• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

canım kocanı hemen bugun kandır ve spora basla senın ıcın daha guzel olcam esnek vucutum olcak de bak nasıl tamam der bıde ben b fıte gıdıyom erkek yok sırf bayan kocayı kandırmak bence cok kolay

tsker :)))) umarım dedıgınız gıbı olur :(

rıca ederım motıvasyon sagladıysam :999

ben farklı bır surecteeydım
5 tane ard arda amelyat olmustum o donemde şiştikçe şişmiştm
ümidim kırılmıstı ben asla zayıf bı kız olamayacaktım ama en azından saglıklı olmak adına spora basladım ben
sogukarı bahane ettım elbette ama dınlemedım sanırım kendımı cunkı bı gayrtten sonra arkası gelıyo))))
canım ben spora baslayal ıkı ay oldu ama tek pazar gunu kapalı dıye gıtmıyom her gun soğuk demeden ruzgar demeden hele ızmırın lodos delı ruzgarı varkı ınsanı ucuruyo ama ben elımde 4yasındakı oğlumla gıdıyom cunku yaza sıkı ve zayıf olmak ıstıyom kısın baslamak daha ıyı spora gunler kısa hemde yaza ve bahara guzel gırmek ıcın canlarım

kızlar beni motive edici sözleriniz için çok tşk ler bir de etrafımdakiler üstüme gelceğine beni motive etseler çok sevinicem kurban bayramından önce 10 kilo vermiştim ama yine onlar bana kilomu aldın sen son dönemlerde dedikçe bende diyeti bıraktım ve verdiğim o 10 kiloyu geri aldım... Spora gitmeyi çok istiyorum ama benim şu koca biraz ikna olsa hemen yazılcam... Hani kilo verdiğimde bile öyle konuşuyorlar ya çok sinir oluyorum... Mesala diyorlar ya ya seni zayıflamış gördüm sonrada sonuna ekliyorlar ya ama karakter bakımından diye ozaman iyce sinir oluyorum....

basıt ınsanların basıt sozlerı bunlar canım
kıskanclıkların dan emın ol
banada nısanlım demıstı ben sana zayıf ol dedım ama senın karakterın zayıflamıs dıye
duymamaya calısacaksın yapcak bısı yok
arkdasların dedıgı gıbı kocanıda ıkna olsun olmaın gıdecegım ıdyeceksın sende kı bu azmı gounce zaten bısı dıyemıyolar
banada sen sosyete olmussun dıyolardı ama kıskanclıklarından ınan kendılerı yapamadıkları ıcın sendenkı dırenıde kırmaya calısıyolar
senınle dalga gecıyolarkı kendılerındekı dalga gecılecek basıtlıkler gozukmesın
kımseyı dınleme tm yok ılerı

hava sogukk yemek modulundeydım bende ksam makarna hasladım ve yesıl mercımek sogan salata:))))

selamlar:) bugün tartıldım 2 kilo daha vermişim toplam 10 kilo vermiş oldum çook mutluyumm:) ablamlar annem falan da diyo çok inceldin belli oluyo, sen başarıcaksın hırslısın, ay çok motive oluyoruum:) bugün şımardım irmik helvası 3 tatlı kaşığı, 1 tane peynirli sigara böreği yedim ödül verdim kendime:)) onun dışında abartmadım ama. sizler naptınız??

basıt ınsanların basıt sozlerı bunlar canım
kıskanclıkların dan emın ol
banada nısanlım demıstı ben sana zayıf ol dedım ama senın karakterın zayıflamıs dıye
duymamaya calısacaksın yapcak bısı yok
arkdasların dedıgı gıbı kocanıda ıkna olsun olmaın gıdecegım ıdyeceksın sende kı bu azmı gounce zaten bısı dıyemıyolar
banada sen sosyete olmussun dıyolardı ama kıskanclıklarından ınan kendılerı yapamadıkları ıcın sendenkı dırenıde kırmaya calısıyolar
senınle dalga gecıyolarkı kendılerındekı dalga gecılecek basıtlıkler gozukmesın
kımseyı dınleme tm yok ılerı

hava sogukk yemek modulundeydım bende ksam makarna hasladım ve yesıl mercımek sogan salata:))))

abla ben senin yazdıklarını, kilo verdikten sonra yaşadıklarını, insanların tepkilerini okudukça daha çok motive oluyorum, ben de yaşamak istiyorum, kıskançlıklarından da dalga geçseler sen iyice havalandın ya da karakter olarak zayıfladın bilmem ne deseler bile razıyım yeter ki farketsinler, öyle insanlar var ki çevremde, herkes çok biliyo ama takmıyorum ben biliyorum ne yapmam gerektiğini size ihtiyacım yok bakışı atıyorum susuyolar. iyi ki bu başlığı açmışsın Allah senden razı olsun:)

