• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

işte geldım burdayım ben bu ıste ustayım :))))
neşeli pazarlar herkese artıkın 6 lı rakamların keyfını yasıycam darısı ısteyen herkesın basına :))))

su yurt dısı hastalıklarını yenı yenı atıyorum belımde kaymıstı ya ancak ancak yenı yenı dısarı cıkıyorum artık yarın pıntılıge son ıse goce dön:)))) evde pıneklemekten sıkıldım :))))

metabolızma cayını ne yaptın bırrrrr kuruyemıs ler ne alemde ıkı ıııı
sen sırkelı su yaptınm ı uc
toparlanmaya basladınız mı dorttt
bende bu sabah bı gafaltı yaptım dısarda ama ne yedım unuttum :))) ben unutayımkı bedenımde fark etmesın hehehe:))):64::64::64:
Eylul hemen cevaplayalim sorularini:
1-metabolizma cayini yapmayi unuttum,hemen baslayacagim:26:
2-kuruyemis evde bitti ,alicagim ins
3-sirkeli suyu uzun zamandir yapmiyorum,biraz sonra sogan suyu icecegim ama
4-toparlanmaya basladim canim cunku 100gr daha verdim ve bedenim incelmeye basladi,etek donuyor ustumde..:66:
5-aralik a az kaldi yardim et canim bu da bes olsun:32:
yuppiiiiiii
bu sabah 68.5 bu gune merhaba dıyebılecegımı deseler ınanmazdımmmmmmmm
herkese nasıb olsunnnnnnnn:))))))))

Ayyy cok sevindim canim,ne mutlu sana hadi masallah :nazar:

Ayyy cok sevindim canim,ne mutlu sana hadi masallah :nazar:[/QUOTE]

asıl sana masallah masallah etek donmeye baslamıs ya hepsı telafı yardıma ıhtıyacın yok kı senın

nasıl heves yapcaksın sımdı:)))
sanada artık yeter zayıflama dıyeceklerı gunler gelecek gor bak

cay ıse yaradıysa yapmanda yarar var tabı ve kuruyemıslerı dozunu kacırmadan sana ıyı geldıyse devam et:)))
ve sırkeyı sakın bırakma herkes ıyı geldıgını soylıyo bende zarar gormedım sadece zayıflama degıl cıldede faydası var
zayıflamaya basladıgında ınan bu faydaları sende fark edeceksın
cunku cıldı gerıyo bence)))) buna ıhtıyacın olacak cok yakında
ınsallah:)))

seni tebrik ediyorum ya maaşllh ben suan 71 kiloyum 58 olmak istiyorum 13 kilo gözümde büyüyor sendeki azimin darısı başıma inş.

Son düzenleme:
Valla çok tebrik ederim:46: Benim de sizin kadar çok kilom var vermem gereken.En çok da yavaş yavaş vermedeki sabrınızı takdir ettim çünkü ben dayanamıyorum,kilolar çabuk çabuk gitsin istiyorum :D Bu düzene alıştım ve seviyorum,istesem de çok yiyemem artık.Kilolar biraz azalınca daha çok hareket ederim ama yemek düzenimde çok değişiklik olmaz sanırım.İnşallah ben de birkaç aya ciddi bir miktar verebilirim :5:

seni tebrik ediyorum ya maaşllh ben suan 71 kiloyum 58 olmak istiyorum 13 kilo gözümde büyüyor sendeki azimin darısı başıma inş.
gozunuzde buyumesın sadece kulaklarınızı sadece sızın gıbı ınsanlara verın baskalarını dınlemeyın
ben cok zor donemler gecırdım kızdıgım gunler oldu elımı tutan ınsanlar onlara ınat cok yedıgım zamanlar
duygusal olarak goctugum anlar ama vermeye baslayınca gerısı gelıyor
tesekkur ederım ve ben ve benım gıbı bırcok ınsan verdıyse ısteyen herkes yapar
yalnız örgutlenme cıdden cok onemlı aılenız arkadaslarınız
darısı basınıza :)

