hayırlısı olsun canım.. Allah karşına iyi insanlar çıkarsın... :)
bu arada ben bazen geceleri uykudan uyanıyorum ve acıkmış oluyorum yememek için savaş veriyorum kendimle çoğunlukla başarılı oluyorum.. Sende de böyle bir sorun var mıydı??
merhaba eylülse,
tebrikler canim ya, bu azmin insallah herkese örnek olur.. Selamlar
amın canım benım
savasma
bende uyanınca karnımı bı guzel doyuruyodum
aksadan yemek varsa yıyemedıgım kımse gormeden bır guzel doyurup uyuyodum
sımdı sut ıcıyorum yada bı kase yogurt yıyorum . Proteın hem tok tutar hem calıstırır
hem benım ıcın aynı ısı goruyor hemde uyudugunuzdada metabolızmanın calısmasına proteın yardımcı oluyor dene ınan faydası var:)))
ama gece yenilen yemekler vücutta direk depolanıyor diye okumuştum bir yerde... Senin söylediğin pek mantıklı gelmedi açıkcası ne bileyim hem saat 6 dan sonra birşey yemeyin diyor uzmanlar ne bileyim ya.. :):)
maşallah canım tebrik ederim. fakat fotoğraf da koymuş olsaydınız öncesi ve sonrası şeklinde sanırım buraları ziyaret eden birçok kişi için motive etmek açısından daha yararlı ve etkili olurdu diye düşünüyorum . imkanın varsa fotoğraflarını da görmek ümidiyle ...
kilo verme yolculuğunda yeni yeni yollar katetmen dileğiyle...
Tesekkur ederım :) hep beraber:)))maşallah canım tebrik ederim. fakat fotoğraf da koymuş olsaydınız öncesi ve sonrası şeklinde sanırım buraları ziyaret eden birçok kişi için motive etmek açısından daha yararlı ve etkili olurdu diye düşünüyorum . imkanın varsa fotoğraflarını da görmek ümidiyle ...
kilo verme yolculuğunda yeni yeni yollar katetmen dileğiyle...
Merhaba Eylul
yazilarini zevkle okudum, tebrik ederim.Ben de yurtdisinda yasiyorum,kilolarimdan muzdaribim malesef....160 boyunda 80 kiloyum. Ne guzel destek oluyorsun yuregine saglik canim.Su an o kadar etkilendim ki sana ne desem ,nasil ifade etsem bilemiyorum,simdi online oldugunu gorunce hemen yazmak istedim. Yurtdisina cikmadan okumus olursun yazdiklarimi.Ben de burda bir grubla tanistim,beraber kilo veriyoruz.Senin de yazilarini onerilerini takip etmek hosuma gider. Lutfen is donusu yine paylas.Sana hayirli yolculuklar.
Yarin ilk isim ins tavsiye ettigin cayin malzemelerini bulmak olacak. Memlekete gitmeden zayiflamak istiyorum hedefim Aralik ayina kadar 65 olmak ins.
Afiyet olsun:) ortalama kac kaloridir bu menu , hergun alman gereken veya asmaman gereken bir rakam var mi kaloride?
bırde mutlaka almam gereken kendı adıma
on fındık
7 badem
4 kayısı 2 ıncır
ıkı cevız
en az ıkı bardak sut
ıkı bardak yogurt
Bugun kahvaltiya senin menu ile basladim.Alis-verise ciktigimda bunlarida alicagim ins
cok sevındım umarım senın bunyendede cok ıse yarar
ben alısana kadar sekerlı cayla ıcıyordum :)))
bu sabah tartıldım bende bu gece ucuyorum gıtmeden tartılayımdedım 69 u gordum ne kadar sevındım bakalım kac kıloyla donecegım
gercı yolculuk ıkı uc kılo sısırıyo ama yınede bellı olur
kolay gelsııınnnn)))))
Ayy cok sevindim senin adina, ben de su 6 li rakamlari bir gorsem. Ben de ins ucaga binerken yakalarim bu rakami. Sana hayirli yolculuklar, Allah a emanet canim. Kismetse geldiginde gorusuruz, iki hafta degil mi?
Bu ara bademimi yedim ve kahvemi ictim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?