kim var ıstanbuldan
maalesef ben ankaradayım canım(
bu arada 10 kasımda tekrardan alıyorum diyetimi.bu sefer başarıcam ve bitirmeden devam edicem inşallah.yemin ettim bırakmıcam diye
yemin olunca işin ucunda sıkıyosa bırakayım
saglık olsunnn:)))
bırakma bırakma su kurban gecsın zaten hersey cok guzel olcek
bende bugun yıne sabah
yagsız tuzsuz menemen yedım
ya bı rondo aldım manyak parcalıyo menemen daha keyıflı :)
sut cevız
sımdı bıtkı cayı ıcıyorum ))
arkdas aradı ıkıde toplantı vardı oncesınde dısarda yıycektık
yok dedım kurbana kadar bı ıkı az yıyım yoksa kurbanda ılave olursa kılo alırım dıye
heheheh:)))
günaydin arkadaslar.ben daha yeniyim bu ortamda.ama bu kilo verme muhabbeti bayagi ilgimi cekti.ayni dertten bende muzdaribim. varmi söyle ikibucuk adma misali tavsiyeleri olan?
günaydin arkadaslar.ben daha yeniyim bu ortamda.ama bu kilo verme muhabbeti bayagi ilgimi cekti.ayni dertten bende muzdaribim. varmi söyle ikibucuk adma misali tavsiyeleri olan?
ben kurbanda kilo alacağımı sanmıyorum,çünkü dinlenmemiş et yiyemiyorum.bu açıdan şanslıyım sanırım
canım senin keyifle menülerini anlatman çok hoşuma gidiyor
bu rada bişey sormak istiyorum mesela ara öğünde badem fındık yemek istiyorum kaç tane yemeliyim bunlardan yanında meyve mi yiyeyim yoksa tek mi yiyeyim??
Canımm nbrr allah kavustursun sımdıdennnn
ben bende bugun yarım sımıt yedım ayran ıcdımm cok guzel ya sımt ayran dıyetı olsan sonsuza kadar yerım valla hıc bırsey aramamSımdıde sucluluk duyuyorum yedıgım ıcınnn sankı 1 kılo almısım gıbıııııı
canımmmm ne suclulugu dıyetısyenler bılem verıyo yarım sımıt ayran ara ogun dıye
hıc bısıcık olmasss:))))
http://img183.imageshack.us/img183/47/iyigeceler07ke21ub5.gif
DENEME YAPTIM BU ARADA OLDU GIBI AMA NEYSEEE BEN CIKIYORUMM OPTUM HEPINIZI KOCAMAN IYIGECELERRR
hadı bakalım :)))valla tebrik ederim darısı başıma
yazdiklarinizi hergun okuyorum ama yazmaya useniyorum galiba
kizim bu aksam bana dediki anne sen kilo verdin galiba,,,,yok canim dedim sana oyle gelmistir...artik diyette oldugumu soyleyemiyorum utaniyorum,binlerce kez diyete basladim ama uc gunde bitti hepsi,,,insallah bu sefer basaricam.
bugunku menum kisaca soyleydi
sabah:::: bir yumurta haslanmis ,domates ,salatalik
arada::: bir avuc ceviz,uc catal kereviz salatasi,yesil cay cubuk tarcinli
oglen ::yayla corbasi,bir parca tavuk gogsu
arada::bitki cayi
aksam::sebze yemegi kiymali,,,,,,havuclu, mor lahanali salata
hoşgeldin canım.vallahi ben de çok deneyimli değilim.ama deneyimli bir çok arkadaş var burda başta eylül.onlar sana yardımcı olacaktır.
hoşgeldin canım.vallahi ben de çok deneyimli değilim.ama deneyimli bir çok arkadaş var burda başta eylül.onlar sana yardımcı olacaktır.
sagol darlincim.desene burada beraber deneyimlenecegiz:)
ahada takibe gectim eylulse. artik takibimdesiniz:) ama benim pc basina gecmem malesef cok düzensiz. evde 4 cocuk..birde mizmiz koca... artik vakit buldukca görüsecegiz.gelelim kilo meselesine...düsünüyorumda ben hic zayif olmadim:) lise yillarima kadar tombalak birseydim.lise ve üniv. yillarimda sanirim en hafif kilolarimdaydim kendimce..sonra pespese dogumlar istah derken..bir ara 104 oldum.sonraki her sene 10 kilo verdim.2009 da 104 -2010 da 94- 20011 de 84 ama devamini nedense bir tirlü göremiyorumsimdilerde 86 sanirim iradem gücsüzleniyor.önceden inat edersen hic birsey diyetimi bozamazdi.simdilerdeyse sabahbasladigim diete kahvaltida ara veriyorum..aksam yemegine kadar eh iste...aksam yemeginde hersey ertesi güne erteleniyor:) gülüyorum ama icin icinde utandigimi itiraf etmeliyim..bakalim birde burada tecrübelerinizle ortaya karisik koyacagiz...görüsmek üzere
sevgili duyum :)
merak etme benmım en sapıtmıs halım yagsız tuzsuz makarnadır:))))
annemler kurban bayramı ıcın gıttıler 15-20 gun surecek sanırm
ılk geceler genelde korkar ve rahat uyuyamam:)))
ve bız cıdden yanındayız
burda herkes bırbırıne destek oluyor goreceksın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?