sagol canımın ıcı :) takıb edemıyorum bu ara ısler cok yogun
kendı kılomu bıle takıb edemıyorum
almıyorumda cok sukur:)
Az v sık yağsız tuzsuz menülere devam
Sonuc on günde ıkı kılo /)
bence siz alışıksınız hemen geri verirsiniz aldıgınız kilolarıbenı yalnız bırakmayan arkadaslarım
kardeslerım
uzun zamandır bende gelemedım cok ama cok yogun gunler geldı gectı
bende cok kılo aldım
bır yılda tam 3 kılo yagdan almısım
benım srunum sporu brakmak zorunda kalmamdı bılenler bılıyor kemık sorunum vardı
uc hafta oldu spora yenıden basladım ve bu sabah eskısı gıbı spor tempsouna ulastım
ve evet uc kılo bazılarına az gelsede benı cıddı bır endıse kaplamıstı
dun 42 beden pantalon aldım kendıme bu gururumu cok ıncıttı umuyorum kı
ben de bu kıloyu gerı atarım
dedıgın gıbı tatlım sankı hıc o kılolarda ben olmamısım
tekrar 40 beden olabılmek hatta 68 e gerı donebılmek umıdı ıle :))))
bugun ıkı yıldır gorusmedıgım bır ortamdaydım
bırcok kısı benı tanımadı anlatamam tarıfsız bır duyguydu
herkesın yasamasını ısterım
ve fark ettım kı yenıden dunyaya gelmısım
ınsan ıcınden ınsan cıkmıs gercekten
darısı herkesın basına imkansız yok arkadaslar yok
herkesı haksız cıkaralım
bırı dedı kı herkesın ıradesı kendı elınde oysakı onlar zaten zayıf oldukları ıcın oyle zannedıyorlar
bızım kılolu olmamızda yemek yememısde cevremızle alakalı bunun farkında degıller.
gecen nette brı yazı okudum zayıf ınsanlar ne yapıyor
hayır efendım zayıf ınsanların hepsı haftada uc gun spor mu yapıyor hayır
ben dogustan kılolu bı kızdım
hıc zayıf olmadım bu benım ıradesızlıgım mı sımdı?
ve aılem arkadslarım olmasa da basaramazdım
bende sizler gibi olmak istiyorum yaasekerım nasılsın valla özlemısım burayı ben bır baktım soyle gunluğume ve sana yazdıklarıma ne gunlermıs ya sımdı hayal gıbı gelıyo yasadıklarım sen hıc ayrılmamıssın hala devam kk bende aranıza doncem ama neyımı yazsam bılmıyom sporu bu aralar bıraktım 15 gundur kucuk ana okula basladı ve onu goturup getırıyom ev okul derken bır duzene oturtunca tekrar gıtcem bu aralar sankı hıc ben sısmn olmamısımda hep boylemısım gıbı gelıyo sanada oluyomuydu oyle allaha sukur kılo almadım kac aydır ve cokta duzenlı spor yapamadım ama yıne de koruyom kılomu yeme seklımı hıc değistırmedım senın dedıklerıne halen devam edıyorum canım ve yesıl cayımı ıcıyom eğer bır gun yedıysem ertesı gun hemen sıkıyom kendımı ve o gunu cok hafıf gecırıyom ve o yuzden almıyom galıba sen neler yapıyon devam mı ıslerın yok mu evlılık falan olsunda duğunune geleyım sekerım hem tanısırız hem oynarız her sey gonlunce olsun canım arada artık uğrar kendımı sana unutturmam cok optm
nişanlıyım ve 86 kiloyum 1.67 boyundayım tam bi tosuncukum bel kalın kalça yok sırt bölgem var yüzüm bile cok iri cok tipsiz ve mutusuzm diyet yapıorum ama tık yok yaa off offfff
goggleye 40 kilo vermek yazinca senin yazin cikti..cünki benim de 40 kilo fazlam var
107 kiloyum..3 ver 5 al o sekilde bu kiloya geldim malesef..insaallah ben de verir ve basari öyküsü yazarim..cocuklarimin anne sen neden siskosun demesi incitiyor beni..
gecenin bu saatinde bu kadin neden halan uyumamis derlerse aciklayayim ben 86 kilodan 67 inip sonra 6 ay kilo almayip dikkat eden bayramdan beri ne buluyosa yiyen yine ben ve aldiğim o muthis 4 kiloyu kafama takip bu gun uykumunda kacmasina sebep olarak yine burdan cozum aricam detek olan arkasim eyulul den bana yardimci olurmusun sabahlari yine bal kaymaksiz tereyağ kizarmis ekmek derken simitler iki simit de yedim boyozda ben yoldan ciktim anam valla bana bir dur desin sporda hic yapamiyom ne yesil cay ne bisi ne olcak benim halim bu gun oğrendim ve aldiğim kiloyu bu gece cok dusundum ve kararimi verdim yine aldiğim o dort kilo vercem ama ustune tekrar kilo eklemicem ben almiyom ne guzel derken dikkat etmiyince aliyomusum meğerse utaniyorum kendimde kkulubunun yuz karasi olarak kendimi size hatirlatiyorum desteğini bekliyorum can dostumguzel insan eyulcm veririm demi ya cok kotuyum su anda
sanki 4 değilde 44 kilo falan vercekmisim gibi hisediyorum iyi geceler canim arkadsim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?