• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

$IMG_0459.jpg $IMG_0460.jpg
zavallı mıdem kaldıramadı
ve bagırsaklarım bozuldu :(((

GÜNAYDIN

2 GÜNDÜR GİREMİYORUM

MALUM İŞLER BİRAZ YOĞUN BİRDE ORUÇLU OLUNCA İNANIN TUŞLARA DOKUNMAYA HALIM KALMIYOR

Benım Yeme içme düzenim aynı ama ramazanda ben daha hiç kilo verdiğimi bilmem inşallahta almam
ama ramazandan sonra inşallah kilolara vede ederim

Kendinize iyi bakın öpüyom

GÜNAYDIN

2 GÜNDÜR GİREMİYORUM

MALUM İŞLER BİRAZ YOĞUN BİRDE ORUÇLU OLUNCA İNANIN TUŞLARA DOKUNMAYA HALIM KALMIYOR

Benım Yeme içme düzenim aynı ama ramazanda ben daha hiç kilo verdiğimi bilmem inşallahta almam
ama ramazandan sonra inşallah kilolara vede ederim

Kendinize iyi bakın öpüyom

umarım ... sende kendıne ıyı bak )))) umarım ıyı gecer herkes ııcın bu ramazan:)))))

bugun ıftar

erıste makarna
ıkı dılım patates
mercımek salata
ıkı dılım ekme k
bır bardak ayran

saat 23 ayran ve leblebı:)))

:3:

Of çok fena korkuyorum ramazanda metabolizmamız yavaşlıyor diye kilo almaktan:18:

Dünkü menüm

İftar:

3-4 kaşık kıymalı karnıbahar (Az yağlı kıyma,başka yağ koymadan kavurdum )
Üstüne de 1 kaşık salçadan sos ve 2-3 kaşık yoğurt
3-4 dilim karpuz

4-5 saat sonra:

1 kutu light süt

Tabi manyak gibi de su içtim :D

:3:

Of çok fena korkuyorum ramazanda metabolizmamız yavaşlıyor diye kilo almaktan:18:

Dünkü menüm

İftar:

3-4 kaşık kıymalı karnıbahar (Az yağlı kıyma,başka yağ koymadan kavurdum )
Üstüne de 1 kaşık salçadan sos ve 2-3 kaşık yoğurt
3-4 dilim karpuz

4-5 saat sonra:

1 kutu light süt

Tabi manyak gibi de su içtim :D

bende manyak gıbı gecıyorum anlamadım gıttı :(((
ne matabolızma kaldı ne baska bısı

aksam ıftar mısafır vardı
ıkı halka patates yagsız kozlu
erıste yogurtlu
ıkı yemek kasıgı kadar yesıl mercımek
fırında ekmek
corba
ayran
salata
sofradan kalkınca mıdem yırtılmak uzereydı

sanırım yardıma ıhtıyacım var

yatmadan bı avuc beyaz leblebı ayran

bende manyak gıbı gecıyorum anlamadım gıttı :(((
ne matabolızma kaldı ne baska bısı

aksam ıftar mısafır vardı
ıkı halka patates yagsız kozlu
erıste yogurtlu
ıkı yemek kasıgı kadar yesıl mercımek
fırında ekmek
corba
ayran
salata
sofradan kalkınca mıdem yırtılmak uzereydı

sanırım yardıma ıhtıyacım var

yatmadan bı avuc beyaz leblebı ayran

Nasıl olsa spor yapıyorsunuz yani ramazandan sonra kapanır açık :8:

Nasıl olsa spor yapıyorsunuz yani ramazandan sonra kapanır açık :8:

canım benım ben gecmıste nasılsa spor yapıyorum mantıgının ıse yaramadıgını gordum
ayrıca belım kaydıktan sonra yanı son ıkı aydır nerdeyse cok pasıf spor yapıyorum yarım mekıkler lastıkle bacak hareketlerı vs

sabah tartıldım sorun yok gıbı 68 ıla 69 arasındayım ac ve tokken yanı

ıftar vardı carsaf boregı yapmıslardı :)
taze fasulye
sebze yemegı
yogurtlu kabak ve corba

saat 23 te beyaz leblebı ve ayran
suan saat 1 20

canım benım ben gecmıste nasılsa spor yapıyorum mantıgının ıse yaramadıgını gordum
ayrıca belım kaydıktan sonra yanı son ıkı aydır nerdeyse cok pasıf spor yapıyorum yarım mekıkler lastıkle bacak hareketlerı vs

taze fasulye
sebze yemegı
yogurtlu kabak ve corba

suan saat 1 20
Ramazan da sadece corba icmek ne kadar guzel olurdu!! Malesef evlerimiz de senlik oluyor, oysa hep istemisimdir sadece corba icebilmeyi. Biraz sonra yemek yapacagim, elimden geldigince az yemeye calisiyorum. Carsaf boregi ... Hmmm agzim sulandi inan.

