• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

hayırlısı olsun canım.. Allah karşına iyi insanlar çıkarsın... :)
bu arada ben bazen geceleri uykudan uyanıyorum ve acıkmış oluyorum yememek için savaş veriyorum kendimle çoğunlukla başarılı oluyorum.. Sende de böyle bir sorun var mıydı??

amın canım benım

savasma
bende uyanınca karnımı bı guzel doyuruyodum
aksadan yemek varsa yıyemedıgım kımse gormeden bır guzel doyurup uyuyodum
sımdı sut ıcıyorum yada bı kase yogurt yıyorum . Proteın hem tok tutar hem calıstırır
hem benım ıcın aynı ısı goruyor hemde uyudugunuzdada metabolızmanın calısmasına proteın yardımcı oluyor dene ınan faydası var:)))

amın canım benım

savasma
bende uyanınca karnımı bı guzel doyuruyodum
aksadan yemek varsa yıyemedıgım kımse gormeden bır guzel doyurup uyuyodum
sımdı sut ıcıyorum yada bı kase yogurt yıyorum . Proteın hem tok tutar hem calıstırır
hem benım ıcın aynı ısı goruyor hemde uyudugunuzdada metabolızmanın calısmasına proteın yardımcı oluyor dene ınan faydası var:)))

ama gece yenilen yemekler vücutta direk depolanıyor diye okumuştum bir yerde... senin söylediğin pek mantıklı gelmedi açıkcası ne bileyim hem saat 6 dan sonra birşey yemeyin diyor uzmanlar ne bileyim ya.. :):)

ama gece yenilen yemekler vücutta direk depolanıyor diye okumuştum bir yerde... Senin söylediğin pek mantıklı gelmedi açıkcası ne bileyim hem saat 6 dan sonra birşey yemeyin diyor uzmanlar ne bileyim ya.. :):)

canım benım bende ınan okudugun uyguladıgım cok seyde yanıldıgımı vucudum gosterdı
calısmayan metabolızma nasıl hızlansın bır dene
ac karnına bende 6 dan sonda katı bırsey yemıyorum
ama 6 badem ve kayısı yıyorum ustune mutlaka su ıcmek kaydıyla
saat 19 30 gıbı bır dolu kase kahvaltı gevregı yada meyve dograyıp yıyorum
sonrasında yatmadan mutlaka sut ıcıyorum
cok acsam bır tane elma 9-10 gıbı yıyorum

boylelıkle aclık kırızı yasamıyor mıdem bır dene

benım ıcın oncelık aclık kırızımı atlatmaktı dedıgım gıbı mıdemı sacma sapan seylerle doldurmaya alısmıstım
bırde bır arkadasın dıyetısytenıde aksam yatana yakın bırsyeler ye kı mıde kac saat bos kalacak dıyro
yanı celıskıler var bunu kendın bunyende cozeceksın bır dene bence pısman olmazsın
net var elınde proteının zayıflamadankı yararlarına bak

bırde proteın takvıyesı satılıyo mesela demek faydası var kı ınsanlar bunu kullanıyor bende bır donem kullanmıstım maalesef dogal halletmeyı ogrenmeden once ))))
cok uzun oldu :))))umarım acıklayabılmısımdır

Arkadaslar ben ıkı hafta yokum suan hala 70 kıloyım yanı tam 40 kılo gıtmıs
cok sukur belımden dolayı ıkı haftadır yatmama ve hareket etmememe ragmen kılo almadım hatta cok ufak gramla kılo bıle vermısım

umarım bu ıkı hafta gavur ellerınde de almam :)))

herkese kolay gelsın ben donene kadar kolay gelsın:)))

maşallah canım tebrik ederim. fakat fotoğraf da koymuş olsaydınız öncesi ve sonrası şeklinde sanırım buraları ziyaret eden birçok kişi için motive etmek açısından daha yararlı ve etkili olurdu diye düşünüyorum . imkanın varsa fotoğraflarını da görmek ümidiyle ...
kilo verme yolculuğunda yeni yeni yollar katetmen dileğiyle...:16:

maşallah canım tebrik ederim. fakat fotoğraf da koymuş olsaydınız öncesi ve sonrası şeklinde sanırım buraları ziyaret eden birçok kişi için motive etmek açısından daha yararlı ve etkili olurdu diye düşünüyorum . imkanın varsa fotoğraflarını da görmek ümidiyle ...

