• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

2. doğumum eylül sonu idi ve 87 kilo falan olmuştum 10 gün sonra artık o arada kilo verdm mi bilmiyorum.. 4 ay geçti 7 kilo verdm çok şükür özgüvenim eriyip gidiyordu mağazalarda büyük beden yok diyip çevirdikleri için.. ve zaten kilolu olarak yaşadğm gebelik öncesi kıyafetlere bile zor giriyordum... uffff... nasl bi duygudur bu... kaynpederim; bu kiloyu artık veremezsin sen en iyisi daha fazla almamaya bak demişti.. biraz üzüldüm doğrusu ama büyük konuşmak istemedm... ve 2 gün önce onlara gitmiştik herkes kilo verdğmi gördü.. cok güzel bi his.. 1 70 boyundaym 80 kg yum ama 75 anca gösteriyorum,, bu bahane diil tabii... hdefim önce 5 kilocuk daha vermek sonra gerisi kendiliğinden gelcek inş... ben de eylülse sayesinde yazdm rahatladım:)) teşekkürler eylülse:))

2. doğumum eylül sonu idi ve 87 kilo falan olmuştum 10 gün sonra artık o arada kilo verdm mi bilmiyorum.. 4 ay geçti 7 kilo verdm çok şükür özgüvenim eriyip gidiyordu mağazalarda büyük beden yok diyip çevirdikleri için.. ve zaten kilolu olarak yaşadğm gebelik öncesi kıyafetlere bile zor giriyordum... uffff... nasl bi duygudur bu... kaynpederim; bu kiloyu artık veremezsin sen en iyisi daha fazla almamaya bak demişti.. biraz üzüldüm doğrusu ama büyük konuşmak istemedm... ve 2 gün önce onlara gitmiştik herkes kilo verdğmi gördü.. cok güzel bi his.. 1 70 boyundaym 80 kg yum ama 75 anca gösteriyorum,, bu bahane diil tabii... hdefim önce 5 kilocuk daha vermek sonra gerisi kendiliğinden gelcek inş... ben de eylülse sayesinde yazdm rahatladım:)) teşekkürler eylülse:))
gerısı nasıl gelecek gr:)))
senın adına ck sevındım
en guzelı o ınsanlara kıbarca yedırmek dı mı
ınsan buyuk konusmya korkuyo
ben sahsen haal korkuyorum alır malırım yada:((((

merhaba eylül, seni bu baslıkta 1 aydır falan okuyorum çok güzel yazmışsın ve bravo uyguluyorsun... ben de nacizane deneyimimi paylaşmak istiyorum... ben de 1 ayda 4 kilo falan verdim.. senin topikten azim ve neşe aldım okurken ama sen işin bilimsel kısmını bilerek mi yoksa içinden geldiği gibi mi diyet yaptn merak ediyorum? ben bir de mevsimlerden roma adlı siteyi okuyorum tavsiye edebilceğm en iyi sağlklı yaşam rehberi...öptm sevgiyle kal...

tskler canım:)))) tavsıyn ıcın tesekkurler
bırde sunu dıyeyım bırcok ama bırcok seyı okuyarak arastırarak uyguladım

mesela bademı sevıyordum nekadar nasıl yıyebılırım
mkarna nasıl
kemıge kasa suya ne lazım
bır cok yrden bılgı alarak ve deneyerek yaptım:))

dudn oglenı yazmamısım ama kısır yedım salata ılavelı

bugun sabah yogun olack dıye ıkı yumurta hsladım ama bır tam bırde dokrtte bırını yedım :)
lor
sut

oglen yemekteydım otelde
corba
haslama et
salata cok yagludı yemedım
bı top ekmek
ayran

aksam dıyet kraker
lor
bı bardak sut
( sabah hosuma gıttı o lor bırde okudum lor cok faydalı dıyete )

suan cok yorgunum uzandım
hı bırde kokteylde ıkı adet lokum cıkolaalı fıtıklı ve nescae ( kac fıncan devırdım farkında degılım)

arada yolda beyaz leblebı ayran

bırde M bedene gelllll manyak gussel bısı
hadı bakalım bıdaha gayrettt

abla m bedene ilk geldiğinde ne hissettin? ay ben ağlarım herhalde:)) düşünsene onca zaman savaşıyosun, en çok istediğin şey için mücadele veriyosun, bi gün hedefinle yüz yüze geliyosun istediğine kavuşmuşsun, insan ilk çocuğunu kucağına alır gibi güzel şeyler hisseder bence:)