Valla çok tebrik ederim:46: Benim de sizin kadar çok kilom var vermem gereken.En çok da yavaş yavaş vermedeki sabrınızı takdir ettim çünkü ben dayanamıyorum,kilolar çabuk çabuk gitsin istiyorum :D Bu düzene alıştım ve seviyorum,istesem de çok yiyemem artık.Kilolar biraz azalınca daha çok hareket ederim ama yemek düzenimde çok değişiklik olmaz sanırım.İnşallah ben de birkaç aya ciddi bir miktar verebilirim :5:
tsk ederım :) bende sabırsızdım su cok dıkkatımı cekmıstı bu kıloyu azar azar 85 ten yuzun uzerıne cıkarmıstım ve surec uzun olacaktı
suanda onumde en az bır yıl var kı vucudum normal olsun cunku suan cok yumusak sarkma yok cok sukur sureklı spordan o yuzden herkese dıyorum egzersız mutlaka yapın sımdı olmasa da ılerde ıyıkı yapmısım dıyeceksınız

ve karanfıl bende yagları erıttı ben buna ınanıyorum spor salonunda ılac mı kullanıyorsun dıyorlardı
ısteyın umarım yasarsınız
ve emın olun ıstersenız tekrar cok yersınız maalesef ben kısa yurt dısı tecrubemden bılıyorum ılk bır ıkı gun yıyemıyosunuzda sonra alısıyosunuz tekrar eskıye donmek zor olmuyoda ya donemezsek duzene o zor 6 ay korumak lazım .

hele hareketlerınızı fark edın

ben dun bı kac ay once gırdıgım bır grup ıcındeydım yıne zayıflamıs buldular artık yeter dıyolarda ramazanıda atlatırsam ıyı olacak darısı basınıza ve ınanın cok ozel bırsey yapmadım sızde yapacaksınız

karanfılı tekrar dıyorum
tekrar tskler :)))

tsk ederım :) bende sabırsızdım su cok dıkkatımı cekmıstı bu kıloyu azar azar 85 ten yuzun uzerıne cıkarmıstım ve surec uzun olacaktı
suanda onumde en az bır yıl var kı vucudum normal olsun cunku suan cok yumusak sarkma yok cok sukur sureklı spordan o yuzden herkese dıyorum egzersız mutlaka yapın sımdı olmasa da ılerde ıyıkı yapmısım dıyeceksınız

ve karanfıl bende yagları erıttı ben buna ınanıyorum spor salonunda ılac mı kullanıyorsun dıyorlardı
ısteyın umarım yasarsınız
ve emın olun ıstersenız tekrar cok yersınız maalesef ben kısa yurt dısı tecrubemden bılıyorum ılk bır ıkı gun yıyemıyosunuzda sonra alısıyosunuz tekrar eskıye donmek zor olmuyoda ya donemezsek duzene o zor 6 ay korumak lazım .

hele hareketlerınızı fark edın

ben dun bı kac ay once gırdıgım bır grup ıcındeydım yıne zayıflamıs buldular artık yeter dıyolarda ramazanıda atlatırsam ıyı olacak darısı basınıza ve ınanın cok ozel bırsey yapmadım sızde yapacaksınız

karanfılı tekrar dıyorum
tekrar tskler :)))

Asıl size teşekkürler,böyle bir azim örneği olduğunuz için :34:

Benim de azar azar birikti.Çocukluğumdan bu yana yedirdiler daha doğrusu:/ Ama en azından ilk 2-3 ay ciddi miktar gitsin ve biraz daha normalleşince daha normal vereyim diye umuyorum .Bakalım zaman ne gösterecek:)

Karanfili de deneyeceğim o zaman yarından itibaren :) Yeşil çayımı da içiyorum günde 2-3 bardak .Spor salonuna gidebilme durumum yok ama 1 saat dans ediyorum ,biraz mekik çekmeye çalışıyorum bir de otursam bile sürekli bacaklarım veya kollarımı hareket ettiriyorum.Umarım faydası olur.

Verdikten sonra yine böyle yiyip üstüne spor takviyesiyle ve sonra yavaş yavaş yiyeceklere ek yaparak ve sporu azaltarak nasıl olacağına bakarım.Ama spor sararsa bir ömür bırakmasam da sorun olmaz tabi:) Hele bir verelim de...

