bildiğim en az 5 kadın var, aldatıldığı ya da terkedildiği için 30 kilonun üzerinde kg verip, evrim geçiren... Demekki yenilgi birçok kadında ayağa kalkma hissi uyandırıyor..
Ben de boşandım.. çok severek ve birçok engele rağmen evlendik ama yapamadık,anlaşamadık.. Benim de eşim sürekli kilolarıma laf eder dururdu ama beni bu bile kamçılayamadı, en son bir psikolog bana "sen inadına kilo vermiyorsun, beni seven bu halimle sevsin diyorsun bilinçaltında" dedi bana.. Belki öyledir ama ben kg vermeyi en çok istediğim şeyi giyebilmek için istiyorum.. Düşünsene, para kazanıyorsun,herşeye sahipsin az çok ama bir mağazaya girip beğendiğin kıyafeti alamıyorsun..sana olanı almak zorundasın, seçme şansın yok !! Ve o kadar yetenekli ve iyi biri olmana rağmen, kilon her yerde bütün bunların önüne geçiyor..neden diyorsun neden.. Ben sdc kilolu chocolategirl değilim ki... Ben sesi güzel, kendi güzel,iyi kalpli de chocolategirl üm..ama neden kilolu olan önde hep...ve evet rahatça açım diyebilmek.. Ya da rahatça sokakata elma yemek... Allah bana da yaşatır inşallah birgün bunu.. Daha doğrusu ben kendime yaşatabilirim umarım..sevgiler ve tekrar tebrikler...