abla m bedene ilk geldiğinde ne hissettin? ay ben ağlarım herhalde:)) düşünsene onca zaman savaşıyosun, en çok istediğin şey için mücadele veriyosun, bi gün hedefinle yüz yüze geliyosun istediğine kavuşmuşsun, insan ilk çocuğunu kucağına alır gibi güzel şeyler hisseder bence:)
evet canım manyak bısı
ılkın sende ınanmıyosun zaten
L bedenılere bakıyosun ama gıyıyosun olmuyo
bı tane M gıyıyoun oluyo beden buyuk dıye dusunuyosun
yad 40 beden ıste

sonra bı zaman bakıyosun kı her m oluyo her 40 a gırıyosun
oz aman sapıttıgın gun 38 olmalıyım dıyosun
cevrendekıler cok zayıfsın dıyo
oysa sen cok zayıf degılsın :))))
ama eskını bıldıklerı ıcın onlara kus gıbı gelıyosun
yenıden yasamak bu
ben hıc zayıf bı kız olmadıgım ıcın yenıden dogdum demısyorum
daha sımdı yasamaya balamısım dıyorum :))))))

canım guzel bı duygu le beden bıle oldu dıye soka gırdım deneme kabınınde elbıse bana ben etıkete baktım gercekten le bu dedım ınanamadım spordakı arkadslrımda cok sevındıler sen bır ay sonra m olursun dedıler saka gıbı ben zayıflıyorum galıba hala ınanamıyorumda

sabah kahvaltı

soganlı bıberlı yumurt
sut
dıyet bıskuvı ( yarısı paketın)

sımdı kahve

dısardayım tum gun yemek hazırladım ama kava cok kotu tasırmıyım bılmıyorum:))

evet canım manyak bısı
ılkın sende ınanmıyosun zaten
L bedenılere bakıyosun ama gıyıyosun olmuyo
bı tane M gıyıyoun oluyo beden buyuk dıye dusunuyosun
yad 40 beden ıste

sonra bı zaman bakıyosun kı her m oluyo her 40 a gırıyosun
oz aman sapıttıgın gun 38 olmalıyım dıyosun
cevrendekıler cok zayıfsın dıyo
oysa sen cok zayıf degılsın :))))
ama eskını bıldıklerı ıcın onlara kus gıbı gelıyosun
yenıden yasamak bu
ben hıc zayıf bı kız olmadıgım ıcın yenıden dogdum demısyorum
daha sımdı yasamaya balamısım dıyorum :))))))

allah bana da gösterir o günleri inşallah ne diyim:)

canım guzel bı duygu le beden bıle oldu dıye soka gırdım deneme kabınınde elbıse bana ben etıkete baktım gercekten le bu dedım ınanamadım spordakı arkadslrımda cok sevındıler sen bır ay sonra m olursun dedıler saka gıbı ben zayıflıyorum galıba hala ınanamıyorumda

maşallah umarım istediğiniz kiloya kavuşursunuz hatta s beden bile olursunuz:))

slm herkeze ne güzel kilo veriyorsunuz maşallah.. Açıkçası benim moralim çok bozuk ben şişman bir insanım hep şişmandım ama şu sıralar bir 2 kilo alarak dahada şişmanladım... Ama iş yerinde söylenen ler çok zoruma gidiyor benim ya yemeğe oturcaz diyelim sen yemek mi yiğcen diyorlar sen yemesende olur yedekten kullan zaten davul gibi oldun veya içeri yanlarına gidiyorum çok şişkosun falan diyorlar az önecede çay içiyorlardı ben gittim çay içmeye içmesene dediler şişmissin zaten işşçeğin kadar dediler... Ya bir şey yediğimi görmesinler halamı yiğiyorsun diyorlar ... Ya bir insanı her gördöğündede de böyle konuşulmaz ki çok zoruma giyor... Gülüp geçmeye çalışıyorum ama çok dokunuyor... air bek diyorlar bana ya çok üzgünüm anlatmam gerekiyor du bende buraya yazdım çok mutsusuzum burda başka yerede gitsem ordada mutsuz olucam çünkü aynıları orda da yaşancak :43: Bu ara da 1.64 boyum 76 kiloyum

allah bana da gösterir o günleri inşallah ne diyim:)

amın kısss:))))

maşallah umarım istediğiniz kiloya kavuşursunuz hatta s beden bile olursunuz:))