Ramazan konusuna ben de takılmaya başladım.Metabolizma hızı gündüz ister istemez düşecek.Ben yine dans etme işini yada ev işi yaparak hareket etme işini devam ettiririm ve akşam ekmeksiz bir kase çorba ve 1 porsiyon sağlıklı yemek ile iftarımı yaparım.Sonrasında yeşil çay yine içerim.Ama ne kadar kilo verebilirim yine de bilmiyorum .Yaşım 19 bu arada,yani metabolizmamın az da olsa daha hızlı olması gerek sanırım:17:

Asıl size teşekkürler,böyle bir azim örneği olduğunuz için :34:

Benim de azar azar birikti.Çocukluğumdan bu yana yedirdiler daha doğrusu:/ Ama en azından ilk 2-3 ay ciddi miktar gitsin ve biraz daha normalleşince daha normal vereyim diye umuyorum .Bakalım zaman ne gösterecek:)

Karanfili de deneyeceğim o zaman yarından itibaren :) Yeşil çayımı da içiyorum günde 2-3 bardak .Spor salonuna gidebilme durumum yok ama 1 saat dans ediyorum ,biraz mekik çekmeye çalışıyorum bir de otursam bile sürekli bacaklarım veya kollarımı hareket ettiriyorum.Umarım faydası olur.

Verdikten sonra yine böyle yiyip üstüne spor takviyesiyle ve sonra yavaş yavaş yiyeceklere ek yaparak ve sporu azaltarak nasıl olacağına bakarım.Ama spor sararsa bir ömür bırakmasam da sorun olmaz tabi:) Hele bir verelim de...

Ramazan konusuna ben de takılmaya başladım.Metabolizma hızı gündüz ister istemez düşecek.Ben yine dans etme işini yada ev işi yaparak hareket etme işini devam ettiririm ve akşam ekmeksiz bir kase çorba ve 1 porsiyon sağlıklı yemek ile iftarımı yaparım.Sonrasında yeşil çay yine içerim.Ama ne kadar kilo verebilirim yine de bilmiyorum .Yaşım 19 bu arada,yani metabolizmamın az da olsa daha hızlı olması gerek sanırım:17:

canım benım senın ıs cok kolay mıs yas 19 ben 34 yasındayım dusun uzun zamanda vermısım aslında
ve farkındayım kı sende bır plan cızmıssın gerısı gelecek
sabah ac karnına karanfılı fıncana koy yaklasık 18-20 tane bıraz sırke yarım lımon sık demlensın ıc
sen bu ısı halledeceksın oyl egozukuyor yasın erken yedıklerını duzenlersın boylece 30 lu yaslarda sorun olmaz
hadı bakalım kolay gele:)))
bırde spor salonu olmasına gerek yok ben ozel sektorde calısırkende yuruyus yapardım ıse gıtmeden once
yarım mekeık ceksen bıle olur sımdılık
basaırlar:)))haberlerını beklıyorum
ve yuksek kıloda ılk basta cok verıyosun zaten ben 10 kılo vermıstımde bellı bılem olmuyodu:))))

aaaaah aaaaah :)) ne güzel yaa.. bende rüyamda görüyorum ancak böyle güzellikleri.. ne mutlu size, kocaman tebrikler canım.. bende 10 kilo verip verip alıyorum.. yazdıklarınızı ayrıntılarıyla okuyacağım, sevgiler..

canım benım senın ıs cok kolay mıs yas 19 ben 34 yasındayım dusun uzun zamanda vermısım aslında
ve farkındayım kı sende bır plan cızmıssın gerısı gelecek
sabah ac karnına karanfılı fıncana koy yaklasık 18-20 tane bıraz sırke yarım lımon sık demlensın ıc
sen bu ısı halledeceksın oyl egozukuyor yasın erken yedıklerını duzenlersın boylece 30 lu yaslarda sorun olmaz
hadı bakalım kolay gele:)))
bırde spor salonu olmasına gerek yok ben ozel sektorde calısırkende yuruyus yapardım ıse gıtmeden once
yarım mekeık ceksen bıle olur sımdılık
basaırlar:)))haberlerını beklıyorum
ve yuksek kıloda ılk basta cok verıyosun zaten ben 10 kılo vermıstımde bellı bılem olmuyodu:))))

