allah yardimcimiz olsun ,84 kiloyla baslaman ne guzel ,ben 96 la basladim dusun halimi
gercekten aliskanliklari terk etmek cok zor,ama hep birlikte bunun ustesinden gelicez
yazdiklarin cok hosuma gitti beni cok guldurdun ......
selam avci.bana 84 le basliyorsun sanslisin diyorsun.seni cok iyi anliyorum cünkü bende 80 altiyla baslayanlara imreniyorum ama sunuda bilmelisin bende 104 oldum bir zamanlar.yaklasik bir senede 94 lerde dolastim.neredeyse iki senedirde 80 lerde yüzüyorum.aslinda gecen sene 81 oldum spora gidiyordum.sonra nedense inancimi yitirdim ve simdi gramlari bile hesaplar oldum.kendine inan ve güven dünden beri ben öyle yapiyorum.ba´k sana ne diicem...ben hic öyle zayif citir birsey olamadim. ama sözlendigimde 75 dim.dügünümde inanilmaz bir irada geldi bana.her gelinlik provasinda gelinligin beli bir beden daraltildi.nihayetinde dügünümde gelinligimin etegini topluigneyle tutturmak zorunda kaldim.simdi o daralttirdigim gelinlige bakarken bile sigmiyorum:)ama hergün evde bir saat spor yapiyordum.birde ekmege hic agzimi sürmedim.resmen actim.ama sonrasindada kitliktan cikmis gibi yedimde yedim. INSANA EN BÜYÜK KÖTÜLÜK KENDINDEN GELIRMIS.bunu unutmamakta fayda var.kendine iyi bak görüsürüz