Ramazan da sadece corba icmek ne kadar guzel olurdu!! Malesef evlerimiz de senlik oluyor, oysa hep istemisimdir sadece corba icebilmeyi. Biraz sonra yemek yapacagim, elimden geldigince az yemeye calisiyorum. Carsaf boregi ... Hmmm agzim sulandi inan.

canım benım carsaf boregı yemedım ınan gusel degıldı:)))))

sahur

bıber sogan sosıs haslama ustune yumurta kırdm ve bır haslanmıs yumurta ıle sut
abımler vardı patates kumpır bılem vardı yemedım ıkı yumurta yedım yagsız tuzsuz)))))

suan susuzum saat 7 54

Tebrik ediyor, karsinda sapka cikariyorum. Masallah bu ne azim kardesim!! Ya Eylul bu iradeyi nerden nasil kazandin anlat lutfen! Ben olsam yerdim herhalde. Beynine mi metabolizmana mi neye hakimsin sen ya?? Anlat merak ettim.

taze fasulye
sebze yemegı
yogurtlu kabak ve corba

suan saat 1 20

Tabi o zaman tedbiri elden bırakmamak lazım :)

Ben de dün dışarıda yememize rağmen abartmadım.1 tane tavuk şiş yedim,yağsız yapmışlardı neyse ki.1 kaşık da pilavdan yedim ki o bile içime dert oldu aslında.Pide,ekmek vs zaten yemiyorum.Akşam da 3-4 dilim karpuz yedim :27:

19 gün oluyor.Dün bir tişörtümü giyeyim deneyeyim dedim .Önceden tam yapışıyordu üstüme,şimdi resmen giyilemeyecek kadar bollaşmış .Ay nasıl mutlu oldum anlatamam :24: Bana aşırı vermişim gibi gelmiyor ama babam böyle giderse 3 aya hiçbir şey kalmıcak,bütün giysilerini tekrar mı aldıracaksın diyor :1:

Tabi o zaman tedbiri elden bırakmamak lazım :)

Ben de dün dışarıda yememize rağmen abartmadım.1 tane tavuk şiş yedim,yağsız yapmışlardı neyse ki.1 kaşık da pilavdan yedim ki o bile içime dert oldu aslında.Pide,ekmek vs zaten yemiyorum.Akşam da 3-4 dilim karpuz yedim :27:

19 gün oluyor.Dün bir tişörtümü giyeyim deneyeyim dedim .Önceden tam yapışıyordu üstüme,şimdi resmen giyilemeyecek kadar bollaşmış .Ay nasıl mutlu oldum anlatamam :24: Bana aşırı vermişim gibi gelmiyor ama babam böyle giderse 3 aya hiçbir şey kalmıcak,bütün giysilerini tekrar mı aldıracaksın diyor :1:
canım benım bız fark etmıyoruz ben bıle uzun zaman hala cok sısıkoyum gıbı gelıyodu
hatta reyonlerda 44 -46 bedenlere bakıyodum ınsana oyle gelıyor ıste
ve baba ve annenın gozu onemlı babam sımdı bana da bıraz daha zayıflasan ruzgar ucurdak dıyor o kadar degıl elbette 40 beden tam oluyor artıkın
bugun beyaz bır etek aldım 38-40 aradı bır etek oyle yazıyo :) beyaz kurdelalı felan
eskıden gıyemezdım kı bırazda ha kılolu gsoterecek dıye :)
o nasıl bır hazdır anlatamm
goreceksın ınsallah)))

bende su saatlerde su krızı tutuyor bobreklerım sıslenıyo sankı :)))

canım benım bız fark etmıyoruz ben bıle uzun zaman hala cok sısıkoyum gıbı gelıyodu
hatta reyonlerda 44 -46 bedenlere bakıyodum ınsana oyle gelıyor ıste
ve baba ve annenın gozu onemlı babam sımdı bana da bıraz daha zayıflasan ruzgar ucurdak dıyor o kadar degıl elbette 40 beden tam oluyor artıkın
bugun beyaz bır etek aldım 38-40 aradı bır etek oyle yazıyo :) beyaz kurdelalı felan
eskıden gıyemezdım kı bırazda ha kılolu gsoterecek dıye :)
o nasıl bır hazdır anlatamm
goreceksın ınsallah)))

bende su saatlerde su krızı tutuyor bobreklerım sıslenıyo sankı :)))

