• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

canım cok tebrik ederim seni ne mutlu sana ,insanın kendine güvenmesi ne güzel deglmi,ordan burda cıkan göbek yagları koca basenle yaşamak hiç güzel degl benımde yolum uzun:19:

umarım azmin daim olur çok sevindim çok güzel kilo vermişsin ... resimlerini öncesi sonrası yayınlamayı düşünmezmisin acaba ??

canım cok tebrik ederim seni ne mutlu sana ,insanın kendine güvenmesi ne güzel deglmi,ordan burda cıkan göbek yagları koca basenle yaşamak hiç güzel degl benımde yolum uzun:19:
Felsefi gelecek ama yaşayınca gerçek:=) yola çıkmak yolun yarısı cidden
sadece vazgecmeyın kılo vermek durdugunda yada canınız sıkıldıgında hemen toparlanın sadece
umarım herkes benım yasadıklarımı yasar:) ben her gordugum kılolu ınsan ıcın dua edıyorum gercekten:)
bende yola cıktıgımda ımkansız dıyodum 85 ın altına dusemem ama sımdı 68 i hayal edıyorum :)

umarım azmin daim olur çok sevindim çok güzel kilo vermişsin ... resimlerini öncesi sonrası yayınlamayı düşünmezmisin acaba ??

nette yayınlamayıda ısterdım fakat bu anlayısıma yanlıs gelıyor o nedenle cekınıyorum acıkcası cunkı burası herkese acık bır ortam sımdılık sadece face te yapıyorum onu :) ıkılı resımler yaptım bılgısayarda once sonra dıye :) spor salonundan da ıstıyorlar ıkılı resım ama yapamam:( sımdılık benı gorenlere ornek olabılıyorum sızlerede anlatabılıyorum:)
umarım faydası olur.

Felsefi gelecek ama yaşayınca gerçek:=) yola çıkmak yolun yarısı cidden
sadece vazgecmeyın kılo vermek durdugunda yada canınız sıkıldıgında hemen toparlanın sadece
umarım herkes benım yasadıklarımı yasar:) ben her gordugum kılolu ınsan ıcın dua edıyorum gercekten:)
bende yola cıktıgımda ımkansız dıyodum 85 ın altına dusemem ama sımdı 68 i hayal edıyorum :)
ohh mis valla,yemenin esiri olmayalım dogru söylüyosun,ama işte abur cubura düşküm cok tek derdim o valla:(ama neyse yazın hafif balık eti kıyafetleri giycez şık şık dimi:21:

$IMG_0446.jpg $IMG_0445.jpg $IMG_0448.jpg $IMG_0451.jpg
Sabah baktım yumurta cok mutsuz
yanına o kadar sey koydum
ısısın dıye cay ve ekmekde koydum ama nafıle
bende baktım o mutlu olmuyo barı ben olayım dedım ve
kahvaltı yaptım:)

tebrik ederiiiiimmmm... sen bu gidişler 65i bile görürsün inşeallah...

bişi sorucam ben sabahları 1 saat yürüyorum yürürken su içmem doğrumu sen ce???

bide sabah aç karnına mı yoksa akşam yemeği kestikten sonramı yürüyüş yapmam daha iyi??? :61:

cok sagolun ınsallah dıyorum ve sızlere de nasıb olsun
su ıcmek konusunda ıse bende yururken azar azar ıcerım cok ıcınce sıskınlık oluyo zaten

yemekten bır yada ıkı saat sonra yurumek daha ıyı dıyorlar ama bence kısı kendı ayarlıyor
sıskınlık zorlama ne zaman kalkıyosa ortadan ıste o zaman en ıyı yuruyus zamanı:)

canımm tebrikler ha gayret 65 e az kaldı bende arkdanda geliyorum bırakmak yok tamam mı al buda sana kutlama hediyesi:71:

ay cok mutlu oldum cıdden tsklerrr
bırakmak yokkk

bır nısana katıldım hafta sonu nasıl bır ozguvendır o
nasıl rahat resım cektırmektır o
umarım herkes yasar

kacardım eskıden yemeklerden davetlerden
malı musavırım ben yarın bır kokteyl var ılk defa rahat ve ısteklı gıdecegım

darısı herkesın basına:)

ay cok mutlu oldum cıdden tsklerrr
bırakmak yokkk

bır nısana katıldım hafta sonu nasıl bır ozguvendır o
nasıl rahat resım cektırmektır o
umarım herkes yasar

kacardım eskıden yemeklerden davetlerden
malı musavırım ben yarın bır kokteyl var ılk defa rahat ve ısteklı gıdecegım

darısı herkesın basına:)

inşallah canım o duyguyu bende yaşarım inş gercekten insanın kendine güvenide kalmıyo kilolarıda kimse sevmiyoizayıf insanlar ellerine elma alp yolda yürüse kimse bişey demez ya biz öylemi
bu kilomdan ötürü duydugum lafları da saymıyorum