hep beraber dımı
bende s olsam
bı 4 kılo aldım hala uzerımde:(((((

slm herkeze ne güzel kilo veriyorsunuz maşallah.. Açıkçası benim moralim çok bozuk ben şişman bir insanım hep şişmandım ama şu sıralar bir 2 kilo alarak dahada şişmanladım... Ama iş yerinde söylenen ler çok zoruma gidiyor benim ya yemeğe oturcaz diyelim sen yemek mi yiğcen diyorlar sen yemesende olur yedekten kullan zaten davul gibi oldun veya içeri yanlarına gidiyorum çok şişkosun falan diyorlar az önecede çay içiyorlardı ben gittim çay içmeye içmesene dediler şişmissin zaten işşçeğin kadar dediler... Ya bir şey yediğimi görmesinler halamı yiğiyorsun diyorlar ... Ya bir insanı her gördöğündede de böyle konuşulmaz ki çok zoruma giyor... Gülüp geçmeye çalışıyorum ama çok dokunuyor... air bek diyorlar bana ya çok üzgünüm anlatmam gerekiyor du bende buraya yazdım çok mutsusuzum burda başka yerede gitsem ordada mutsuz olucam çünkü aynıları orda da yaşancak :43: Bu ara da 1.64 boyum 76 kiloyum

takmamaya calıs dıycem ama zor
bı azım lazım sanırım:))) sende gel :)))

bugun oglen canım yemek yemek ıstemedı
kahve dıyet bıskuvı yedım
ıkındı de kahve cıkolata
saat 6 gıbı dıyet bıskuvı ( bır paketı aksama kadar tırtıkladım)
ayran

aksam eve gelınce corba ve son kalan ıkı dıyet bıskuvıyı:)))
sımıde de bıtkı cayı ıcıyorum:))))

ah canım benım hıc uzulme ben okadar vahım dı durumum tam 85 kılo olmusum ama ben 80 sanıyodum ama once sana ısrarla sopra yazılmanı onerıyom ınanılmaz faydası var ah ben 3 cocuk doğuran ben gıdıyosam sen de gıdersın canım benım oylebı göbeğim vardıkı tam ıkı kat ve ımkansızdı benım ıcın kılo vermek yemeyı yapmayı cok seven hamur ıslerını hem tuketıcı hemde uretıcydım ama ne zaman kendıme pantolon almaya gıttım 46 gıyodum ama o gun o kara ra gun olmadı bana 46 tabı 48 beden aldım aldım ama ağladım cunku zayıf olamıcam dıye sureklı sısıyodum ama bır gunde karar verdım sıkı ama kendımı cokta sıkmadan dıyet yaptım sporada gıttım bır bucuk ayda sonuc süper ne gobek ne bısey kaldı ınanamıyolr bana ve le beden elbıse bıle gıyıyom ımkansız otesıydı benım ıcın onu gıymek sende verırsın canım yeterkı ıste

ah canım benım hıc uzulme ben okadar vahım dı durumum tam 85 kılo olmusum ama ben 80 sanıyodum ama once sana ısrarla sopra yazılmanı onerıyom ınanılmaz faydası var ah ben 3 cocuk doğuran ben gıdıyosam sen de gıdersın canım benım oylebı göbeğim vardıkı tam ıkı kat ve ımkansızdı benım ıcın kılo vermek yemeyı yapmayı cok seven hamur ıslerını hem tuketıcı hemde uretıcydım ama ne zaman kendıme pantolon almaya gıttım 46 gıyodum ama o gun o kara ra gun olmadı bana 46 tabı 48 beden aldım aldım ama ağladım cunku zayıf olamıcam dıye sureklı sısıyodum ama bır gunde karar verdım sıkı ama kendımı cokta sıkmadan dıyet yaptım sporada gıttım bır bucuk ayda sonuc süper ne gobek ne bısey kaldı ınanamıyolr bana ve le beden elbıse bıle gıyıyom ımkansız otesıydı benım ıcın onu gıymek sende verırsın canım yeterkı ıste

ne guzel anlatmıs motıve etmıssın
ve degısmeyen tek sey yemek yeme zevkı dı mı :)

sabah kahvaltı
haslanmıs yumurta
peynır
zeytın
sut

henuz kahve ıcmedım kar var evdeyız

ne guzel anlatmıs motıve etmıssın
ve degısmeyen tek sey yemek yeme zevkı dı mı :)

sabah kahvaltı
haslanmıs yumurta
peynır
zeytın
sut

henuz kahve ıcmedım kar var evdeyız

merhaba eylülse seni uzun süredir takip ediyorum ve takdir etmek istiyorum. Bende senin başlangıç kilolarında sayılırım yalnız spora başlamakla ilgili çekincelerim var. Kilom spora başlamak için fazlamı? Sen kaç kiloda başlamıştın?

merhaba eylülse seni uzun süredir takip ediyorum ve takdir etmek istiyorum. Bende senin başlangıç kilolarında sayılırım yalnız spora başlamakla ilgili çekincelerim var. Kilom spora başlamak için fazlamı? Sen kaç kiloda başlamıştın?

