2. doğumum eylül sonu idi ve 87 kilo falan olmuştum 10 gün sonra artık o arada kilo verdm mi bilmiyorum.. 4 ay geçti 7 kilo verdm çok şükür özgüvenim eriyip gidiyordu mağazalarda büyük beden yok diyip çevirdikleri için.. ve zaten kilolu olarak yaşadğm gebelik öncesi kıyafetlere bile zor giriyordum... uffff... nasl bi duygudur bu... kaynpederim; bu kiloyu artık veremezsin sen en iyisi daha fazla almamaya bak demişti.. biraz üzüldüm doğrusu ama büyük konuşmak istemedm... ve 2 gün önce onlara gitmiştik herkes kilo verdğmi gördü.. cok güzel bi his.. 1 70 boyundaym 80 kg yum ama 75 anca gösteriyorum,, bu bahane diil tabii... hdefim önce 5 kilocuk daha vermek sonra gerisi kendiliğinden gelcek inş... ben de eylülse sayesinde yazdm rahatladım:)) teşekkürler eylülse:))
gerısı nasıl gelecek gr:)))
senın adına ck sevındım
en guzelı o ınsanlara kıbarca yedırmek dı mı
ınsan buyuk konusmya korkuyo
ben sahsen haal korkuyorum alır malırım yada
(((
merhaba eylül, seni bu baslıkta 1 aydır falan okuyorum çok güzel yazmışsın ve bravo uyguluyorsun... ben de nacizane deneyimimi paylaşmak istiyorum... ben de 1 ayda 4 kilo falan verdim.. senin topikten azim ve neşe aldım okurken ama sen işin bilimsel kısmını bilerek mi yoksa içinden geldiği gibi mi diyet yaptn merak ediyorum? ben bir de mevsimlerden roma adlı siteyi okuyorum tavsiye edebilceğm en iyi sağlklı yaşam rehberi...öptm sevgiyle kal...
tskler canım:)))) tavsıyn ıcın tesekkurler
bırde sunu dıyeyım bırcok ama bırcok seyı okuyarak arastırarak uyguladım
mesela bademı sevıyordum nekadar nasıl yıyebılırım
mkarna nasıl
kemıge kasa suya ne lazım
bır cok yrden bılgı alarak ve deneyerek yaptım:))
dudn oglenı yazmamısım ama kısır yedım salata ılavelı
bugun sabah yogun olack dıye ıkı yumurta hsladım ama bır tam bırde dokrtte bırını yedım :)
lor
sut
oglen yemekteydım otelde
corba
haslama et
salata cok yagludı yemedım
bı top ekmek
ayran
aksam dıyet kraker
lor
bı bardak sut
( sabah hosuma gıttı o lor bırde okudum lor cok faydalı dıyete )
suan cok yorgunum uzandım
hı bırde kokteylde ıkı adet lokum cıkolaalı fıtıklı ve nescae ( kac fıncan devırdım farkında degılım)
arada yolda beyaz leblebı ayran