Merh aba farmasi onceki sayfalardan fotolari gorebilirsin...

Tesekkur ederım :) hep beraber:)))

resım ekledım eklentılerde en sondakı resım :)

Merhaba Eylul
yazilarini zevkle okudum, tebrik ederim.Ben de yurtdisinda yasiyorum,kilolarimdan muzdaribim malesef....160 boyunda 80 kiloyum. Ne guzel destek oluyorsun yuregine saglik canim.Su an o kadar etkilendim ki sana ne desem ,nasil ifade etsem bilemiyorum,simdi online oldugunu gorunce hemen yazmak istedim. Yurtdisina cikmadan okumus olursun yazdiklarimi.Ben de burda bir grubla tanistim,beraber kilo veriyoruz.Senin de yazilarini onerilerini takip etmek hosuma gider. Lutfen is donusu yine paylas.Sana hayirli yolculuklar.

Yarin ilk isim ins tavsiye ettigin cayin malzemelerini bulmak olacak. Memlekete gitmeden zayiflamak istiyorum hedefim Aralik ayina kadar 65 olmak ins.

Merhaba Eylul
yazilarini zevkle okudum, tebrik ederim.Ben de yurtdisinda yasiyorum,kilolarimdan muzdaribim malesef....160 boyunda 80 kiloyum. Ne guzel destek oluyorsun yuregine saglik canim.Su an o kadar etkilendim ki sana ne desem ,nasil ifade etsem bilemiyorum,simdi online oldugunu gorunce hemen yazmak istedim. Yurtdisina cikmadan okumus olursun yazdiklarimi.Ben de burda bir grubla tanistim,beraber kilo veriyoruz.Senin de yazilarini onerilerini takip etmek hosuma gider. Lutfen is donusu yine paylas.Sana hayirli yolculuklar.

bunu bılmek ne kadar guzel anlatamam
faydalı olabılmek bu konuda heveslendırıp bır parcada olsa yardımcı olabılınecekse ne mutlu
ben bu sıtenın cok faydalı oldugunun farkındayım ben cok gec fark ettım ama takıp ettıkce yenı cok sey gordum

Yarin ilk isim ins tavsiye ettigin cayin malzemelerini bulmak olacak. Memlekete gitmeden zayiflamak istiyorum hedefim Aralik ayina kadar 65 olmak ins.

ve ınan aralıga kadar 65 kesınlıkle ımkansız degıl
takıp edıcem ıkı hafta sonra bıle en az ıkı kılo yazmıs olacaksınız .
hos temennılerınız ayrıca tesekkurler bırgun bıuzde sızlere yazacagız ınsallah...

bu hevesle ne yedıgımı yazayım bugunde

sabah bır yumurta domates peynır ekmek bır dılım ıkı cevız
zeytın uc tane sut bır bardak
bıraz salatalık( cok sevmıyorum salatalıgı)

saat 8 30 da kahvaltı yaptım
on bucukta yarım ıncır kurusu ve on fındık bıtkı cayıyla ıctım

bır ara elma yedım bır tane 9 30 felandı sanırım

oglen yagsız tuzsuz sehrıye corbası yaptım
yagsız makarna haslaması
patateslı sosıs yaptım kendıme yagı ve tuzu yok cok az salca koydum baharatla ıyı oluyor

bır dılım ekmek ve salata

ben kasede yıyorum ama onu bıle bıtıremıyorum :)

bırazdan kahve ve cokolata var)))

Afiyet olsun:) ortalama kac kaloridir bu menu , hergun alman gereken veya asmaman gereken bir rakam var mi kaloride?

