• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

yağsız tuzsuz bır avuc sosıs pişirdim ( ne zamandır canım istiyodu)))))
haslanmıs yumurta
ıkı bardak sut
maydanoz
domates salatalık
bıber
ıkı cevız
ıkı dılım peynır
dort yesıl zeytın

yedikten sonra uyumamak ıcın dırek gune gecıs yapıcam gecede uyuyamadım nasıl olacaksa:

Seni sürekli takip edenler arasındayım canım.Ben de devlet hastanesine gittim sonunda tahliller yaptırdım ve diyetimi aldım.Topik açmadan önce sana teşekkür etmek ve seni tebrik etmek istedim azminden dolayı canım.Bakalım ben neler başarabileceğim...Şu senin metabolizma çayına ben kiraz sapı da katıp deneyeceğim bu arada,sonuçları paylaşırım...

Ay allah günay yazmasın ama gerçekten oructa çok zorlanıyorum sadece su istiyorum

akşam iftarda 1 kase çorba az makarna ve taze fasulye

sonra karpuz

içtiğim suyun hesabını bilmiyorum artık

ay allah günay yazmasın ama gerçekten oructa çok zorlanıyorum sadece su istiyorum

zaten tek sorun su zaten:))))
sahı ben neden karpuz yemıyorum ya
suande eve yenı geldım susuzluk ev kadını olmak ıstıyorummmmmmmmm
aksama kadar yatarak oruc tuturarım herhalde tembelım cunky.)))))))
akşam iftarda 1 kase çorba az makarna ve taze fasulye

sonra karpuz

içtiğim suyun hesabını bilmiyorum artık
umarım bırak kılo vermeyı almayız
tartılmıyorum korkudan babam yemek yemıyosun dıyo da işin rengi hıc oyle dııl:))))

bugun ceket baktım 40 beden dar mar oluyo kısmet

seni sürekli takip edenler arasındayım canım.ben de devlet hastanesine gittim sonunda tahliller yaptırdım ve diyetimi aldım.topik açmadan önce sana teşekkür etmek ve seni tebrik etmek istedim azminden dolayı canım.bakalım ben neler başarabileceğim...şu senin metabolizma çayına ben kiraz sapı da katıp deneyeceğim bu arada,sonuçları paylaşırım...

ayyyy ben teşekkür ederim
paylasılan seylerın yapıldıgını gormeksuper
kıraz sapını hıc dusunmedım ben karanfıl cayıyla ıctıgım ıcın
karanfılı nolur deneyın yag yakıyo cok guselll

ıstemıssın ve emınım basarılı olacaksın
hadı hayılırı bakalım bı su ramzanı bızde atlatsak:))))

pideyi yemeyi bırak dokunmaya korkuyorum :(

karanfıl cayı ıle ıftar actım

ıkı kepce corba
haslanmıs bamya ıkı yemek kasıgı
ayran bı bardak
yarım dılım kepek ekmek

saat 23 yarım seftalı 7 badem karanfıl cayı

:52:

yatmadan sut yada ayran ıcıcem
doktor arkadasım var ayrana agırlık ver bunyenın tuz ıhtıyacı
sute agırlık ver su ıhtıyacını karsıla dedı bılgınıze:)))

yatmadan kısa bır sure once bır avuc beyaz leblebı ve ıkı bardak ayran ıctım
saat ıkıde uyandım bı bardak su bır bardak sut ıctım nacızane :)

sahur bı avuc kadar sosıs
bır haslanmıs yumurta
ıkı cevız
beyaz peynır ve kasar
bı dılım ekmek kadar pıde
domates salatalık bıber maydanoz
bır bardak süt
hala 68 ıle 69 arasında gıdıp gelıyorum alta dusmekten zıyade bu halde kalmak bıle mucıze olacak benım ıcın sanırım:(

spora gıdemıyorum
yuzme yok
hava sıcak dısarı cıkınca pestılım donuyor eve

evde ev kadını olmak var arkidişler kıymet bilin ev hanımları :))))
rahat bize batıyo mu ne :(

birde ramazanla birlikte benim icinde degısık seyler baslamak uzere bakalım hayırlısı...

