar niye bana bakıyor deyip duruyorum :) neyse ki çok geçmeden fark edip attım kendimi otobüsten :)
Hayatlarımızdaki monotonluk
valla çok sevdim bu konuyu bir rezil anımı daha anlatmak istiyorum.
eşimin liseden çok sevdiği bir arkadaşını eve davet ettik. o da bayağı dertliymiş bir kızı seviyormuş ama kız okuduğu için babası görüşmelerini istemiyormuş işte kızda ünv. geçince tavırları falan değişmiş. o kadar dertli dertli anlattı ki bende dedim ya x bu kadar anlattın var mı kızın fotosu dedim. o da var dedi telefonunda fotoyu ararken o kadar güzel değil falan dedi bende işte hani konu ciddi ya kıssadan hisse yapayım dedim yaaa işte mecnuna sormuşlar uğruna çöllere düştüğün leyla bu mu diye başladım devamı gelmiyo eşimde arkadaşıda sözümün bitmesini bekliyor. durdum durdum mecnun ne demişti ya dedim. orda dağıldı zaten o kasvetli hava
oda bişey mı arkadaşım ben Pazar'a gittim dolaşıyorum kocaman kadın ben çır çır olmuşum oda ıstemeden olmuş artık eşofmanda griBigün kv den eve gidicem çıkarken zorla jöle yedirdi bana bende daha önce yemedim yok mok dedim ama nafile huyudur tepiştirir çocuk gibi ağzına neyse öyle böyle ben bunu yedim evimde bi 1,5 2 km var yürücem yanımdada büyük kızım ozamam 2 yaşında yolda beni aldımı bi karın ağrısı bıcır bıcırda sesler geliyo eyvah dedim yaz da hava yanıyo hızlı hızlı eve yaklaştım ama ölücem ağrıdan hemde kaçırmıyım diye kendimi sıkmaktan tam geldim oh yetiştim yetiştim dedim anahtarı kapıya taktım ve .................................gerisini tahmin edersiniz kendimi banyoya pantalonuda çöpe attım
çok güldüm yaKizlar bende anlatayim basimdan gecen olayi,
Yeni atanmistim okula mufettisler gelmisti dort bes tane,okuldaki aday ogretmenleri cagirdilar 3 kisiydik.Kutuphaneye gectik mufettislerden birinin sandalyesi kirikti arkadasta benim oturacagim sandalyeyi almis adama vermek icin,tabi bende sandalye var diye oturdugum yerde totomun ustune dustum ayaklarda yukarda bes tane mufettisin karsinda bide adam "dusmez kalkmaz bir Allah"demesin mi iyice rezil oldum.