ben asla kilo veremiyorum ya bıktım artık hayattan keske öliyim de kurtulayım
veremiyorum tık yok tmm zamanla ama istemiyorum bunu ya herkes nasıl zayıf
keske 1 ayda zayıflasak ama olmuyo işte benim zamanım yookk :84:kahretsin kilo veremiyorummmmm
canım benım bırden almadık kı bırden verelım bu da yag en nıhayetınde yavas yavas:)))
dun aksam ıkı elma bır dılım maras doondurma sade
yarım bardak sut
bugun sabah kahvaltı
yagsız menemen
bı dılım ekmek cevız peynır ıkı zeytın bır bardak sut
yesıl cay ıcıyorum on fındık bır elma yedım
kahve ve cıkolata aralar bunlar
oglen yemegı
haslanmıs makarna
taze fasulye
ayran bır dılım kepek ekmegı
aksam yogurt ve kayısı dusunulmekte :)))
aksam yemegini geciştirmek dogru mu
ben streç film sarıyorum acayip terletiyo
Vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv............................ Müthişsiniz maşallah.....
Bende nezamandır kilo vermek istiyorum şöle 8 kilo falan ama ramazanda 6 kiloya yakın verdim diyete devam etmeme rağmen 2 evvel tartıda yine 72 çıktım çoooookkkkk sinir edici bir durum
Yinede devam ediyorum bakalım bende akşamları kestim mi iyi kilo veriyorum ama anam saolsun bi müsade etmiyorki yinede az yiyorum. Bide işim gereği hep oturuyorum onunda etkisi büyük kilo veremememde(((
bana da yardımcı olun artık zayıflamak istiyorum
selamm. Hep takip ediyordum ama daha yeni yazabiliyorum. 57ye dustukten sonra kendimi neden saldimsa saldim 61in ustune ciktim( aldigim pantolonlar olmuyo. Gecen hafta basladim yine perhize. Bu sefer kendimi kilo versemde tutmam gerektigini biliyorm artk malesef 4 kilo yaği vucuduma yapistirdiktan sonra.
Sabah 1 domates, 1 salatalik,1 biber, 1 yk lor,1 dilim ekmek
ara: 8-10 badem 1 kayisi kurusu, 1 ceviz, 8-10 kuru uzum.
Oglen azcik tavuk haslama ve domts salatlk biber yicem
15 arasinda yogurt yerim
Aksam yemegnde yogurt ve yesil elma dusunuyorum biktim bu yağlarimdan. Keşke herkes gibi dal gibi olsam( basenler ayri yerden fiskiriyo simitler ayri yerden
senı tebrık edıyorum ben de bır surece gırdım ve guzel gıdıyorum. resımler benı cok motıve edıyor paylasman mumkun mu acaba ?
ilk sayfalara bakarsanız eylülse'nin değişim fotoğrafını görebilirsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?