Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

çok tebrik ederim ve sizi yürekten kutlarım..40 kiloyu devirmişsiniz..devamıda gelecek..6 lı rakamlar çok keyiflidir..daha hızlı ilerleyeceqinizden eminim..tekrar tebrikler..

Son düzenleme:
çok tebrik ederim ve sizi yürekten kutlarım..40 kiloyu devirmişsiniz..devamıda gelecek..6 lı rakamlar çok keyiflidir..daha hızlı ilerleyeceqinizden eminim..tekrar tebrikler..

bende çok teşekkur ederım 69 u gorup yurt dısına cıkmıstım 74 kılo dedı tartı umuyorum kı sıslıktır cunku gecen seyahattede 3.5 kılo sıs olmustu :)))

eylul geldin mi? Ara sira acip bakiyorum, umarim programin iyi gecmistir. Gorusmek uzere
canım benım dondum dun sabah tartı 74 dedı bakalım kısmet
program guzeldı ama saglık olarak hava benı carptı kısa surede ıkı hava degısıklıgı herhalde oradada hastaneye kaldırdılar serum vs dunde burda acıldeydım gece geldık eve serumlarda sısırecek bakalım kendıme geleyım bakcez bı caresıne :)))
senın nası gıdıyo bısıler yapabıldın mı ne var ne yok :)))

Bugun tekrar 72 gunden gune şişlik iniyor 4 günde 2.5 kılo verılmeyecegıne gore:)))
benim kadar şişen var mı yoksa bende mi bir anormallik var
gıtmeden 69 u gormustum umarım haftaya kadar yıne 69 olur:)

Son düzenleme:
Hosgeldin Eylul,sevindim donmene.Gecmis olsun,ama ucak yolculugu yapanlarda oluyor genellikle sislik.Jet lag dedikleri seyde olmus olabilir sanirim.Ben de yurtdisindayim memlekete donus ve gelislerde oluyor hep.
Ben de iyiyim ,tatil bitti sayilir.3 aydir adet duzensiligi ile mucadele ediyorum.kilomda degisiklik olmadi,en azindan almadimda..bu da bir gelisme benim icin. bir haftalik tatile gittik ve o kadar az yedim ki ben bile sasirdim.neden kilo vermem durdu onu da bilmiyorum...

senın adına sevındım cıdden
bugun tartıldım 71 bakalım sısılık ınıyo bugun bende ıyıyım normal kahvaltıma dondum annem cok kızdı yalnız
cok ıyı beslenmen lazım dıyıp duruyor
ne var dedım beslenmemde bak kahvaltı

menemen yaptım ıcıne peynır rendeledım bır yumurtayla zeytın sut
eskıden olsa cay ıcerdım demınde bır ıncır yedım
yag tuz koymayınca sankı saglam beslenmek oluyo zaten kac zamandır yaglı tuzlu yıyodumda ne oluyodu zevk alamıyorum eskısı gıbı
ılave tuzu unutmusum yalnız o guzl olmus benım ıcın
normal yıyodum mesela ordada ama sabah yumurtaya domatese eklemıyordum tuz felan cay cok nadır ıctım hos gelmıyo artık sekeırlıde sekersızde:)
normale donuyorum dıye bugun kendımıde daha ıyı hıssedıyorum sabah cok az mekık cekmeye calıstım malum belımde yenıduzeldı korkuyorum))))
dun spor salonundan aradılar:))) sanırım kılo almaya baslamamdan korkuyolar onlarda
sen gel en azından yurursun dedıler bakalım
bırde ramazan gelıyo aksam malum 8 30 da ezan spor salonu 23 e kadar uzatılmıs belkı baslarım ramazanda devam ederım ama bakıcam bırde yuzme uzatılmıssa yuzme belımede ıyı gelır dıye dusunuyorum

senın kılo vermeyı bırakman cok normal vucut fark ettı ve suan ödu patlıyo:)))
rahat ol dusunmemeye calıs kılo vermeye degıl saglıklı beslenemeye calısıyorum de kendıne
ınan bu beden o kadar aptalkı :)))) ne dusunsen ona ınanıyo :)))))

senı gormek burdada olsa guzeldı gorusmek uzere...

Merhaba Eylul
Yazdiklarini okudum , cok ama cook haklisin... Dogru soze ne denir! Vucudu alistirmak lazim az yemeye, isin psikolojik yonu de var. Tatile gittim demistim ya iste. O zaman benim ufaklik durmayacak diye telas ettim ama bir de bakmisim ki doymusum, yani 6 gun cok az yedim yurudum. Eve geldigimde hic kilo veremedigimi gorunce cok moralim bozulmustu simdi yazdiklarini ta ki ilk baslik altinda yazdiklarini tekrar okudum, bazi ay 600 gr verdim demissin, moral oldu bana. Saglikli beslenmeye devam dedim. Aralik ayi icin hedef belirledim Eylul insallah 65 kg benim ilk hedefim. Eger ayda 3 kg versem benim icin iyi degil mi????
Bu arada sana bir haber daha vereyim; ben adet olmuyordum onceden beri sorunum vardi, son uc aydir olmuyordum. Sogan kuru denemeye karar verdim denemeden ne olu ne olmaz diye gebelik testi yaptim ve pozitif cikti sok oldum, sonra hemen Dr a gittim ama Dr da ki testte negatif cikti . Yarin kan tahlili sonucunu alacagim ins. Dua ediyrm herseyin hayirlisi olsun diye.... Bu kilo ile gebe kalmak aklimdan gecmiyordu acikcasi. Dusunsene beni... Ahhh ahh. Rabbim bilir. Neyse yarin sana haber veririm. Kolay gelsin sana. Bol sporlu gunler dilerim.

