Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Felsefi gelecek ama yaşayınca gerçek:=) yola çıkmak yolun yarısı ciddencanım cok tebrik ederim seni ne mutlu sana ,insanın kendine güvenmesi ne güzel deglmi,ordan burda cıkan göbek yagları koca basenle yaşamak hiç güzel degl benımde yolum uzun
umarım azmin daim olur çok sevindim çok güzel kilo vermişsin ... resimlerini öncesi sonrası yayınlamayı düşünmezmisin acaba ??
ohh mis valla,yemenin esiri olmayalım dogru söylüyosun,ama işte abur cubura düşküm cok tek derdim o vallaama neyse yazın hafif balık eti kıyafetleri giycez şık şık dimiFelsefi gelecek ama yaşayınca gerçek:=) yola çıkmak yolun yarısı cidden
sadece vazgecmeyın kılo vermek durdugunda yada canınız sıkıldıgında hemen toparlanın sadece
umarım herkes benım yasadıklarımı yasar:) ben her gordugum kılolu ınsan ıcın dua edıyorum gercekten:)
bende yola cıktıgımda ımkansız dıyodum 85 ın altına dusemem ama sımdı 68 i hayal edıyorum :)
canımm tebrikler ha gayret 65 e az kaldı bende arkdanda geliyorum bırakmak yok tamam mı al buda sana kutlama hediyesidun sabah sonunda 70 ı gordum arkidisler
darısı tum ısteyenlerın basına :))))
canımm tebrikler ha gayret 65 e az kaldı bende arkdanda geliyorum bırakmak yok tamam mı al buda sana kutlama hediyesi
ay cok mutlu oldum cıdden tsklerrr
bırakmak yokkk
bır nısana katıldım hafta sonu nasıl bır ozguvendır o
nasıl rahat resım cektırmektır o
umarım herkes yasar
kacardım eskıden yemeklerden davetlerden
malı musavırım ben yarın bır kokteyl var ılk defa rahat ve ısteklı gıdecegım
darısı herkesın basına:)
inşallah canım o duyguyu bende yaşarım inş gercekten insanın kendine güvenide kalmıyo kilolarıda kimse sevmiyoizayıf insanlar ellerine elma alp yolda yürüse kimse bişey demez ya biz öylemi
bu kilomdan ötürü duydugum lafları da saymıyorum
tebrikler süperrr
canım benim boyum 1.65 o yüzden kilom basenlerimde toplandı etrafımdaki herkes zayıf o yüzden ben en kiloluyumsızın boyunuz kac kı bu kılo cok mu gorunuyo
yada ben sısman anlayısını kendıme gore mı sayıyorum :) 1oo olunca sankı ınsan sısman gıbı:)))
o elma olayını bende yasardım
normal bırı bogulur gıbı bısı yese kımse bakmaz
ama sısman bırı olsa
sankı olecek acık ac kalsa derler
su bır gercek kı zayıf ınsanlar asla halden anlayamaz
bende cok duydum ay sunu yap ay bunu yap ay ekmek yeme
sankı cok kolay sankı bızım stoklarımız var
onlarında garantısı yok zayıf kalacaklar dıye ama ...
maalesef gercekten sısmanları kımse sevmıyo
sevsede gercekten bır cıkarları oluyor
ya okulda ya ıste yada erkekler kullanmak ıcın maalesef
c
canım benim boyum 1.65 o yüzden kilom basenlerimde toplandı etrafımdaki herkes zayıf o yüzden ben en kiloluyum
Tebrik ederim bende uzun zamandır kilo mücadelesi veriyorum.bir süre veriyorum sonra geri alıyorum.2010 şubat gibi 93 kiloydum.Şu an 83 kiloyum boyum 166 cm.Benim için başarı çünkü kilolu olmama rağmen kolay kilo veremiyorum.Yürümeye başladım havanın düzelmesiyle.İşe kap içinde yemek getiriyorum evden.ara öğünler için meyva.44 beden dar oluyor. Üniverstedeyken 55 e kadar inmiştim düşün artık.okul bitince yavaş yavaş aldım bir ara hızlı aldım
Seni çok çok çok tebrik ederim.Azmini kırma bana da motivasyon olsun :)
İnşallah bende senin gibi 40 beden ceketlere girdiğimi görürüm tekrar :)