beyaz leblebı dene ıyı gelıyor
ben sımdı bırz aldım cayla acıktım ben valla :)
Arkadaşım merhaba;
20 günde 98 den 93,5 kg ya düşmüştüm ,4, 5 gündür çok yemeye başladım ve 94,3 e çıktım.Lütfen beni motive edinnnn boyum 1,68 ve çok kiloluyum
eskiden eve karisik cerez alininca önce fistik findik sekerlemeler falan en sona beyaz leblebi kalirdi kasede:) sizde de oyle miydi? Ben bi haftadir meyve yemiyom istahim yok artik acikmiyom.demekki meyve aciktiriyomus.diyette cok yedim ama aclik krizleri beni insanliktan cikariyodu:)) bir de ben artik yemek yapmaktan biktim usandim.ailemden uzaktayim. Tek basima tencere batir,tencere yika:) yetti canima valla
eylülüm bikkinligim yalnizliktan. Memurum ailemden uzagim 1,5 senedir. Yalnizim. Öyle iste. Diyetle falan kendimi iyi oyaladim ama bir kac aydir. Erken kalkip bisiklet cevirince erken uyuyordum iyi oluyordu. Simdi yine sendromlardayim ama uyuyamiyom:)
senin pizzayi merak ettim canim cekti valla:)
Ben de menu yazayim onu da canim cekti:))
Ben de senin gibi zayiflama ugruna horozlardan once uyananlardanim ama alistim kendim uyaniyom alarmsiz
(06:00)Spordan once:sirkeli su
Azcik basen egzersizi+30dk bisiklet(her gun film izleyerek ceviriyom zaman su gibi akiyo tavsiye ederim)
(07:00)Sabah:
1 haslanmis yumurta
Bir iki kaşik yogurt
1 cay kasigi yulaf kepegi (biliyom az ve yetersizdi ama yulaf kepegi beni insanliktan cikardi cok kotu ya istah birakmiyo)
(10:30)Ara: 100gr yogurt 3badem 4 ceviz
(12:30)Oglen:
Cegrek tavuk cevirme(toplasan 150 gram eti ya vardi ya yoktu)
(15:00)Ara: disarda islerim vardi kaynadi malesef
(18:00)Aksam:
100 gram layt yogurt
Bi porsiyon cok karisik sebzeli bugulama
1 domates ve bi tutam maydonozdan salatacik
Menumu yorumlar misin bu sefer baya ayrinti yaptim :))
kımse yok ...
sabah menemen
patateslı yumurta
oglen bı domates
aksam bı domates bıraz peynır yarım kraker
:)
şuan 70 kilo falansın heralde. boyunda 160-175 arasındadır heralde. yani balık etli olsan gerek şuan. çok başarılı 40 kilo vermek ama bu kadar azimli biri baştan o kiloya gelmesi nasıl olmuştu. hamilelik mi hastalık mı şeker vs.kiloyu alırken başta önlem falan aldınız mı
Hergün sabah menemen mi yiyorsunuz? Özel bir tarifi varmı
caqnım nasılsın eyulcm senı cok opuyom bıtanem nasıl gıdıyo hayat ben kendımı dıyeyım super allaha sukur zayıfladım ya bıraz duğunlerde gezıyom her gun nerdeyse yada alısverıste bu ara sporu bıle bı gun gıdıyom bı gun gıtmıyom herkes cok beğenıyo ve suerklı göze batıyom valla resımlerımıde yuklemeyı basaramadım ama prfılde var bak bakALIM 68 OLARAK BEĞENCEN MI BENI AMA DAHA BITMEDI BES KILO VERCEM INSALLAH ONDAN SONRADA ESKI YENI DIYE ARKADSA YUKLETCEM RESIMLERIMI ARADA KONUSALIM NE OLR CANIM EYULCUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?