nasıl hızlı kılo aldın eylul ve nasıl hızlı zayıfladın ? kılo almak ıcın neler onerırsın zayıflamak ıcın neler?

tebrik ederim arkadaşım kendini çok güzel ifade etmişsin iradeli olmak birçık şeyi kendiliğinden çözmektir. burada senin anlattıklarından şu da çıkarılmalı. evet çok kilo vermişsin ama bunu zamana yayarak yapmışsın o yüzden daha sağlıkl. inşallah bende senin gibi bu foruma kilo verdimmmm diye yazarım...

nasıl hızlı kılo aldın eylul ve nasıl hızlı zayıfladın ? kılo almak ıcın neler onerırsın zayıflamak ıcın neler?
aslında hızlı kılo almadım ooldum olası bakıl etli bazen şişko bi kızdım:) fakat son donem amelyatlar kaza vs yuz kılonun uzerıne cıkarmıstı benı. tek safernde nasıl anlatayım basladık yol aldık deneme yanılma yoluyla dogruyu buldum . sımdı yaymaya calısıyorum zamana. umaırm korurum.:=)

tebrik ederim arkadaşım kendini çok güzel ifade etmişsin iradeli olmak birçık şeyi kendiliğinden çözmektir. burada senin anlattıklarından şu da çıkarılmalı. evet çok kilo vermişsin ama bunu zamana yayarak yapmışsın o yüzden daha sağlıkl. inşallah bende senin gibi bu foruma kilo verdimmmm diye yazarım...

tesekkur ederım :) kendımııfade edebılmek sızlerden kaynaklandı cunku bende once forumu kesfettım sonra yazmaya karar verdım.)

umarım herkes yazar kıloverdım dıye en basta saglık ıcın bu onemolı. cok degısık seyler yasıyourm ben bu ara takıb ettıysenız az bıraz ıfade etmeye calıstım. ben kımse ıcın degıl kendım ıcın bırsey yaptım ve umaırm tekrar o gunlerı yasamam bu mesakkatlıyolda basarılar

sızde kac kılosunu zboyunu zkac kı?

:3:

Ramazan'da verdiklerimi geri alıcam diye çok korkuyorum :(

Az yiyorum.Hatta şişkinlikten ölüyorum.2,5-3 litre suyu rahat içiyorum.

İftarda da ara vererek yiyorum.Sahura kalkmıyorum ama,oldum olası kalkmazdım yani zaten zor uyuyan biriyim,kalkarsam hiç uyuyamam.Onun yerine yatmadan 1,5-2 saat önce süt içiyorum yada meyve yiyorum.

Ama yine de çok korkuyorum ya metabolizmam çok yavaşlar da vermek bir yana,alırsam diye :(

:3:

Ramazan'da verdiklerimi geri alıcam diye çok korkuyorum :(

Az yiyorum.Hatta şişkinlikten ölüyorum.2,5-3 litre suyu rahat içiyorum.

İftarda da ara vererek yiyorum.Sahura kalkmıyorum ama,oldum olası kalkmazdım yani zaten zor uyuyan biriyim,kalkarsam hiç uyuyamam.Onun yerine yatmadan 1,5-2 saat önce süt içiyorum yada meyve yiyorum.

Ama yine de çok korkuyorum ya metabolizmam çok yavaşlar da vermek bir yana,alırsam diye :(

sakın korkma unutma gercek şişman beynimiz:) kalkamıyorsan yapcak bısı yok zaten ıftardan sonra ara ara bırseylre yenıyo
yanı ben yıyorum :))) bogulucam )))
bu aksam ıftara davetlıyım ya sırf benım ıcın mantı yapmıslar
bana bu yapılırmı yesen bı dert yemesen bı dert
yıyemıyorum kı zaten aradı arkdas corba ıcmezsın dıyo

klasık kılo nasıl alınır gıbı ))) corba ıcme ıftarda mantı ye:))))

sakın korkma unutma gercek şişman beynimiz:) kalkamıyorsan yapcak bısı yok zaten ıftardan sonra ara ara bırseylre yenıyo
yanı ben yıyorum :))) bogulucam )))
bu aksam ıftara davetlıyım ya sırf benım ıcın mantı yapmıslar
bana bu yapılırmı yesen bı dert yemesen bı dert
yıyemıyorum kı zaten aradı arkdas corba ıcmezsın dıyo

klasık kılo nasıl alınır gıbı ))) corba ıcme ıftarda mantı ye:))))
Kilonun çoğunu verdikten sonra kaçamak tabi olur ya,2-3gün dikkat edince verilir:)
Bugün iftarda:
1küçük kase marullu havuçlu salata
3kepçe mercimek çorbası,içine 1dilim form etimek doğranmış