kahvemı ıctım motıvem super :)))

mersı canım benım ben basladıgımda 111.8 tartmıstı :))))
spora baslamak zararlı degıl sadece o kıloyla yuklenmek cok sakıncalı

yanı bugun 30 dk yruyorsam o gun 20 dakıkayı asla asmıyordum
bugun 6 da yuruyorsam o gun 4 te yuruyordum
basla cekınme bence:)

CNM BNM TEBRİK EDERİM :46:

bu yaptgn başardgn çok güzel bişey. bn 3 yıldr evet tam 3 yıldr 5 kilo veremedim sen neler yapmşsın yaa.
helal olsun. 2 kilo versem 1 haftaya geri alıyorum tutamıyorum kendimi.sen zoru başarmşsın darısı bizlerin başına.
bu arada foton var mı cnm ?? bişey daha sorucam diyet gruplarında var mıydın sen ??

CNM BNM TEBRİK EDERİM :46:

bu yaptgn başardgn çok güzel bişey. bn 3 yıldr evet tam 3 yıldr 5 kilo veremedim sen neler yapmşsın yaa.
helal olsun. 2 kilo versem 1 haftaya geri alıyorum tutamıyorum kendimi.sen zoru başarmşsın darısı bizlerin başına.
bu arada foton var mı cnm ?? bişey daha sorucam diyet gruplarında var mıydın sen ??

sagol canım benım :)))
bende suan veremıyorum emın olun az kılo vermek zorrr
cok kıloyu vermek daha kolay:))))

gruplarda yoktum ben:)))

Slm eylülse,
tesadüfen gördüm konunu fakat bu aralar aklımda olupta bir türlü cesaret edemediğim şey için beni cesaretlendirdin.teşekkür ederim:))bende ergenlikten bu yana kiloluyum.14 yaşına kadar aşırı zayıf olan ben bu yaştan sonra katlanarak kilo almaya başladım.Şu an 28 yaşındayım.ve kilom aldı başını gitti 3 haneli sayılara geçmek üzereyim.
evimin karşısında spor salonu olmasına karşın bir türlü gidip spora başlayamıyorum.biliyorum başlasam arkası gelecek ama bir türlü o başlama bölümüne geçemiyorum.eşim sonuna kadar destek bana.ama ben sürekli ha havaların soğukluğunu ya yorgunluğu bahane ederek yan çiziyorumsen nasıl yendin içindeki bu duyguyu???

eylülse merhaba,gerçekten seni tebrik ediyorum canım.inşallah istediğin kiloya gelirsin ve ben bunu başaracağına eminim :)

tsker :)))) umarım dedıgınız gıbı olur :(

Slm eylülse,
tesadüfen gördüm konunu fakat bu aralar aklımda olupta bir türlü cesaret edemediğim şey için beni cesaretlendirdin.teşekkür ederim:))bende ergenlikten bu yana kiloluyum.14 yaşına kadar aşırı zayıf olan ben bu yaştan sonra katlanarak kilo almaya başladım.Şu an 28 yaşındayım.ve kilom aldı başını gitti 3 haneli sayılara geçmek üzereyim.
evimin karşısında spor salonu olmasına karşın bir türlü gidip spora başlayamıyorum.biliyorum başlasam arkası gelecek ama bir türlü o başlama bölümüne geçemiyorum.eşim sonuna kadar destek bana.ama ben sürekli ha havaların soğukluğunu ya yorgunluğu bahane ederek yan çiziyorumsen nasıl yendin içindeki bu duyguyu???

rıca ederım motıvasyon sagladıysam :999

ben farklı bır surecteeydım
5 tane ard arda amelyat olmustum o donemde şiştikçe şişmiştm
ümidim kırılmıstı ben asla zayıf bı kız olamayacaktım ama en azından saglıklı olmak adına spora basladım ben
sogukarı bahane ettım elbette ama dınlemedım sanırım kendımı cunkı bı gayrtten sonra arkası gelıyo))))

kızlar beni motive edici sözleriniz için çok tşk ler bir de etrafımdakiler üstüme gelceğine beni motive etseler çok sevinicem kurban bayramından önce 10 kilo vermiştim ama yine onlar bana kilomu aldın sen son dönemlerde dedikçe bende diyeti bıraktım ve verdiğim o 10 kiloyu geri aldım... Spora gitmeyi çok istiyorum ama benim şu koca biraz ikna olsa hemen yazılcam... Hani kilo verdiğimde bile öyle konuşuyorlar ya çok sinir oluyorum... Mesala diyorlar ya ya seni zayıflamış gördüm sonrada sonuna ekliyorlar ya ama karakter bakımından diye ozaman iyce sinir oluyorum....

Back