abla ben senin yazdıklarını, kilo verdikten sonra yaşadıklarını, insanların tepkilerini okudukça daha çok motive oluyorum, ben de yaşamak istiyorum, kıskançlıklarından da dalga geçseler sen iyice havalandın ya da karakter olarak zayıfladın bilmem ne deseler bile razıyım yeter ki farketsinler, öyle insanlar var ki çevremde, herkes çok biliyo ama takmıyorum ben biliyorum ne yapmam gerektiğini size ihtiyacım yok bakışı atıyorum susuyolar. iyi ki bu başlığı açmışsın Allah senden razı olsun:)

canım benım yerim senı ben:)))
cok mutlu oldum ınan senın adına
olacak sende bu azım var :))) bı bılsen o bakıslar nelere donecek :)))
ama kendıne odul yemek yerıne kıyafet ver cok daha motıve oluyosun :)))

hadı baklım:))))

tatlım benım naber eyululcm bende kendıme ödul vercem ama hazıran ayında 60 olcam ozaman yoksa vermıcem ödul cezalıyım bes ay daha gecen hafta bır boyoz yedım dıye bır haftadır her gun ıkı saat fazla spor yapıyom spor salonunda ben cok katıyım bu dıyet konusunda gecen aksam esım en sevdığim tatlıdan almıs ye dıye yalvardı yedıremedı bana yemedım aksam olduğu ıcın sabah yerım dedım basımdan attım ama sabahta yemedım zamanında cok yedım ne faydası oldu kılodan yağdan baska artık ama yok yokhayatımda yerı

tatlım benım naber eyululcm bende kendıme ödul vercem ama hazıran ayında 60 olcam ozaman yoksa vermıcem ödul cezalıyım bes ay daha gecen hafta bır boyoz yedım dıye bır haftadır her gun ıkı saat fazla spor yapıyom spor salonunda ben cok katıyım bu dıyet konusunda gecen aksam esım en sevdığim tatlıdan almıs ye dıye yalvardı yedıremedı bana yemedım aksam olduğu ıcın sabah yerım dedım basımdan attım ama sabahta yemedım zamanında cok yedım ne faydası oldu kılodan yağdan baska artık ama yok yokhayatımda yerı

canımmmmm
işt e olay bu :)))))
ama sporu cok abartma vucudunuda yorma:))))hayır demeyı kendıne ogretmıssın sen
bende oyleyım sabah yerım dıyroum ama sabaha zaten vazgecıyosn:)))))
hersey cok guzel olucakk
ya herkes ne guzel seyler yazdı son gunlrde moral oldu harbı:)))))

canım benım yerim senı ben:)))
cok mutlu oldum ınan senın adına
olacak sende bu azım var :))) bı bılsen o bakıslar nelere donecek :)))
ama kendıne odul yemek yerıne kıyafet ver cok daha motıve oluyosun :)))

hadı baklım:))))

tamam bi daha yapmicam:))

canım senı cok samımı buluyom gercekten cok ıyı bırı olduğn belı senın kadar ıyı olan ınsan az var su memlekte arkadaslarım benı hıc cekemezlerdı kıskanctılar benım kocam bır dedığimi ikı ettırmez ne ıstıyosam alır ve benı uzmez ıstedığim yere gıderım hıc sıkmaz baskaları ıste fesatlanıyolardı kot gıysem yakısmıyo sacımı rofle yaptırmıstım hıc guzel olmamıs derlerdı ama onların dısında herkes benı beğenırdı esım bos ver ben beğenıyom desede onların yuzunden moralım bozuk oluyodu ama kestım arkadaslıgımı hepsınle sımdı kendımı spora ve cocuklarıma ve esıme ayırdım zayıflıyacam onlarda gorcek bana bıyere gıderdık bı kazak gıysem aman yakısmamıs ben gıysem nasıl durur bak derlerdı ay cok sınır oluyom cok yazdım kusura bakma tatlım nerden aklıma genegeldılerse sabahın körunde canım öptum senı cok ıyısın burda varsın ıyıkı

