Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

saol canım ama bu aralar en başarısız günlerimi yaşıyorum eski kilolarıma geri gelmekten korkuyorum.inşallah bende tekrar toparlanırım ve senin gibi yoluma devam ederim.

saol canım ama bu aralar en başarısız günlerimi yaşıyorum eski kilolarıma geri gelmekten korkuyorum.inşallah bende tekrar toparlanırım ve senin gibi yoluma devam ederim.

edeceksın merak etme tebrubeyle sabıttır:)

ust uste ıcıyorsundur belkı:)
bazen bende oyle oluyorum bırseyler ıcmekten mıdem şişiyo:)

canım benım
aynı seylerı bu bır kac hafta once bende yasadım
ve gecen sene yıne bı donemlerde
82 den tekrar 87 ye donmustum bende
sayfalarda belkı anlattım ama yınede ozet veryım sana
son ıkı uc aydır yedım durdum sacma sapan seyler
cogunu yazamadım buraya utancımdan ve sonunda bu yulda 68 den 75 e gerı geldım
sımdı 73 72 gelgıte basladım lakın toparlanmak cok cok ama cok zor oldu ınan
cevrede cok verdın ye
sen ne kılolar verdın bunu mu veremeyecen ye
ay ay ay ıkı yıldır yemedıgım ne varsa yedım
ınsan yemeye alısınca gerı donmesı zor
bende korktum dedım surda 80 e ne kaldı
zor arkadasım ama basarmak zorundasın emeklerıne yazık
cunku kılo vermek cok zor
sımdı babam geldı yemek yıyolar salondayım
ve acım...

bu hafta resmen nefsımın sınanma haftası:)
cok sukur yenıden 72
allahım asla yemem :)))
kahvaltı
menemen yumurtalı peynırlı
ıkı zeytın
bır dılım ekmek
sut
sımdı kahve ve cıkolata:)))

:) Okadar iyi anliyorumki spordan uzaklasma ve bi türlü bi baslangic yapamamayi.. bende bi dönem böyle kriz yasamisdim bi türlü bir baslangic yapamiyordum kontrolden iyice cikmistim sporada gidesim yokdu..
Simdide is yüzünden gidemiyorum calisiyom gec cikiyom bazen haftada 2 bazen 1 gidiyom spora tabi cok az bu haftada en az 3 kere gitmeyi planlamistim..
Biz yeterki burda birbirimize destek cikalim:) Anca destek cikarak birbirimize basaririz bunu :)

haftada bır bıle basarı bılıyosun dı mı :))))

oglen yemek yedım

pırasa ve makarna hasladım
tavuk budu
ayran
bı dılım ekmek hepsını bıtıremedım kalanını saat 18 gıbı yerım

ama mutluyum basladım dıye
spora gıdemıyorum su sıra saglıgımdan dolayı ama sabahları egzersız yapıyorum mutlaka
ve sırkelı lıonlu su ıcıyorum kahvaltıdan once

eylulcm sabahları sırkelı bır bardak su ıcıyorum sırke bır kasık 2dılım cAVDR YADA LAYT EKMEK SEKERSZ CAY LAYT PEYNIR LİMONLU DOMATES BIR CAY KASIGI AYVA RECELI BAZEN SARRELE BITTER YIYOM COKMU SENCE KENDIMI ONLARI BILE YERKEN SUCLU HISEDIYOM NAPYIM SENCE

eylülcüm çok zor yaa sürekli nefsinle mücadele etmek ama etmek zorundayım fıstık gibi giyinenleri gördükçe iç geçirmek istemiyorum.az kaldı toparlanmama havalrda güzelleşmeye başladı.yürüyüşlerime bir başlarsam gerisi gelir motivemde biraz artar diye düşünüyorum.

evet ya spordan uzaklaşınca saldım kendimi nasıl olsa hareket yok yemesemde veremiycem diye ipin ucunu kaçırdım.ve dediğin gibi bir türlü toparlanıp hadi bakalım diyemiyorum .aslında bana en güzel gelen şey köpeğimle yaptığım yürüyüşlerimdi kendimi o kadar iyi hissediyordumki tekrar başlıycaz kızımla yürüyüşlerimize inşallah:))

tünaydııın:) maşallah hepiniz ne güzel iyice asılmışsınız bu işe:) ben de öyleyim valla bu aralar bir hırslıyım ki sormayın gitsin, bişey yemeden de yaşayabilirim yeter ki zayıflim o derece yani:)) yazamadım bi süre kusura bakmayın modem bozuktu, anca yaptırdım. yaza en az 80 kilo girmek istiyorum, başarıcam ben ya valla çok inanıyorum:)) sizler de yapıcaksınız pes etmeyelim:)

Aynenn dinbumbumbumcummmmm:))) Basaricaz hep beraber birbirimize destek cikarak basaricaz :) Ve Allahin izniyle yaza 80 kg belkide daha az giricez :))

Aynen cok iyi biliyorum bu duyguyu bi kere koptunmuydu bidaha toparlayamiyorsun :) Ben basda bi hevesle gidiyordumki kendim bile sasiriyordumm halime :)

suclu hıssetme hergun on gram bıtteer yemek lazım
ama recel yeme:))))
yumurt ye tok tutar

osgeldın
evet masallah topladık sanırım :)))

canım cevabın ıcın tesekkurlr bu gun cok mutluyum soylemezsem catlarım esımle bugun alısverıs ıcın dısarı cıktık yıllardr elbıse gıymedım kılo yuzunden mağazaya gırdm bugun elıme 3 tane elbıse aldım xll xl l bedendı otekınler buyuk geldı le beden bana oldu ve ınannamadım o ne guzel bı duygu esımde sasırdı bende aldım o elbıseyı ama benımkı dısarı gıyemezsın dıye tuturdu bır kıskanclık bı fesatlık daha 5 kılo verdım ben 20 kılo daha vermeyı dusunuyom

Bu müthiş bir şey..Gerçekten tebrik ediyorum sizi.Sadece 1. sayfayı okudum ve onunla bile ne kadar etkilendim.Ben niye veremiyorum yaa (

bırde M bedene gelllll manyak gussel bısı
hadı bakalım bıdaha gayrettt

Bu müthiş bir şey..Gerçekten tebrik ediyorum sizi.Sadece 1. sayfayı okudum ve onunla bile ne kadar etkilendim.Ben niye veremiyorum yaa (

ben nıye veremıyorum dıye bısı var mı yokkkk:)))))
hadı sende kalk bakalım neler olacak :)))

sabah kahvaltı
prasalı yumurta ( costum ben)
ıkı zeytın
ıkı yemek kasıgı lor peynırı
sut yok
kepek ekmekte yoktu.(

cocuklar sıldı supurdu bugun alısverıs yapılır:)))

ama kahve veee cıkolataaaaaaa

yasasın yemek yemekkkkkkk

merhaba eylül, seni bu baslıkta 1 aydır falan okuyorum çok güzel yazmışsın ve bravo uyguluyorsun... ben de nacizane deneyimimi paylaşmak istiyorum... ben de 1 ayda 4 kilo falan verdim.. senin topikten azim ve neşe aldım okurken ama sen işin bilimsel kısmını bilerek mi yoksa içinden geldiği gibi mi diyet yaptn merak ediyorum? ben bir de mevsimlerden roma adlı siteyi okuyorum tavsiye edebilceğm en iyi sağlklı yaşam rehberi...öptm sevgiyle kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…