umarım bırak kılo vermeyı almayızay allah günay yazmasın ama gerçekten oructa çok zorlanıyorum sadece su istiyorum
zaten tek sorun su zaten:))))
sahı ben neden karpuz yemıyorum ya
suande eve yenı geldım susuzluk ev kadını olmak ıstıyorummmmmmmmm
aksama kadar yatarak oruc tuturarım herhalde tembelım cunky.)))))))
akşam iftarda 1 kase çorba az makarna ve taze fasulye
sonra karpuz
içtiğim suyun hesabını bilmiyorum artık
seni sürekli takip edenler arasındayım canım.ben de devlet hastanesine gittim sonunda tahliller yaptırdım ve diyetimi aldım.topik açmadan önce sana teşekkür etmek ve seni tebrik etmek istedim azminden dolayı canım.bakalım ben neler başarabileceğim...şu senin metabolizma çayına ben kiraz sapı da katıp deneyeceğim bu arada,sonuçları paylaşırım...
aslında hızlı kılo almadım ooldum olası bakıl etli bazen şişko bi kızdım:) fakat son donem amelyatlar kaza vs yuz kılonun uzerıne cıkarmıstı benı. tek safernde nasıl anlatayım basladık yol aldık deneme yanılma yoluyla dogruyu buldum . sımdı yaymaya calısıyorum zamana. umaırm korurum.:=)nasıl hızlı kılo aldın eylul ve nasıl hızlı zayıfladın ? kılo almak ıcın neler onerırsın zayıflamak ıcın neler?
tebrik ederim arkadaşım kendini çok güzel ifade etmişsin iradeli olmak birçık şeyi kendiliğinden çözmektir. burada senin anlattıklarından şu da çıkarılmalı. evet çok kilo vermişsin ama bunu zamana yayarak yapmışsın o yüzden daha sağlıkl. inşallah bende senin gibi bu foruma kilo verdimmmm diye yazarım...
Ramazan'da verdiklerimi geri alıcam diye çok korkuyorum
Az yiyorum.Hatta şişkinlikten ölüyorum.2,5-3 litre suyu rahat içiyorum.
İftarda da ara vererek yiyorum.Sahura kalkmıyorum ama,oldum olası kalkmazdım yani zaten zor uyuyan biriyim,kalkarsam hiç uyuyamam.Onun yerine yatmadan 1,5-2 saat önce süt içiyorum yada meyve yiyorum.
Ama yine de çok korkuyorum ya metabolizmam çok yavaşlar da vermek bir yana,alırsam diye
Kilonun çoğunu verdikten sonra kaçamak tabi olur ya,2-3gün dikkat edince verilir:)sakın korkma unutma gercek şişman beynimiz:) kalkamıyorsan yapcak bısı yok zaten ıftardan sonra ara ara bırseylre yenıyo
yanı ben yıyorum :))) bogulucam )))
bu aksam ıftara davetlıyım ya sırf benım ıcın mantı yapmıslar
bana bu yapılırmı yesen bı dert yemesen bı dert
yıyemıyorum kı zaten aradı arkdas corba ıcmezsın dıyo
klasık kılo nasıl alınır gıbı ))) corba ıcme ıftarda mantı ye:))))
Kilonun çoğunu verdikten sonra kaçamak tabi olur ya,2-3gün dikkat edince verilir:)
Bugün iftarda:
1küçük kase marullu havuçlu salata
3kepçe mercimek çorbası,içine 1dilim form etimek doğranmış
Aslında salatada bile şişmiştim:)
Az önce de yeşil elma ve tarçınlı yağsız süt içtim.Biraz garip tadı olsa da metabolizma dostu,artık ara öğünüm olabilir bu:)
tebrik tebrik tebrik tebrik tebrik tebrik ediyorum hayatım inşşşş sen istediğin kiloya düşersin.bende şuan 67 yim ama 56 olmalıyım
bende biraz balık etliye yakın olmaya çalışıorum da olmuo yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?