sevgili duyum :)
merak etme benmım en sapıtmıs halım yagsız tuzsuz makarnadır:))))
annemler kurban bayramı ıcın gıttıler 15-20 gun surecek sanırm
ılk geceler genelde korkar ve rahat uyuyamam:)))
ve bız cıdden yanındayız
burda herkes bırbırıne destek oluyor goreceksın :)))
allah kavustursun canımmmmm sag selamet gıdıp gelsınlerrrr ınsallah sıkılarak cok fazlaya kacırmakı emegıne yazık olur 1.2 kılo bısey olaz ama genede nasıl velere katlanıyor ısannn
bugun gectıler baba ogul tulumba tatlısı yedıler gozumun onundee nasılda canım cektıııı ne yapcam ya daha yolun cok basındayımm basaramayacıgıma ınanıyorum daaaa allahım yardım et bana yarabbımmmm
eylulse arada gelırız sana yesıl cay ıcmeyeeee
seni cok iyi anliyorum..o tatli iskencelerini bende cok yasadim.her diete basladigimda esim beni yemege götürür söyle tereyagli bir künefe ismarlar..önce ye diye israr eder bakti ben yemiyorum afiyetle götürür.aslinda sonunda pes etmeseydim iyi sinavlardan gecmisim ama...iste ne dersin..hep beraber basaracagiz kaygilanma.
bazen insanin o yalnizligada ihtiyaci oluyor biliyormusun...tamamen kendinle olmak...bir zaman sonra istesende gecmiyor eline..bosver keyfine bak...kapini kitle yeterki:)
allah kavustursun canımmmmm sag selamet gıdıp gelsınlerrrr ınsallah sıkılarak cok fazlaya kacırmakı emegıne yazık olur 1.2 kılo bısey olaz ama genede nasıl velere katlanıyor ısannn
bugun gectıler baba ogul tulumba tatlısı yedıler gozumun onundee nasılda canım cektıııı ne yapcam ya daha yolun cok basındayımm basaramayacıgıma ınanıyorum daaaa allahım yardım et bana yarabbımmmm
eylulse arada gelırız sana yesıl cay ıcmeyeeee
:))seni cok iyi anliyorum..o tatli iskencelerini bende cok yasadim.her diete basladigimda esim beni yemege götürür söyle tereyagli bir künefe ismarlar..önce ye diye israr eder bakti ben yemiyorum afiyetle götürür.aslinda sonunda pes etmeseydim iyi sinavlardan gecmisim ama...iste ne dersin..hep beraber basaracagiz kaygilanma.
evt canm ınsallahhhh hepp beraberrrr basarısızzzyem yokkk dıet var
merhaba cnm bende yarın diyete başlıcam çok kararlıyım inş.ben k-flkes le yapmayı düşünüyorum sabah akşam ondna yiyip öğlende bir dilim ekme çavdar tabi ve biraz yemekle elimden geldiğince en z 40 dakika yürücem evdede birşeyler yaparım aralık 25 kadar 7-8 vermem gerek toplamdada en az 30 sence bu şekilde yaparsam mayısa kadar 30 gidermi benden 97 kiloyum şuandestek ve tavsiyerlini bekliyorum
selam sd ne tesadüf yarin bende baslayacagim.gerci ben her günün ertesi gününe baslayacagim diyorum ama banada güven olmuyor yani:))ama bu defa insll.hadi gel beraber olsun.yarin sabah ac karna tartilacagim.haftada bir tartiliriz(tabi sabretmeyi basarabilirsem). sonra neler yaptiklarimizi karsilastirir düzenlemelere girerizne dersein?.
merhaba cnm bende yarın diyete başlıcam çok kararlıyım inş.ben k-flkes le yapmayı düşünüyorum sabah akşam ondna yiyip öğlende bir dilim ekme çavdar tabi ve biraz yemekle elimden geldiğince en z 40 dakika yürücem evdede birşeyler yaparım aralık 25 kadar 7-8 vermem gerek toplamdada en az 30 sence bu şekilde yaparsam mayısa kadar 30 gidermi benden 97 kiloyum şuandestek ve tavsiyerlini bekliyorum
selam sd ne tesadüf yarin bende baslayacagim.gerci ben her günün ertesi gününe baslayacagim diyorum ama banada güven olmuyor yani:))ama bu defa insll.hadi gel beraber olsun.yarin sabah ac karna tartilacagim.haftada bir tartiliriz(tabi sabretmeyi basarabilirsem). sonra neler yaptiklarimizi karsilastirir düzenlemelere girerizne dersein?.