Darısı başımıza inşallah :)

Aynen öyle valla ben de farketmiyorum pek bir şey.Yani bölgesel hissediyorum ama bakınca genele bir değişiklik yok gibi geliyor.Yüzüm gitti biraz,yanlarım gitti,boynumun oradaki kemikler artık görünür oldu gibi küçük ayrıntılar var sadece :D Ama giydiğim hemen her şey bariz bollaştı. Bakalım okullar açılana kadar ne kadar daha verebileceğim :10:

Susuzluk cidden büyük dert .İftardan sonra da öyle bir içiyorum ki ölecek gibi oluyorum .Ama yediklerimi sindirince yine içemez oluyorum yatma saatine yakın :/

Bugünkü menümde iftarda balık köftesi var 4-5 adet.Tanesi 30 grammış ve 100 gramı sadece 96 kalori.Yanında 1 marul yaprağı ve azıcık havuç rendesiyle yapılmış salata ve 2 kaşık yoğurt düşünüyorum.

Birkaç saat sonra da ,yeşil çayımı içtikten sonra karpuz yada light süt :8:

Darısı başımıza inşallah :)

Aynen öyle valla ben de farketmiyorum pek bir şey.Yani bölgesel hissediyorum ama bakınca genele bir değişiklik yok gibi geliyor.Yüzüm gitti biraz,yanlarım gitti,boynumun oradaki kemikler artık görünür oldu gibi küçük ayrıntılar var sadece :D Ama giydiğim hemen her şey bariz bollaştı. Bakalım okullar açılana kadar ne kadar daha verebileceğim :10:

Susuzluk cidden büyük dert .İftardan sonra da öyle bir içiyorum ki ölecek gibi oluyorum .Ama yediklerimi sindirince yine içemez oluyorum yatma saatine yakın :/

Bugünkü menümde iftarda balık köftesi var 4-5 adet.Tanesi 30 grammış ve 100 gramı sadece 96 kalori.Yanında 1 marul yaprağı ve azıcık havuç rendesiyle yapılmış salata ve 2 kaşık yoğurt düşünüyorum.

Birkaç saat sonra da ,yeşil çayımı içtikten sonra karpuz yada light süt :8:

:))))
cok guzel bı gunduuuuu:)))) darısı cıdden basınıza ben eskıden resmen sekılsız bır ınsan oldugum ıcın suan bazı seyelr okadar tuhafıma gıdıyor kı anlatamam:)))9
beyaz bı etek aldım gun ustuen beyaz ceket gıydım ıcıne yesıl bady yesıılı mavılı basartu ve mavı beyaz canta
gıydıklerım benı rahat hıssettırıyor rahatlıkla ıftarda arkdaslarımın yanında yemek yıyorum :))))

ıftar menus mangal vardı bı tabak yedım ıste yanında ıkı bardak ayran ıctım cok az lavas ekmek vardı

sımdı eve geldım saat 23 yıne bır bardak ayran

yatmadan badem ve leblebı dusunuyorum ))))

:))))
cok guzel bı gunduuuuu:)))) darısı cıdden basınıza ben eskıden resmen sekılsız bır ınsan oldugum ıcın suan bazı seyelr okadar tuhafıma gıdıyor kı anlatamam:)))9
beyaz bı etek aldım gun ustuen beyaz ceket gıydım ıcıne yesıl bady yesıılı mavılı basartu ve mavı beyaz canta
gıydıklerım benı rahat hıssettırıyor rahatlıkla ıftarda arkdaslarımın yanında yemek yıyorum :))))

ıftar menus mangal vardı bı tabak yedım ıste yanında ıkı bardak ayran ıctım cok az lavas ekmek vardı

sımdı eve geldım saat 23 yıne bır bardak ayran

yatmadan badem ve leblebı dusunuyorum ))))

Eylul ben de istiyoruuumm, beyaz giymek ve ceket giymeyiiii!! Ya iftarda cok az yiyorum , sahurda yok denecek kadar az ama anlamiyorum 79.5 kg da kaldim ya!! Moralim de bozuluyor. Ben ne zaman verecegim canim ya!!

