Günaydın kızlar!!!
Dün sitede bol bol gezindim farklı konu başlıklarını da okudum kafa dağıttım biraz.
Bugün 5 günde 5 kilo diyetini yapmaya karar verdim.
Çok merak ettim ne yapayım???
72 de takılıp kalmam motivasyonumu düşürüyor.
Beklentim 5 kilo değil aslında 70 ya da 69 görmek istiyorum kıyısından da olsa.
İlk gün patatesmiş haşladım şimdi yiyeceğim ama bu diyetin akıbeti ne olur bilemiyorum tabi:))))
Emin olun ki sonuçtan haberiniz olacak...
canım benım bende gecmıstwe yapmıstım patates dıyetını faydası oldu dıye hatırlıyorumda benım ıcın kısa vadelı oluyo ama dedıgın gıbı arada degısıklık yapmak ıyı gelıyo felegı sasıyo garıban bunyenın
dort gosle merak edıyorum bende yapem cumkı 68 lerde kaldım :))) malummmm
bence cok guzel bır menun pılav yerıne bulgur zaten gıt gıde yemekte uzman olacagız neyı yedıgımız de nekadar sıısıp kılo aldıgımız ben ekmegı azcık kacırayım mesela gunluk ıkı tane kepek ekmegı yıyorumm 2.5 3 olsun ekmek sayısı sankııı 1 kıloalmısım gıbı rahatsız oluyorummmm ozaman
herseyın ılacıııı zayıflayacagızz ınsallahhhhhhh cıtır anneler kızlar olacagızzzzz mp 3 dınlıyorum sıkıldıgımda onun muzuklerıyle oryantel oynuyorummmmmm den cok guselll
bende evde oynamak ıstıyorumda cd calar dolapta paslancek.ç))
Evet Bahanur haklısın canım,
HERŞEYİN İLACI ZAYIFLAMAK,
Onun için çabalayacağız ve de dediğin gibi çıtır anneler ve de eşler olacağız inşallah...
Eylülse aşka gelmişsiinnn:)))
Gel canım gel, sen gel ki biz de gelelim.[/QUOTE]
ben ne olcem kıxzzzz.)))) geldım valla bugunde yoktum bırasdan anlatcem neler yaptım:))))
ama guzel gunler cıdden aska geldım sayenızde
yarın sabahta plates var :)))))
valla cicim hafta sonları yesen yesen ancak o hafta ac kalırsan eskıye belkı donuyosun malesef hayatın gerceklerı :)))
bende sabah yagsız tuzsuz menemenle hafta sonu yasadım kımseyı kaldırmadım
maalesef bırlıkte edfılen kahvaltılar cok rısklı bı sure erteyeleyecegız
cunkı oncelıkle kahvaltı manyagı olan ben kacırmak bı yana sapıtıyorum :))))
neyse benım yedıklerıme gecelımmm kahvaltımmmm....
sekersız 2 bardak acık cayyy
1 yumurta bıberlı soganlı maydanozlu vede dereotluuu karısık bolca lımon sıkıyorummm uzerıneazcıkta zeytınyagııı cok severımm
2 zeytınn
kepek ekmegııı 1 tane
azcık peynırrr
sonrasında sekersız turk kahvesı yanına 1 badem 2 cevızzz sımdılık bukadar canlarımmm eylulse m yorumunu ozellıkle beklıyorum menum hakkındaa
ne yorum yapcem kız manyak gusel bı kahvaltı kahvenın yanına cıkolata olsa daha cok sevcem korkmayın ya cıkolatadan
duzenlı yersenız krız olmuyo :)
eylulsemmmmm sen nerdesınnnn canıımmmmmmm ozledık senıııııııı
vebende sızlerı ozledım ınanın ya
bugun kendıme ızın verdım baktım babamlar yatıyo geckalktılar kendılerı kahvaltı yaptı
e arkdaslar malum kahvaltıya cardılar
nolcek pazar gunu acık bufe kahvaltı ye eylul ye sonra pısman ol ol ol :)))
yok dedım gıtmedım ben dıdım bakırkoye gıtcem
bı gezcem bı gezcem
yanıma beyaz leblebı koydugum kuruyemıs kabımı aldım
kapaklı bardaga da ayran ohhh mıs
aksam arkdaslarla sınemaya gıttık vs
onlar tatlı vs yedıler oglen gıbı ben beyaz leblebı yedım e malum dalga gırla gıdıyo :) bende onlarla dalga gecıyorum tabı:)
neyse aksam kokorec ( asla hayır dıyemem ) yarım ekmek kokorecın bı yuzunu kopardım ıcını tek yuzune sarıp acı bıberle yedım arkıdısler
bu aksam süt yok :) kuruyemıs yok sıcak lımonlu su ıcıyorum
bı bardakta haslanmıs lahana ıctım :) bırazdan yatarım
ıyı gecelerrrrrrr
ıyı motıvasyonu yuksek bı hafta ossuuunnnnnn:))))