senle çok benzeyoruz cnm bende her akşam yemeğinden sonra başlıyorum :) yarın tartılalım sabah gerçi ben regl olmaya başladım ama fark etmez inş.bu sefer kararlıyım cnm sen neler yapmayı düşünyon kilon ne kadar her akşam yazalım mutlak gün içinde yediklerimiz ve yaptıklarımızı
selam kizlar.rapor veriyorum:1.gün:
sabah 6.30 ayaktayim.simdi 7 14 yataktayim:)
himm bakalim hazirliklar ne alemde: sauna esortman hazir.yürüyüs ayakkabilari hazir.diet ekmek hazir.tarti hazir..ben hazirim..aa oda ne?! yahu su benim irade nerde gören varmi...mazlumu getirin bana...mazluuuuuuuuuuuum
görüldügü gibi ilk gün sitresi altindayim..olsun hersey gececek..dogunda da aynisi olmuyormu canin aciyinca yok vazgectim dogurmuyacagim diyipte dönüp eve giden varmi? bende sancilar basladi..ee kolay degil 20 kiloluk bebek:) yok yok ben bu bebegi isemiyorum.büyüdükce beni kücültecek bitirecek.cami avlusunami atsam? ii olmaz evlatlik mi versem yok ya onu kim alir..iyisimi hergün gram grap atayim üstümden..ah bu vadesi uzun oldugunu bildigim sanci süreci...sancilaniyorum kizlar yardiiiiiiiiiiiim.
evet nerde kalmistik? rapor veriyordum cenem gene nerelere gitmis.
sabah 6.30 bir fincan yesil cay.
SEVGILI A s ;
sende uyandin mi acaba..bugün diet basliyor ona göre. önümüz bayran hazirlikli ol..sancilar siklasacak gibi.ben tartildim 84.50 ac karma.9 10 gibi kahvalti yapacagim. yahu bana su icmeyi hatirlatacak biri varmi..hic su icemiyorum ihtiyac duymuyorum
selam kizlar.rapor veriyorum:1.gün:
sabah 6.30 ayaktayim.simdi 7 14 yataktayim:)
himm bakalim hazirliklar ne alemde: sauna esortman hazir.yürüyüs ayakkabilari hazir.diet ekmek hazir.tarti hazir..ben hazirim..aa oda ne?! yahu su benim irade nerde gören varmi...mazlumu getirin bana...mazluuuuuuuuuuuum
görüldügü gibi ilk gün sitresi altindayim..olsun hersey gececek..dogunda da aynisi olmuyormu canin aciyinca yok vazgectim dogurmuyacagim diyipte dönüp eve giden varmi? bende sancilar basladi..ee kolay degil 20 kiloluk bebek:) yok yok ben bu bebegi isemiyorum.büyüdükce beni kücültecek bitirecek.cami avlusunami atsam? ii olmaz evlatlik mi versem yok ya onu kim alir..iyisimi hergün gram grap atayim üstümden..ah bu vadesi uzun oldugunu bildigim sanci süreci...sancilaniyorum kizlar yardiiiiiiiiiiiim.
evet nerde kalmistik? rapor veriyordum cenem gene nerelere gitmis.
sabah 6.30 bir fincan yesil cay.
SEVGILI A s ;
sende uyandin mi acaba..bugün diet basliyor ona göre. önümüz bayran hazirlikli ol..sancilar siklasacak gibi.ben tartildim 84.50 ac karma.9 10 gibi kahvalti yapacagim. yahu bana su icmeyi hatirlatacak biri varmi..hic su icemiyorum ihtiyac duymuyorum
bugünüm çok başarılı geçti yarın baya dışarda olcam umarım oda iyi geçer menüm
sabah 1 dilim kepek ekmek peynir ve çay
öğlen birkaç kaşı pırasa yemeği
arada 1 yeşil elma yedim akşam çok az salata ve pırasa yemeği şimdi elma yicem ve bitti.spor olarak temizlk :) 2 saat kıza ayakkabı arama :)) ve evde yarım yürüyüş yaptımm bir fincan yeşil çay içtim yanlız suyu sevmiyorum 1.5 litre içtiğime bile zanmıyorum sizce menüm nasıl yarın bu kadar az yiceğimi zanmıyorum ama malesef dışardayım
ya kizlar yazdiklarima göz attimda ben hic su icmemisin. askolsun size unutturmayinda dedim degilmi.kallesler.bir daha unutturursaniz satarim köyü ona göre:)
Selam bayanlar. Sabahın dört bucugundan beri sizi oku okuyorum abartısız. Başka sorunlarla bambaşka forumlar için giriyorum bu siteye ama malum her bayanın sorunu fazla kilolar.. Benim de 10-15 kilo en az vermem lâzım. Bunu da sağlık için yapmak, dolayısıyla sağlıklı yapmak istiyorum inşallah. Eylülse seni tebrik etmemek mümkün değil. Bütün arkadaşlar cok gayretli maşallah. Darısı başımıza. Ben de bu hafta 2 kilo verdim:)
Yalnız forumu baştan sona okudum neredeyse ama sonlarda atladim biraz. Eylülse cok merak ettim, şu an kaca düştün? Inan seninle birlikte ben vermiş gibi sevindim
Herkese iyi bayramlar şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?