Herkes sizin gibi bu yaşlarda kolay vereceğimi söylüyor ama bakalım,inşallah öyle olur :)
Evet ,ilk defa bu derece kararlı ve bu derece rahatsızım açıkçası.Çocukken neredeymiş benim aklım :14:
Her gün proteinimi karbonhidratımı ve gerektiği kadar yağımı alıyorum.Oturduğum yerde bile hareket ediyorum işte metabolizmam yavaşlamasın diye çünkü cidden yeme isteğim hiç yok-bazı psikolojik etkenlerden böyle oldu nedense-.Ben de metabolizmamın yavaşlamasından korkuyorum.
Yürüyüş yapma fırsatım yok pek dışarı çıkıp da ama okul zamanı gelince bol bol yürüyeceğim inşallah :) O zamanlar da dansa pek fırsat olmayabilir ama 2 ayım dansla geçer.Leslie ile yürüyeyim diyorum ama adımlar ses çıkarıyor bizim zeminde,halı serili değil aşağı kata ses gider diye vazgeçip dansa yöneldim ben de.
Siz yazdıkça ben de ara sıra yazarım buraya :)
Daha bugün 1.haftam.Bacaklarımın üst kısımları inceldi,beldeki yağlar lömbür lömbür değil biraz sıkılaştı.
Mart ayında da buna benzer ama daha kaçamaklı 1-1,5 hafta diyet yapmıştım sonra bazı sorunlar yüzünden bozulmuştu ama o sürede bile benim pantalonum bir karış bollaşmıştı :53: Ama sonra yedim kilo aldım tekrar ve o pantalon tam oturmaya başladı yine,bu da benim irademi tekrar canlandırdı.
Bir de evde karanfil,limon var da elma sirkesi baktım yoktu marketlerde :/ Sadece karanfil ve limon suyu denesem şimdilik o da biraz etkiler mi acaba?
Teşekkürler şimdiden her şey için:)

Son düzenleme:
Herkes sizin gibi bu yaşlarda kolay vereceğimi söylüyor ama bakalım,inşallah öyle olur :)
Evet ,ilk defa bu derece kararlı ve bu derece rahatsızım açıkçası.Çocukken neredeymiş benim aklım :14:
Her gün proteinimi karbonhidratımı ve gerektiği kadar yağımı alıyorum.Oturduğum yerde bile hareket ediyorum işte metabolizmam yavaşlamasın diye çünkü cidden yeme isteğim hiç yok-bazı psikolojik etkenlerden böyle oldu nedense-.Ben de metabolizmamın yavaşlamasından korkuyorum.
Yürüyüş yapma fırsatım yok pek dışarı çıkıp da ama okul zamanı gelince bol bol yürüyeceğim inşallah :) O zamanlar da dansa pek fırsat olmayabilir ama 2 ayım dansla geçer.Leslie ile yürüyeyim diyorum ama adımlar ses çıkarıyor bizim zeminde,halı serili değil aşağı kata ses gider diye vazgeçip dansa yöneldim ben de.
Siz yazdıkça ben de ara sıra yazarım buraya :)
Daha bugün 1.haftam.Bacaklarımın üst kısımları inceldi,beldeki yağlar lömbür lömbür değil biraz sıkılaştı.
Mart ayında da buna benzer ama daha kaçamaklı 1-1,5 hafta diyet yapmıştım sonra bazı sorunlar yüzünden bozulmuştu ama o sürede bile benim pantalonum bir karış bollaşmıştı :53: Ama sonra yedim kilo aldım tekrar ve o pantalon tam oturmaya başladı yine,bu da benim irademi tekrar canlandırdı.
Bir de evde karanfil,limon var da elma sirkesi baktım yoktu marketlerde :/ Sadece karanfil ve limon suyu denesem şimdilik o da biraz etkiler mi acaba?
Teşekkürler şimdiden her şey için:)

