Canım gözümde kalmadı ama var senin bu cupcake takımda bişey kaç kişi alıyorum dedi hep almadılar pempe falan demicem en son ben alıcam:))
canım peçetelik masanın üzerindeki pembe olan peçetelik,raf ve kurulama havluları,ekmeklik ve poşetlik,birde büyük boy runner tablon varmıcup cake takımının runnerları ,kurulama havlualrı ,minderleri ve peçeteliği,poşetlik ve ekmek torbası hala duruyor canım ,bir arkadaş ayırttı ama ses çıkmadı bende satıldı yazdım ,dilersen indirimde yaparım ..
masada duruşları ise böyle ,ebatlarını görmen için koyuyorum ,ben beyaz masada da kullandım onda da çok hoş duruyor .
Eki Görüntüle 899779 Eki Görüntüle 899780
canım peçetelik masanın üzerindeki pembe olan peçetelik,raf ve kurulama havluları,ekmeklik ve poşetlik,birde büyük boy runner tablon varmı
yine aynı takımın 2 li sandalye minderi ikisi 10 tl (normal satış fiyatı 32 tl idi) makinede yıkanabilir ,bozulma olmaz ,oldukça yumuşak
Eki Görüntüle 888782
aynı desenli peçetelik asıl fiyatını altında görüyorsunuz ,ben 10 tl ye veriyorum
Eki Görüntüle 888783 Eki Görüntüle 888784
bu sürahiyi altıncıcadde internet sitesinden aldım ,etiketi üzerinde hiç kullanmadım ,ben beyaz sipariş etmiştim fakat bana bu renk geldi dekorasyonuma uymuyor ,özel tasarım ,şu an satışta yok ben 39.90 aldım 22 tl ye satıyorum
Eki Görüntüle 888791
dekoratif sepetli çiçek ,çok şık durur ,fakat benim artık yerim yok 5 tl
Eki Görüntüle 889021
air wick kokulu mum ,vanilya esanslı ,marketlerde hala satışta 9,90 tl gibi bir rakama bende 4 tl
Eki Görüntüle 889022
tamam canım ,beğeneceğini umduğum parçalar var ,ucuz tutucam yine fiyatları ..yarın sayfamda olacak ..öpüyorum..şu gümüşleride göreyim beğendiğim ürün olursa kargoya onlarıda eklersin tek kargo yaparız olurmu canım
canım yapay çiçek sepetli dışında varsa birde çerçeve felan varsa gümüşlerin bi enzeleri var bende .niyet ettim sende ne var neyok toplıcam heralde
sepetli çiçeği değil başka varsa şöyle minik olanlardan felan onları ekle tamam çerçevelerede yarın bakalım