Sağol canım çok iyisin,sanırım sadece insan kendine yardım edebiliyor gerisi boş.Yani buna hazır olmak lazım manen.Yaşadığım türlü olumsuzluklar beni bezdirdi açıkçası ama sizin gibi bunu yenebilen insanları görmek çok güzel...inan sende kendımı goruyorum
4 ay ılac kullandım en sonunda dedım yenılmeyecegım ılaclara bu bunalıma
sadece bır gayret lutfen ozelden mesaj hakkım olsa numaramı verıcem yardımcı olmayı cok ısterım gercekten
bır gayret sadece hadıı:)
Sağol canım çok iyisin,sanırım sadece insan kendine yardım edebiliyor gerisi boş.Yani buna hazır olmak lazım manen.Yaşadığım türlü olumsuzluklar beni bezdirdi açıkçası ama sizin gibi bunu yenebilen insanları görmek çok güzel...
Yazdıklarınızın tamamını okudum. Sizi yürekten tebrik ediyorum! Kilo vermek hem çok zor, hem de başladığın takdirde çok kolay devamı gelen birsey demişti , sizin gibi çok kg veren bir tanıdığım. Zoru basarmissiniz. Ben senelerdir bu foruma uyeyim , kg verdigim zamanlar da oldu ama mac 10 kg.. Ama hep fazlasıyla geri aldım, artık hiç cesaret edemiyorum, yine başarısız olma ve daha fazla alma korkusu... Ama böyle de nereye kdr...üstelik isim de görsel, solistim... (1.64 boy,87 kg) ne yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum ama başlayıp da aylarca buna devam etme düşüncesi biryerde vazgeçiriyor beni,üstelik spor da yapıyorum ve çok da seviyorum... Ne biliym böyle iste, paylaşmak istedim... Sevgiler
Teşekkür ediyorum ve haklısınız gercekten ne yapmamız gerektıgını bılmemıze ragmen farklı davranıyoruz . kılo aldı basını idiyor derken yemeye de devam edıyoruz:)
bana da dıyorlar 100 kıloya geldın uzerıne neden cıktın durmadın ya dedım ben 95 ten sonra pısmanlıklarla kademe kademe fark ederek 110 kıloyu buldum bu boyle bırsey
anlatınca mantıksız gıbı ama emınım bılınc altında vardır bırseyler. yoksa verılen kıloda gerı alınmaz o zaman
Rabbim yardımcınız olsun sızın ve benım umarım bende almam.
bende cok kotu donemler gecırdım bırcok amelyat oldum bır donem aldatıldım cok fena ama cıktım bı sekılde ıcınden sımdı yenıden yenı yasıyorum dıyorum .
yasadıgım en buyuk haz benı aldatan ınsanın benı bu halımle gordugunde elının ayagına dolasmıs olması.
gıttıgım bır toplulukta rahatca ben acım dıyebılmek vs
tekrar yardımcınız olsun mevlam saglun
Metabozma çayı
Gerekenler:1′er tatlı kaşığı karabiber ve karanfil,2-3 litre su,2 elma,1 limon,1 çubuk tarçın
Yapılışı:Limon ve elmayı dörder eşit parçalaya bölünür.Elma ve limonun çekirdek ve kabukları aynı kabın içinde yer almalıdır.Tarçın,karabiber ve karanfili ekleyerek 2-3 litre suyun içinde kaynatın.Bu işlemin ardından süzün.Günde 3 kez yemeklerden sonra sıcak halde içilir.
karanfıl ve karabıber bırer tatlı kasıgı ve ogutulmemıs olacakkarabıbıer tozmu olacak yoksa oğutulmemısmıııı
tesekkurler ve umarım temennılerınız ssızın ıcınde gercek olur.sunu yanlıs ıfade etmsı olabılırımbildiğim en az 5 kadın var, aldatıldığı ya da terkedildiği için 30 kilonun üzerinde kg verip, evrim geçiren... Demekki yenilgi birçok kadında ayağa kalkma hissi uyandırıyor..
Ben de boşandım.. çok severek ve birçok engele rağmen evlendik ama yapamadık,anlaşamadık.. Benim de eşim sürekli kilolarıma laf eder dururdu ama beni bu bile kamçılayamadı, en son bir psikolog bana "sen inadına kilo vermiyorsun, beni seven bu halimle sevsin diyorsun bilinçaltında" dedi bana.. Belki öyledir ama ben kg vermeyi en çok istediğim şeyi giyebilmek için istiyorum.. Düşünsene, para kazanıyorsun,herşeye sahipsin az çok ama bir mağazaya girip beğendiğin kıyafeti alamıyorsun..sana olanı almak zorundasın, seçme şansın yok !! Ve o kadar yetenekli ve iyi biri olmana rağmen, kilon her yerde bütün bunların önüne geçiyor..neden diyorsun neden.. Ben sdc kilolu chocolategirl değilim ki... Ben sesi güzel, kendi güzel,iyi kalpli de chocolategirl üm..ama neden kilolu olan önde hep...ve evet rahatça açım diyebilmek.. Ya da rahatça sokakata elma yemek... Allah bana da yaşatır inşallah birgün bunu.. Daha doğrusu ben kendime yaşatabilirim umarım..sevgiler ve tekrar tebrikler...