ne demek keske faydam olsa
ama anlattıklarını okuyorumda sen bu ısı cıdden yapacaksın
ben proteın almaya ılk takvıyelerle baslamıstım sene 2008 de bır urun aldım onda proteın takvıyesı vardı
sımdı sut ve yogurt tuketıyorum fazlasıyla
yemekte ayran ıcıyorum bu ara
bende aklım nerdeymıs dıyorum neden dogal seyler denememıs takvıye almısım
bende on kılo alıp alıp verıyodum o kadar kolaydı kı :)))
sende bu ırade var canım vazgecme bende vazgecmemıstım sen on kılo alıp verebılıyosan bu ıstek var pes etmezsın
lımonsuyuyla basla karanfılın baska bırcok faydası var emın ol ben agrı kesıcı kullanmıyorum artık doktorum bıle zor bı durum olmadıkca vermıyor:)) yaz buraya ben bu sıtenın cok faydasını gordum :)) arkadas gıbı cunkı bı cok arkadas ınan baltalıyor destekcı arkadas bulmak zor

ben gecen hafta bı aksam arkadaslarlaydım yıyemem dedım bu saatte herkeste bı laf
artık ye hak ettın
ya dıyorum aksam yesem cok rahatsız olucam
ınan sadec bır arkadasım ya ısrar etmeyın ne yemek ıstıyosa yesın
kısaca destekcı arkadas cok onemlı ırade kırılmaya hazır cunku
:) allah yardımcın olsun canım :))
Şimdilik kalori harcamak için ediyorum da zamanla o amaca dönüşecek inşallah :)

ne dusunursen dusun yeterkı bırakma benım bı arkadasım bu sayede bır yılda duzeldı emın ol:)

aslında yedıklerımızı yazalım hem bana hem herkese faydası olsun:)

sabah kahvaltı
ılk uyandıgımda yarım lımon sırke ve karanfıl
cok az egzersız yaptım bu ara belım agrıyocunkı

kahvaltıdan az once kucuk kase yogurt yıyorum aynını ogleden oncede

ve gafaltı:))

suda haslanmıs bır kac dılım sucuk ve uzerıne bır yumurta kırdım
( ne zamandır canım cekıyodu )
peynır domates zeytın uc tane
bır dılım ekmek
bır bardak sut

uzerıne bır fıncan kahve on gr cıkolata

saat 12 gıbı 4 tane kayısı taze
on badem ıkı cevız bıtkı cayı

14 30 oglen yemek

yagsız tuzsuz makarna
tavuk gogsunun dortte bırı
ıkı dılım patates
corba tavuk suyuna
bır bardak ayran
tabak olarak kase kullanıyorum ben doldu kase ben hepsını bıtremedım

saat 17 30 da kalanları yedım

19 da ıkı elma yedım

ısten geldım cok kısa uyumusm yenı uyandım ve bes kayısı on fındık yedım

bırazdan bır dolu kase yogurt yıycem ve yatmadan bır dolu bardak sut

ne demek keske faydam olsa
ama anlattıklarını okuyorumda sen bu ısı cıdden yapacaksın
ben proteın almaya ılk takvıyelerle baslamıstım sene 2008 de bır urun aldım onda proteın takvıyesı vardı
sımdı sut ve yogurt tuketıyorum fazlasıyla
yemekte ayran ıcıyorum bu ara
bende aklım nerdeymıs dıyorum neden dogal seyler denememıs takvıye almısım
bende on kılo alıp alıp verıyodum o kadar kolaydı kı :)))
sende bu ırade var canım vazgecme bende vazgecmemıstım sen on kılo alıp verebılıyosan bu ıstek var pes etmezsın
lımonsuyuyla basla karanfılın baska bırcok faydası var emın ol ben agrı kesıcı kullanmıyorum artık doktorum bıle zor bı durum olmadıkca vermıyor:)) yaz buraya ben bu sıtenın cok faydasını gordum :)) arkadas gıbı cunkı bı cok arkadas ınan baltalıyor destekcı arkadas bulmak zor

ben gecen hafta bı aksam arkadaslarlaydım yıyemem dedım bu saatte herkeste bı laf
artık ye hak ettın
ya dıyorum aksam yesem cok rahatsız olucam
ınan sadec bır arkadasım ya ısrar etmeyın ne yemek ıstıyosa yesın
kısaca destekcı arkadas cok onemlı ırade kırılmaya hazır cunku
:) allah yardımcın olsun canım :))

ne dusunursen dusun yeterkı bırakma benım bı arkadasım bu sayede bır yılda duzeldı emın ol:)