Aslında salatada bile şişmiştim:)

Az önce de yeşil elma ve tarçınlı yağsız süt içtim.Biraz garip tadı olsa da metabolizma dostu,artık ara öğünüm olabilir bu:)

Kilonun çoğunu verdikten sonra kaçamak tabi olur ya,2-3gün dikkat edince verilir:)
Bugün iftarda:
1küçük kase marullu havuçlu salata
3kepçe mercimek çorbası,içine 1dilim form etimek doğranmış

Aslında salatada bile şişmiştim:)

Az önce de yeşil elma ve tarçınlı yağsız süt içtim.Biraz garip tadı olsa da metabolizma dostu,artık ara öğünüm olabilir bu:)

ölüyorum tatlım bu bir kabus olmalı

bir tabak mantı
bır tabak taze fasulye
patlıcan ezme
tatlı tadına baktım
ekmek yemedım

cok kotuyum suan pısman degılım

üstüne hıcbırsey olmamıs gıbı 6 tane bademle karpu z yedım

annem sokta nası yedım dıye
aama resmen sartlandım yıycem dıye

saat 23 turk kahvesı
bu gec euyku yok sanırım ))))

yine teklere düştüm bi moral :))

sahur

haslanmıs bıber sosıs uzerıne yumurta kırdım
sosisin yagını suzdum kendı yagını yanı
peynır
zeytın uc adet
ıkı bardak ayran
cevız ıkı adet
domates
bi dilim ekmek

:52::95:

Son düzenleme:
tebrik tebrik tebrik tebrik tebrik tebrik ediyorum hayatım inşşşş sen istediğin kiloya düşersin.bende şuan 67 yim ama 56 olmalıyım :24:

tebrik tebrik tebrik tebrik tebrik tebrik ediyorum hayatım inşşşş sen istediğin kiloya düşersin.bende şuan 67 yim ama 56 olmalıyım :24:

sagol canım benım ınsallah sende gorursun 56 ları bende 67 yada 65 :)))

aksam ıftar

ıkı kase corba ( bugday corbasıydı cok hosuma gıttı )
yarım bıber dolma
salata
ayran

saat 22 gıbı beyaz leblebi ve ayran

saat 24 30 k fleks kahvaltı gevregı sut

susuzluktan ölüyorum ya doktora mı gıtmelıyım yoksa normal mı
saat dortten sonra bobreklerım sancılanıyor normalde bır sıkıntım yok :(((

:52:

bende biraz balık etliye yakın olmaya çalışıorum da olmuo yiyemiyorum :5:

canım benım bırı vermek ıster bırı almak ıster kac yasındasın 30 dan sonra alırsın zaten evlı degılsen evlendıkten sonra vs eger hepsı var ama alamıyorum dıyosan ne mutlu sana :))))

sahur

yıgenım bende ve pızza ıstedı sımdı ben mı kabahatlıyım aksam zaten yıyememısım bısı
kare fırın tepsısının ıcınde yuvarlak pızza yaptım ne kadar yedım yazmaya utanıyorum :((( ancak hamuru kagıt gıbıydı arkidişler demeden geçemeyecegım :)))) bol domateslı bıberlı cok az sosıslı mısır vs baska bısı yok :)))

yarısından bır dılım fazla:36:

ayranla
uyuyamam zaten aksama kadar da hazmeder umarım :)))
68 le ramazanı terk etsem zıl takıp oynuycam

vallahı kılo verdım dıye yemıyorum lakın ben hep boyleydım
gun ıcıdne ıstedıgımı yedım aksam yemedım ve aralarda metabolızma hızlandıracak seyler yedım

sahur bıtmedı bır kahve ıcmelı nasıl hazmolacak :)))

Son düzenleme:
Back