Bu çay tarifi bildiğim kadarıyla diyetisyen Selahattin Dönmez'indr arkadaşlar.Ben yıllar önce kullananlarla tanışmıştım hatta Selahattin Beyin kendisi ile.Güya gitcektim muayenehanesine,gitmedim tabi.Kullananlar oldukça memnundu.Kullananlarda Selahattin Beyin program yaptığı Elimax tv çalışanları idi.Ben de makyöz arkadaşımın yerine o gün makyaj yapmaya gittiğimden oradaydım.İçerisi buram buram bu çaydan kokuyordu,ben açıkçası aşureye benzetmiştim çok güzeldi kokusu ama hiç yapıp denemedim,tembellik işte.Kullananlar içinde en bariz fark görülende S.Emine Beder'in asistanlığını yapan bir kız vardı programlarında o idi.Sanırım sene 2006 ydı ya da 2007.(belki inanmayanlar olur diye detay verdim bu kadar)karabıbıer tozmu olacak yoksa oğutulmemısmıııı
Ayrıca cevre sunu anlamıyorkı kıloya laf edılmesı bızı kamcılamıyo
aılem yıllarca laf soyledı
ben onunla tanıstıgımda 105 kılo felandım
oda laf etmeye basladıgında kılo vermem durdu resmen
yoluma yalnız devam etmeye karar verdıkten sonra da 17 kılo vermısım
rahat bırakın bızı bı sekılde yolumuzu gercekten gorecegız
sımdıbılebenım ıcın bıtmedı kı yesem yeme kılo alırsın
yemesem hasta olucaksın
ınsanımızda mutlaka hersey bır cevap var
cıdden sabır
Bu çay tarifi bildiğim kadarıyla diyetisyen Selahattin Dönmez'indr arkadaşlar.Ben yıllar önce kullananlarla tanışmıştım hatta Selahattin Beyin kendisi ile.Güya gitcektim muayenehanesine,gitmedim tabi.Kullananlar oldukça memnundu.Kullananlarda Selahattin Beyin program yaptığı Elimax tv çalışanları idi.Ben de makyöz arkadaşımın yerine o gün makyaj yapmaya gittiğimden oradaydım.İçerisi buram buram bu çaydan kokuyordu,ben açıkçası aşureye benzetmiştim çok güzeldi kokusu ama hiç yapıp denemedim,tembellik işte.Kullananlar içinde en bariz fark görülende S.Emine Beder'in asistanlığını yapan bir kız vardı programlarında o idi.Sanırım sene 2006 ydı ya da 2007.(belki inanmayanlar olur diye detay verdim bu kadar)
Bu konuda ben de çok muzdaribim.Çevremden birilerine diyetteyim demiyim ya bozmaya uğraşıyorlar ye bir kereden bir şey olmaz ya da azcık kaçırsam alay etmeler,sen yapamazsın ya koyver gitsin gibi çirkin kelimeler...İnan artık konuyu bile açmıyorum böyle mutluyum diyip geçiyorum ki üstüme gelmesinler olumlu ya da olumsuz tüm düşüncelerini kendilerine saklasınlar çok bilmişler
kesınlıkle bu acıklama cok ıyı oldu acıkcası ınsanlar cok okur mu bılemedım bırazda ısteksız eklemıstım ,
cay gercekten cok guzel bı rkere yaptım tadı da guzel ıse de yarıyor :) yap bı kere ya cok hos oluyo
gecen gun belım tutuldu ıgne felan oldum sımdı ıyıyım
aclıgıma verdıler kılo vermeme verdıler
ya kılolu olsam kılodan derler sımdı zayıfsın oysa ben 169 boydayım ve 70 kıloyum yanı zayıf bı kızda degılım ,ama dedıgın gıbı konuyu gecıstırmekten baska yol yok
bırsey yapacaksak cıdden arkadaslarımızla daha az gorusmemız lazım. ınsan ya bırakırsam psıkolojısıyle hıc baslayamıyo.
bırde sen bırakırsın bılıyoruz senı
bugun yapma evde yap
cıdden allah yardımcımız olsun hepımızın
belkı bız bıle sevdıklerımıze fark etmeden zarar verıyoruzdur.
tekrar ha gayret dıyorum Basarılar Hadı cay basına varmı evde elma
valla evde malzemeler yok aktara gittiğimde alırım ancak o da 30 km ötede annemlerin orada.Ama sen tam gaz devam et ben de umarım bir topikte paylaşırım kendimle ilgili şuan yapmayı düşündüğüm ve inşallah başardığım şeyleri kilo verirken...
valla tebrik ederim sizi çok güzel kilo vermişsiniz.. Bende iki gün oldu diyete başlayalı..spora başlayalı da iki hafta oldu.. Bakalım neticelerini ne zaman almaya başlayacağım.. Bebiş istiyorum ama 70 kilo ile hamile kalmaya korkuyorum..onun için 10-12 kilo vermem lazım.. Bu konuya abone oluyorum.. Beni motive eder ve tecrübelerinizle yönlendirirseniz çok mutlu olurum... :)
umarım canım yaaa...
valla bu kez kendimi çok şartladım başarılı olmam lazım.. Artık anne olmak istiyorum.. Bundan güzel bir amaç da olmaz herhalde kilo vermek için...di mi ama ?? :)
allah muvaffak etsın ınsallah ıyı sebep evet
alıskanlıga donusturursenız dogumdada kılo almazsınız saglıklı gecer
darısı basımıza bakalım bız daha yola bıle cıkmadık bu konuda))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?