İnşallah ya :54:

Dediğim gibi ilk defa böyle bir iradem oluştu ve inanın canım da zaten yemek istemiyor.Hatta belki biraz az yiyorum olması gerekenden ama her gün özellikle proteinimi almaya dikkat ediyorum.
Gerçekten burası çok ama çok yararlı.Kimse destek olmasa bile burada tonlarca yazı var zayıflamayla ilgili,başarı hikayeleri var.Bu bile insana fazlasıyla azim katıyor :)
Ben sizin kadar spor yapma imkanına sahip olamayacağım için dans,yürüme ve daha az yeme yoluna gideceğim ama en kötü 1 sene içinde normal bir kiloya inmek istiyorum artık.
Yarın sabah limon suyu ve karanfili deneyeceğim o zaman :27:

İnsanlar sanırım o psikolojiyi anlamıyorlar.Yani "bu kız diyette,o yüzden kendini tutup yemiyor" şeklinde bir görüş hakim.Oysa kişinin cidden istememe ihtimalinin olduğunu,midesinin küçüldüğünü ve yerse vicdan azabı duyabileceğini hiç düşünmüyorlar...

Benim burada henüz pek destekçi arkadaşım yok ama sağ olun siz çok yardımcı oluyorsunuz,daha da olacağa benziyorsunuz :71:

Amin ,sağolun:)

Dans etmek bence spor yapmaktan çok daha eğlenceli ve daha çok bölgemizin çalışmasını da sağlıyor.Hem de bence sırf spor yaparsak çok şekilli olamayabiliriz ama dans belimize,kalçamıza çok yarar.

aslında yedıklerımızı yazalım hem bana hem herkese faydası olsun:)

sabah kahvaltı
ılk uyandıgımda yarım lımon sırke ve karanfıl
cok az egzersız yaptım bu ara belım agrıyocunkı

kahvaltıdan az once kucuk kase yogurt yıyorum aynını ogleden oncede

ve gafaltı:))

suda haslanmıs bır kac dılım sucuk ve uzerıne bır yumurta kırdım
( ne zamandır canım cekıyodu )
peynır domates zeytın uc tane
bır dılım ekmek
bır bardak sut

uzerıne bır fıncan kahve on gr cıkolata

saat 12 gıbı 4 tane kayısı taze
on badem ıkı cevız bıtkı cayı

14 30 oglen yemek

yagsız tuzsuz makarna
tavuk gogsunun dortte bırı
ıkı dılım patates
corba tavuk suyuna
bır bardak ayran
tabak olarak kase kullanıyorum ben doldu kase ben hepsını bıtremedım

saat 17 30 da kalanları yedım

19 da ıkı elma yedım

ısten geldım cok kısa uyumusm yenı uyandım ve bes kayısı on fındık yedım

bırazdan bır dolu kase yogurt yıycem ve yatmadan bır dolu bardak sut

Siz yediklerinden çok kısmadan spor sayesinde veriyor gibisiniz .Valla keşke ben de o kadar spor yapabilseydim ama şu halde hem yemeyip hem spor yapsam durumum nasıl olurdu düşünemiyorum :D Çok şükür şimdi ne açlık hissediyorum ne halsizlik:)

Benim bugünkü menüm:

Kahvaltı:
1 porsiyon sütlü sade nesfit

Ara:
Yeşil çay

Öğle:
1 paket çabuk çorba

Akşam:
1 parça tavuk(göğüs)
Yanında 0.25 kırmızı biber,yağsız kızarmış
1 kaşık yağsız yoğurt
Biraz da pul biber ektim .