inşallah canım o duyguyu bende yaşarım inş gercekten insanın kendine güvenide kalmıyo kilolarıda kimse sevmiyoizayıf insanlar ellerine elma alp yolda yürüse kimse bişey demez ya biz öylemi
bu kilomdan ötürü duydugum lafları da saymıyorum

sızın boyunuz kac kı bu kılo cok mu gorunuyo
yada ben sısman anlayısını kendıme gore mı sayıyorum :) 1oo olunca sankı ınsan sısman gıbı:)))

o elma olayını bende yasardım
normal bırı bogulur gıbı bısı yese kımse bakmaz
ama sısman bırı olsa
sankı olecek acık ac kalsa derler

su bır gercek kı zayıf ınsanlar asla halden anlayamaz
bende cok duydum ay sunu yap ay bunu yap ay ekmek yeme
sankı cok kolay sankı bızım stoklarımız var

onlarında garantısı yok zayıf kalacaklar dıye ama ...
maalesef gercekten sısmanları kımse sevmıyo
sevsede gercekten bır cıkarları oluyor
ya okulda ya ıste yada erkekler kullanmak ıcın maalesef:(

c
sızın boyunuz kac kı bu kılo cok mu gorunuyo
yada ben sısman anlayısını kendıme gore mı sayıyorum :) 1oo olunca sankı ınsan sısman gıbı:)))

o elma olayını bende yasardım
normal bırı bogulur gıbı bısı yese kımse bakmaz
ama sısman bırı olsa
sankı olecek acık ac kalsa derler

su bır gercek kı zayıf ınsanlar asla halden anlayamaz
bende cok duydum ay sunu yap ay bunu yap ay ekmek yeme
sankı cok kolay sankı bızım stoklarımız var

onlarında garantısı yok zayıf kalacaklar dıye ama ...
maalesef gercekten sısmanları kımse sevmıyo
sevsede gercekten bır cıkarları oluyor
ya okulda ya ıste yada erkekler kullanmak ıcın maalesef:(
canım benim boyum 1.65 o yüzden kilom basenlerimde toplandı etrafımdaki herkes zayıf o yüzden ben en kiloluyum :19:

c
canım benim boyum 1.65 o yüzden kilom basenlerimde toplandı etrafımdaki herkes zayıf o yüzden ben en kiloluyum :19:

canım benım etrafını bosver senın nasıl goruncugun onemlı basenler ıcın mutlaka plates yada jımnastık ne denıyorsa yapmak lazım olmazsa olmuyo r
ben santım santım ıncelıyorum cıdden spor salonundakıler bıle sasırıyolar
dun yıne bır pardesumun dugmelerını daralttımıplık ızlerı kademe kademe :))))
buda bugunku sabah kalhvaltısı ıcım kıpır kıpır davet var ya aksam:))) $IMG_0609.jpg $IMG_0610.jpg $IMG_0608.jpg

Tebrik ederim bende uzun zamandır kilo mücadelesi veriyorum.bir süre veriyorum sonra geri alıyorum.2010 şubat gibi 93 kiloydum.Şu an 83 kiloyum boyum 166 cm.Benim için başarı çünkü kilolu olmama rağmen kolay kilo veremiyorum.Yürümeye başladım havanın düzelmesiyle.İşe kap içinde yemek getiriyorum evden.ara öğünler için meyva.44 beden dar oluyor. Üniverstedeyken 55 e kadar inmiştim düşün artık.okul bitince yavaş yavaş aldım bir ara hızlı aldım:77:
Seni çok çok çok tebrik ederim.Azmini kırma bana da motivasyon olsun :)
İnşallah bende senin gibi 40 beden ceketlere girdiğimi görürüm tekrar :):71:

Tebrik ederim bende uzun zamandır kilo mücadelesi veriyorum.bir süre veriyorum sonra geri alıyorum.2010 şubat gibi 93 kiloydum.Şu an 83 kiloyum boyum 166 cm.Benim için başarı çünkü kilolu olmama rağmen kolay kilo veremiyorum.Yürümeye başladım havanın düzelmesiyle.İşe kap içinde yemek getiriyorum evden.ara öğünler için meyva.44 beden dar oluyor. Üniverstedeyken 55 e kadar inmiştim düşün artık.okul bitince yavaş yavaş aldım bir ara hızlı aldım:77:
Seni çok çok çok tebrik ederim.Azmini kırma bana da motivasyon olsun :)
İnşallah bende senin gibi 40 beden ceketlere girdiğimi görürüm tekrar :):71:

göreceksiniz inşallah
iş yerine yemek götürmeye başladıysanız ciddi bir azme girmişsiniz demektir tebrik ederim
evet sana motıvasyon olsun bır davet vardı gıttım
gormelıydın umarım en alasını yaşarsın ve dedıgım gibi başlamışsın sadece yol uzun ama sayılı zaman çabuk geçiyor:)

sevgiler yazı iyi değerleyelim:):90:

Back