imrenerek okudum gercekten harikasınnn=) umarım ben de biraz irademe sahip cıkarım ve su bogazımı tutarım bıraz, abur cubura dayanamıyorum iste nasıl olcak bilmiyorum:/

imrenerek okudum gercekten harikasınnn=) umarım ben de biraz irademe sahip cıkarım ve su bogazımı tutarım bıraz, abur cubura dayanamıyorum iste nasıl olcak bilmiyorum:/

belkide gerçekten zamanı gelmemiştir:) kaç kilosun bazen okuyorum bayanların çok kilosu yok ama dert ediyolar:))

ve hep dıyorum doymaya calısın ılk basta suyla doldurun sutle yogurtla yada neyı sevıyosanız ama yemekle degıl yada sebze yemeklerıyle corbayla
ben cogu zaman ıkı kase corba ıctıgımı bılıyorum

zor bır durum cıdden allah yardımcınız olsun cevrenız cok onemlı
aılenızı arkadaslarınızı orgutleyın sızı kınamak yerıne yardımcı olsunlar:)
ısteyın umarım hersey yoluna gırer :))

Eger bebis yoksa tahlil sonuclarinda ayda 3 kilo ile baslayacagim, azmettim. Daha once vermistim ayda 3 kilo. Hadi bakalim ins.:))

bebek varsada dıkkat edersın hem o, hem sen saglıklı olursunuz
msn var mı :))) hem hamıle ınsanlarda pasıf spor yapıyolar arastırırsın ne malum:)))
ayda dort kıloda verırsın ben ust uste vermıstım son donemlerde:)

Son düzenleme:
:ben 85 kiloyum iki cocuk ennesiyim kilolu dolaşmaktan cok sıkıldım spor yapmaya başladım ve elmasirkesi iciyorum bana öneride bulunurmusunuz görüşürüz

:ben 85 kiloyum iki cocuk ennesiyim kilolu dolaşmaktan cok sıkıldım spor yapmaya başladım ve elmasirkesi iciyorum bana öneride bulunurmusunuz görüşürüz

Edacigim ben de iki cocuk annesi ve 79 kg malesef benim yas 32 kalici olmadan kilolarim kendimi degistirmem lazim, elmasirkesini ben de denedim faydasini gordum.

canım benım ben 110 kıloydum elma sırkesını hıc bırakmadım sanırım faydası oluyordu
arada cok sey denedıgım ıcın
cıldımede faydasını gordum herkes fark edıyordu
bı cok ınsanın metabolızmasını calıstırıyor

marankı sabahları ac karnına yarım lımon bır yemek kasıgı sırkeyı sıcak suyla ıcıp zayıflamıyorum dıyen yalan dıyor demıstı ben karanfılde atıyodum hep yagdan yagdan vermıstım
sımdıde alıskanlık sureklı ıcıyorum bal koyıyorum bazen zencefıllı oda gusel bak

onerı su sporu ne olursa olsun bırakma:))) gerısı gelıyor:))) basarılar
bu arada bende 34 yasındayım herkese 29 dıyorum caktırma:))))

eylul nerdesin canim ozledik seni!!
işte geldım burdayım ben bu ıste ustayım :))))
neşeli pazarlar herkese artıkın 6 lı rakamların keyfını yasıycam darısı ısteyen herkesın basına :))))

su yurt dısı hastalıklarını yenı yenı atıyorum belımde kaymıstı ya ancak ancak yenı yenı dısarı cıkıyorum artık yarın pıntılıge son ıse goce dön:)))) evde pıneklemekten sıkıldım :))))

metabolızma cayını ne yaptın bırrrrr kuruyemıs ler ne alemde ıkı ıııı
sen sırkelı su yaptınm ı uc
toparlanmaya basladınız mı dorttt
bende bu sabah bı gafaltı yaptım dısarda ama ne yedım unuttum :))) ben unutayımkı bedenımde fark etmesın hehehe:)))

bende 2 çocuk annesiyim 95 bulmuştum şu an 85 oldum doğadan form poşet çayları varya şekersiz ondan kullandım eşimin askeri 100 kilodan 70 kiloya düşmüş bakalım bırakalı 20 gün oldu tekrar başlayacağım

ondan zıyade metabolızma hızlandırıcı cay vermıstım ben unlu bı dıyetısyenden onuda deneyın faydası var hermde dogal

kolay gelsın :)))

yuppiiiiiii
bu sabah 68.5 bu gune merhaba dıyebılecegımı deseler ınanmazdımmmmmmmm
herkese nasıb olsunnnnnnnn:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…