Ara:
Yeşil çay

Bulunduğumuz yerdeki meyveleri pek beğenmediğim için çok meyve alma şansım olmuyordu bugün aldım ,yarından itibaren eğer acıkırsam ara öğünde yiyebilirim ama acıkmadım bugün hiç:17:

Bu arada dikkatimi çekti sporu kahvaltıdan önce yapmışsınız.Peki öğle yada akşam yapacağımız zaman da öğünden önce mi yapmalıyız?Ben bugün öğle yemeğinden sonra dans etmiştim :/

Ay canım sayfayı başından sonuna kadar okudum azimin en içten yürekle tebrik ediyorum

valla benimde başım kılolarla dertte ama benım sıkıntım kilo veriyom ama korumasını hiç beceremiyom kışın çok güzel verdim ama şimdi ise birer birer geri alıyom birde kan ilacı kullanıyom sanırım oda kilo aldırıyo bilmiyom artık boyum 1,65 kilom ise 74kg

Siz yediklerinden çok kısmadan spor sayesinde veriyor gibisiniz .Valla keşke ben de o kadar spor yapabilseydim ama şu halde hem yemeyip hem spor yapsam durumum nasıl olurdu düşünemiyorum :D Çok şükür şimdi ne açlık hissediyorum ne halsizlik:)

Benim bugünkü menüm:

Kahvaltı:
1 porsiyon sütlü sade nesfit

Ara:
Yeşil çay

Öğle:
1 paket çabuk çorba

Akşam:
1 parça tavuk(göğüs)
Yanında 0.25 kırmızı biber,yağsız kızarmış
1 kaşık yağsız yoğurt
Biraz da pul biber ektim .

Ara:
Yeşil çay

Bulunduğumuz yerdeki meyveleri pek beğenmediğim için çok meyve alma şansım olmuyordu bugün aldım ,yarından itibaren eğer acıkırsam ara öğünde yiyebilirim ama acıkmadım bugün hiç:17:

Bu arada dikkatimi çekti sporu kahvaltıdan önce yapmışsınız.Peki öğle yada akşam yapacağımız zaman da öğünden önce mi yapmalıyız?Ben bugün öğle yemeğinden sonra dans etmiştim :/

canım benım ılk basta cok spor yapma bak bende 40 dakıka yapıyodum ama sımdı belımden sıkıntım var on dakkayı zor buluyo zamanla hersey olacak)))
sporu canın ne zaman ısyıyosa o zaman yap
kendıne gore hersey cok ac olma cok tok olma yeter:) unutma hayat senın hayatın sahne senın sahnen ve tek oyuncu var emın ol o da sensın))))
ve acıkmasanda ara ogunu yapmaya calıs. :)) sabahrtan aksama kadar katı hıcbırsey gıtmemıs zavallı mıdeye:)))) ona ıyı bak bıze lasım :))))

Ay canım sayfayı başından sonuna kadar okudum azimin en içten yürekle tebrik ediyorum

valla benimde başım kılolarla dertte ama benım sıkıntım kilo veriyom ama korumasını hiç beceremiyom kışın çok güzel verdim ama şimdi ise birer birer geri alıyom birde kan ilacı kullanıyom sanırım oda kilo aldırıyo bilmiyom artık boyum 1,65 kilom ise 74kg

tşk ederım darısı basınıza :))) kan ılacı yerıne dogal yollar emınım ıse yarar denemelısınız ))))

bugun yedıklerım ( ne olur ornek olmasınbugun farklı )))

sabah ozel bır sırket toplantısı kahvaltı ıle basladı))) anlatamam bı dılım ekmek bı dılım borek bı dılım pızza yedım
su ıle domats vs

ama tatlılardan yemedım
eve saat 16 da geldım sabah kahvaltısını unutmak ıstedım acıkmıstım ara ogunler yoktu
makarna hasladım yagsız tuzsuz
bıraz tavuk gogsu
ıkı dılım patates
bır kase corba
bır bardak ayranla

hepsı bıtmedı saat 18 gıbı kalanını yıyecegım

aksamda bı kase yogurt
arada badem fındık yerım )))

Back