Eylul acaba diyorum her vucudun kilo verecek bir yontemi mi var, tamam varsa da deneme yanilma yoluyla mi bulacagiz? Mesela sen hangi gidalardan uzak durdugunda daha cok kilo verdin paylasir misin?

Darısı başımıza inşallah , tebrik ederim :40:

amın canım ınsallah :))) TSK EDERIM

Eylul ben de istiyoruuumm, beyaz giymek ve ceket giymeyiiii!! Ya iftarda cok az yiyorum , sahurda yok denecek kadar az ama anlamiyorum 79.5 kg da kaldim ya!! Moralim de bozuluyor. Ben ne zaman verecegim canim ya!!

INSALLAH OLACAK O GUNLERDE MERAK ETME CANIM BENIM MORALINI BOZMA SABAH BENDE TARTILDIM 70 GOSTERDI BI AN CANIM SIKILIR GIBI OLDU SONRA DEDIM YOK UZULME OLUR RAMAZANDAYTIZ

ARKADASIM DIYETISYENE GIDIYOR HATUN DEMISKI RAMAZANI AYNI KILOYLA CIKABILMEYI HEDEFLEYIN BU GECICI BI DURUM
INAN VBENDE HIC ORALI OLMADIM BEN 68IM DIYORUM))) BUDA GECECEK YANI:))

Eylul acaba diyorum her vucudun kilo verecek bir yontemi mi var, tamam varsa da deneme yanilma yoluyla mi bulacagiz? Mesela sen hangi gidalardan uzak durdugunda daha cok kilo verdin paylasir misin?

VE KILO YONTEMI DAHA ONCE YAZDIM MI BILMIYORUM LAKIN BEDE DENEME YANILMA YOLUYLA SON SISTEME GECTIM VUCUDUNU SEN KESFEDECEKSIN CIDDEN...
BEN ILK BASLARDA SABAH VE AKSAM NE KAHVALTI NE YEMEK VARDI IKI SU VBARDAGI MEYVE SUYU YADA SUT ICIYORDUM
KI BENIM ICIN YANLISTI ILK BASLARDA ISE YARADI EN AZINDAN AC KALABILMEYI YADA AKSAM YEMEGINI ORTADAN KALDIRABILMEYI OGRENDIM.
DAHAQ SONRA KISA KISA YEMEK LAZIM DIYE KAHVALTI ICIN IKI ZEYTIN YARIM DILIM EKMEK YIYORDUM
CUNKU BEN GERCEK KAHVALTI YAPMADAN DURAMIYORDUM
SIMDI SORARSAN NORMAL INSAN GIBI KAHVALTI YAPABILIYORUM
SONRASIND A ÇAYIN BENI KABI ZYAPTIGINA VE UYKUMU KACIRDIGINIKESFEDIP BITKI CAYINAGECVTIM
SONRA KARANFILI KARANFILLI CAYLARI KESFETTIM VS
KURUYEMIS MESELA KURUYEMIS BANA IYI GELIYO HERKES KIZIYORDU AMA BANA IYI GELIYORDU ISTE.

SENDE DENEME YANIMAYLA ULASIRSIN UMARIM
HERKESIN ZATEN BI FIKRI VAR:) AMA SNA IYI GELEN BASKASINA IYI GELMEYEBILIR

( AY COK ACIM TAKATIM YOK:))))

Canım hangı gıalar demıssın ben suan yag ı azalttım
tuz genelde hıc kullanmıyorum
seker ayda yılda bı profıterol yerım:)
ekmek gunde ıkı dılım ( ramaszzanda sasabılıyo)
bolsu
ayran yogurt sut
beyazleblebı badem fındık
ve meyveeeee

bugun iftarda misafır vardı
mısafır olunca ben yemekten kaytarabılıyorum
gercek menu:)

kofte patats fırında
kızarma karısık
makarna
taze fasulye
salata
corba
haslanmıs baharatlanmıs nohut( bu benım menum:))

bendenız corba uc yemek kasıgı nohut ve ıkı uc yemek kasıgı kadar salata bır dılım ekmek kadar pıde

saat 23 00 meyve salatası
saat 01 00 badem 6 adet bır bardak ayran

mısafır sahurdada bızdeydı :(

menu
patates kızarma
pızza
aksamdan kalan yemekler
yumurta vs

ben klasık kahvaltılık yedım ıste ekmek yok
umarım dunku mangalı telafı etmısımdır:)))):78:( suan cok yorgunum hıc uyumadım sabah ıste kaytarmayı dusunuyorum oglene kadar :))))

Son düzenleme:
Back