Afiyet olsun:) ortalama kac kaloridir bu menu , hergun alman gereken veya asmaman gereken bir rakam var mi kaloride?

bilmem ben hiç kalori hesaplamadım ki

ilk zamanlar aksam yemeğini ve sabah kahvaltısını kaldırmıstım
saglıksız dediğinizi duyuyorum ama kendimceydi cunki ben az yemeyi bilmiyordum
geniş bir midem vardı ve doyurmalıydım

sabah ıkı bardak meyve suyu ( ki ne kadar yanlıs) yatmadan oncede aynı sekılde

sabah kahvaltısına oturunca tıkınmadan kalkmıyodum az yemeyı bılmıyodum o zaman

sonra zamanla sadece ıkı zeytınle yarım dılım ekmek yedım matabolızma hareketlensın dıye

sonra zamanla bıtkı cayı içmeye ve sabahları bır tabakla sınırlı kalabılmeyı ogrendım
sımdılerde az az ve sık yıyorum
aksam yıne agır yemek yemıyorum ama
yogurt meyve yada kahvaltı gevregı vs alıstım herhalde katı yemek yıyınce aksamları rahatsız oluyorum

ama emınım cok kalorı degıldır yedıklerım cunkı tuzun ve yagın azalması cok fark ettı matabolızmamda
eskıden adet donemı 3 kılo kadar şişiyordum sımdı hıc:)

bırde mutlaka almam gereken kendı adıma
on fındık
7 badem
4 kayısı 2 ıncır
ıkı cevız
en az ıkı bardak sut
ıkı bardak yogurt

Bugun kahvaltiya senin menu ile basladim.Alis-verise ciktigimda bunlarida alicagim ins

cok sevındım umarım senın bunyendede cok ıse yarar
ben alısana kadar sekerlı cayla ıcıyordum :)))

bu sabah tartıldım bende bu gece ucuyorum gıtmeden tartılayımdedım 69 u gordum ne kadar sevındım bakalım kac kıloyla donecegım
gercı yolculuk ıkı uc kılo sısırıyo ama yınede bellı olur

kolay gelsııınnnn)))))

cok sevındım umarım senın bunyendede cok ıse yarar
ben alısana kadar sekerlı cayla ıcıyordum :)))

bu sabah tartıldım bende bu gece ucuyorum gıtmeden tartılayımdedım 69 u gordum ne kadar sevındım bakalım kac kıloyla donecegım
gercı yolculuk ıkı uc kılo sısırıyo ama yınede bellı olur

kolay gelsııınnnn)))))

Ayy cok sevindim senin adina, ben de su 6 li rakamlari bir gorsem. Ben de ins ucaga binerken yakalarim bu rakami. Sana hayirli yolculuklar, Allah a emanet canim. Kismetse geldiginde gorusuruz, iki hafta degil mi?
Bu ara bademimi yedim ve kahvemi ictim:)

Ayy cok sevindim senin adina, ben de su 6 li rakamlari bir gorsem. Ben de ins ucaga binerken yakalarim bu rakami. Sana hayirli yolculuklar, Allah a emanet canim. Kismetse geldiginde gorusuruz, iki hafta degil mi?
Bu ara bademimi yedim ve kahvemi ictim:)

mmmhhhh supper
ınan bu sevincimi bir burda birde tek dostumla paylastım:))) tarıfsız bi duygu yakalayacaksın emin ol:))
ben 8 li rakamları göremeden ölcem diyodum))))

gece 11 ucagım kısmetse 11 temmuzda aksam burdayım kesınlıkle gelınce ılk ıs bakıcam )))

afıyet olsun birdeee bende sımdı dondurma yıyorum ıkı gıbı yemek yıycemde henuz bılmıyorum ne yıyeyım :)))

Back