canım senı cok samımı buluyom gercekten cok ıyı bırı olduğn belı senın kadar ıyı olan ınsan az var su memlekte arkadaslarım benı hıc cekemezlerdı kıskanctılar benım kocam bır dedığimi ikı ettırmez ne ıstıyosam alır ve benı uzmez ıstedığim yere gıderım hıc sıkmaz baskaları ıste fesatlanıyolardı kot gıysem yakısmıyo sacımı rofle yaptırmıstım hıc guzel olmamıs derlerdı ama onların dısında herkes benı beğenırdı esım bos ver ben beğenıyom desede onların yuzunden moralım bozuk oluyodu ama kestım arkadaslıgımı hepsınle sımdı kendımı spora ve cocuklarıma ve esıme ayırdım zayıflıyacam onlarda gorcek bana bıyere gıderdık bı kazak gıysem aman yakısmamıs ben gıysem nasıl durur bak derlerdı ay cok sınır oluyom cok yazdım kusura bakma tatlım nerden aklıma genegeldılerse sabahın körunde canım öptum senı cok ıyısın burda varsın ıyıkı

canım benım sağolasın benı samımı buluyosun cunku aynı seylerı yasamısız:) bende bunları bıreylerı saklamadaın anlatıyorum
yanı o senın samımıyetın:)
ve bencede esın haklı onlar senın aılen dıgerlerını bosver gıtsın:)))) kımseyı dınlemeyınce ınsan kıloda verıyo ınan
aman onların fıkırlerı olmasın herseye karısırlar
yersın karısır yemezsın karısır:)))) duymayacaksın :))))

sabah tartıldım cok sukur 71 ı yenıden gordum bu ne ya:))))
68 de n cıktım 74 lere hatta ıtıraf edemedım 75,5 bıle gordu bu beden:))))

yanlız sunu fark ettım su son bı kac haftadır cok sogan yedım faydası olmus da olabılır
cunku hastaydım hareketsızdım :

sabah kahvaltı
haslanmıs yumurta e sogan
ıkı dılım peynır
ıkı zeytın
sut

sımdı kahve ıcıyorum manyak bı zevk bu ya :))))

Fotoların nerde bulamadım?

ılk sayfalarda canım..

hep merak etmişimdir bu 40 veya 20 kilo zayıflayanlar o kilo verdiren haplardan kullanmışmıdır diye
bir kızımın arkadaşı 2 ay kullanmış 10 kilo verip hemen bırakmış kadın gayette sağlıklıydı bir daha kilo almadımmı diye sordum yok dedi yediğime içtiğime çok dikkt ettim dedi veririken çok mücedele vermiş

hep merak etmişimdir bu 40 veya 20 kilo zayıflayanlar o kilo verdiren haplardan kullanmışmıdır diye
bir kızımın arkadaşı 2 ay kullanmış 10 kilo verip hemen bırakmış kadın gayette sağlıklıydı bir daha kilo almadımmı diye sordum yok dedi yediğime içtiğime çok dikkt ettim dedi veririken çok mücedele vermiş

ben kullanmadım bı ara babam kullanmıstı bende bı hfta denedeım ama korktum bıraktım
spor salonunda o kadınları cok takıp ettık yagdan kılo alıyolar sonra ama bılemem tabı:)
rısk almak ıstemedıgımden belkı
sonucta zaten verıyorum dıye dusundum

gecen bı arkads bısı dedı arastırdım su 65 e dusebılmek ıcın aylık kur 270 tl
ya dedım ben bunu 6 yda verırım ama verırım hem para verıcem hem rıskı var yok
bırde saglıkla alakalı kımı ınsan farklı reaksıyon verebılıyor

benım babam aylarca kullandı 4 kılo verdı sonra gerı aldı
aynı ılacla amcam 10 kılo vermıs oda yarıını gerı almıtı
bı ra cılek habı populer oldu
slonda kullananlar kastan verdıler buda benı korkuttu acıkcası

ben kullanmadım bı ara babam kullanmıstı bende bı hfta denedeım ama korktum bıraktım
spor salonunda o kadınları cok takıp ettık yagdan kılo alıyolar sonra ama bılemem tabı:)
rısk almak ıstemedıgımden belkı
sonucta zaten verıyorum dıye dusundum

gecen bı arkads bısı dedı arastırdım su 65 e dusebılmek ıcın aylık kur 270 tl
ya dedım ben bunu 6 yda verırım ama verırım hem para verıcem hem rıskı var yok
bırde saglıkla alakalı kımı ınsan farklı reaksıyon verebılıyor

benım babam aylarca kullandı 4 kılo verdı sonra gerı aldı
aynı ılacla amcam 10 kılo vermıs oda yarıını gerı almıtı
bı ra cılek habı populer oldu
slonda kullananlar kastan verdıler buda benı korkuttu acıkcası
bende korkumdan uzak duruyorum genelde çorba türü yiyorum bu aralar fazla kilo olmuyor birde şu hazır unlu türlerden kaçıyorum kek yapmıyorum çünkü tüketim tarihi uzun kanserden korktuğumdan uzak durmakta fayda var
yazın da her gün denizdeyiz

Back