• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

Kizzzzzz yörü yatagaaaaaaa :)))) :1::1:sen uyanik kaldikca dolablari bosaltcaksin bugün :))))))

bu kadar yiyipte yatilirmi kiz...dur biraz eriteryim.bu yediklerim son yedigim olsun diyecemde allah yanlis anlayip canimi almaz demi :)
saka bir tarafa bu kilo alma meselesini tazefasulye pilavla bitirmis oluyorum ahada buraya yaziyorum.göreceksin duyum nasil zayiflayacak

bu kadar yiyipte yatilirmi kiz...dur biraz eriteryim.bu yediklerim son yedigim olsun diyecemde allah yanlis anlayip canimi almaz demi :)
saka bir tarafa bu kilo alma meselesini tazefasulye pilavla bitirmis oluyorum ahada buraya yaziyorum.göreceksin duyum nasil zayiflayacak

Hadi baahmm INsallahh Abla :))

Evet aynen duyum ablayla yarin baslayin sende otur simdilik evde fasülyeyle pilav varsa onlari güzelcene bi götür:))) Sabah baslarsiniz :)))) :1::1:
fasulye bitti bir tabakti zaten.pilavida biraktim yemiyorum...küstüm simdi hepsine..agirdan satacagim kendimi artik kalorilere...bilirsin deni bunlari:))kiz bir ay önce ben sana söylüyordum bunlari..görüyorsun degilmi:)

fasulye bitti bir tabakti zaten.pilavida biraktim yemiyorum...küstüm simdi hepsine..agirdan satacagim kendimi artik kalorilere...bilirsin deni bunlari:))kiz bir ay önce ben sana söylüyordum bunlari..görüyorsun degilmi:)

Bilmemmii ben küstümm cekirdeklerimeee bi yilbasinda citlattim bide cumartesi:)) Eskiden her aksam bi tabak götürürdüm :) Ben basardim ve küstüm duyum ablaamm sende küs bahimm ( seni biraz gaza getirim ) :1:

tok karina söz vermesi kolay oluyor degilmi .insallah yarinda bu azmim olur..olur olur bn kendime inaniyorum

nasıl verdınız bende dogum yaptım daha cok fazla veremedım

sana tecrübelerimden birkac tuyo verebilirim...ama önce sunlari bilmek gerek normal dogummu yaptin ne zaman yaptin kac kilo aldin
ben dogumdan sonra 104 kiloydum.82 ye kadar geldim ama gerisini getiremedim

sana tecrübelerimden birkac tuyo verebilirim...ama önce sunlari bilmek gerek normal dogummu yaptin ne zaman yaptin kac kilo aldin
ben dogumdan sonra 104 kiloydum.82 ye kadar geldim ama gerisini getiremedim

abla sen zaten 104ten 80lere kadar düşmüşsün, demek ki devamı da gelicek, niye endişe ediyosun?:) gayet güzel kilo veriyosun bence

canım benım keske versende gorsem nası korkuyorum hepsını gerı alcam dıye :(

haklısın valla abla, ben de o kadar kilo versem, acaba yine öyle olcak mıyım diye korkardım ama o kadar korumuşsun, hala diyettesin, hiç sanmam alacağını, inşallah ilerde çocuğun olursa belki o zaman alırsın, ama doğumdan sonra hemen verirsin sen:)

haklısın valla abla, ben de o kadar kilo versem, acaba yine öyle olcak mıyım diye korkardım ama o kadar korumuşsun, hala diyettesin, hiç sanmam alacağını, inşallah ilerde çocuğun olursa belki o zaman alırsın, ama doğumdan sonra hemen verirsin sen:)

sorma ya sabah
kahvaltıda davetlıydım ıp yıne kactı
arkadası gonderdım sımdı evde yalnız kalıcam bakalım kısmetttttt

aksama gecıstırıcem:)))

sorma ya sabah
kahvaltıda davetlıydım ıp yıne kactı
arkadası gonderdım sımdı evde yalnız kalıcam bakalım kısmetttttt

aksama gecıstırıcem:)))

sabah da bize kahvaltıya geldi misafirler, ben de onlarla iyi yedm valla, baktım uçuşa geçmişim resmen yedikçe yiyorum e durim artık dedm, tüm gün az yemeye çalştım akşam bende bişey yemicem bi meyva yerm o kdr:P

sayfanın üstünde de pizza reklamları dönüyo, benim de başımı döndürüyo.)) en bayıldığım şey, bakmamaya çalışıyorum sinir oldum.))

sabah da bize kahvaltıya geldi misafirler, ben de onlarla iyi yedm valla, baktım uçuşa geçmişim resmen yedikçe yiyorum e durim artık dedm, tüm gün az yemeye çalştım akşam bende bişey yemicem bi meyva yerm o kdr:P

saat 5 te kahve ıctim
aksam abıme gectım bı ayran bı avuc beyaz leblebı:(((
oldum öldüm:(((

Ablalarimm & Dimbumcum bugün hic giremedim özüür.. Tüm günüm hastanede gecti ve sonradan ise gittim. Anca az önce girdim eve..

ah canim benim simdi bu sözün üzerine ne ismarlayayim sana söyle hemen

Abla okadar acimki suan biseylere saldirmamak icin zor tutuyom kendimi. Bana söyle güzel bi döner ismarlarsan olur bak bol soganli bol sarimsak sosluu:)) Ssssssshhhhhhhhhhhhhppp azimin suyu akti desem yeridir vallaha :) :1::1:

sayfanın üstünde de pizza reklamları dönüyo, benim de başımı döndürüyo.)) en bayıldığım şey, bakmamaya çalışıyorum sinir oldum.))

Kiz Allah seni napmaya :))) :1:hic gülesim yokdu :1::1::1:

Ablalarimm & Dimbumcum bugün hic giremedim özüür.. Tüm günüm hastanede gecti ve sonradan ise gittim. Anca az önce girdim eve..

Abla okadar acimki suan biseylere saldirmamak icin zor tutuyom kendimi. Bana söyle güzel bi döner ismarlarsan olur bak bol soganli bol sarimsak sosluu:)) Ssssssshhhhhhhhhhhhhppp azimin suyu akti desem yeridir vallaha :) :1::1:

Kiz Allah seni napmaya :))) :1:hic gülesim yokdu :1::1::1:

Canım geçmiş olsun noldu kötü bişey yoktur inşallah?

Back