eylülden ;EV AKSESUARLARI ,english home örtüler ,tablolar,sıfır dekoratif ürünler !!!

merhabalar ,çok az kullanılmış ,bazıları hiç kullanılmamış dekorasyon ürünlerimi satışa çıkartıyorum ,evimde farklı değişiklikler yaptığım için çok sevdiğim halde yeni dekorasyonuma uymayan parçaları elden çıkartcam ,hemde çok çok cazip fiyatlara ..
hiçbirinde leke ,yırtık ,sökük v.s yoktur ,yıkanıp ütülenip yollanacaktır ..

english home a ait mutfak seti ,tek tek yada tamamını birlikte alabilirsiniz..

büyük ve küçük runner cupcake desenli ,çift taraflı kullanım ,büyük 29,90 almıştım 12 tl küçük olanı 19.90 a almıştım 8 tl ikisi 20 tl
Eki Görüntüle 888776

yine runnerların takımı ,cupcake desenli ekmek torbası ve poşetlik her biri 4 er tl ikisi 8 tl
Eki Görüntüle 888777

aynı takımın kurulama havluları ,hiç kullanılmadı sadece dekor amaçlı o rafta duruyorlar 3 lü şekilde 8 tl ( asıl fiyatı 19 tl idi )
Eki Görüntüle 888780

yine aynı takımın 2 li sandalye minderi ikisi 10 tl (normal satış fiyatı 32 tl idi) makinede yıkanabilir ,bozulma olmaz ,oldukça yumuşak
Eki Görüntüle 888782

aynı desenli peçetelik asıl fiyatını altında görüyorsunuz ,ben 10 tl ye veriyorum
Eki Görüntüle 888783 Eki Görüntüle 888784

english home 2 li kanvas tablo 7 tl
Eki Görüntüle 888785

english home kanvas tablo 7 tl
Eki Görüntüle 888787

bu sürahiyi altıncıcadde internet sitesinden aldım ,etiketi üzerinde hiç kullanmadım ,ben beyaz sipariş etmiştim fakat bana bu renk geldi dekorasyonuma uymuyor ,özel tasarım ,şu an satışta yok ben 39.90 aldım 22 tl ye satıyorum

Eki Görüntüle 888791

sürahi hariç bütün ürünleri kaça verirsin tatlım?

canım sepetteki çiçek ve tanesi bir buççuk dediğin mutfak havlularından almak istiyorum satılmadılarsa.

kare mutfak masası örtüsü ,spor desen ,5 tl

bu örtünün açılmış halinin fotosunu yollayabilir misiniz acaba dicem de satılmış gibi görünüyor yanlış anlamadıysam? :KK43:(

canım english home pembe masa örtüsü satıldı mı? kullandın mı? birde english home 2 li beyaz renk amerikan servis duruyor mu ben almak istiyorum

canım cupcake peçetelik ve ekmek torbasıyla poşet torbalığı satıldımı satılmadıysaaa alıcaammmn :KK3::KK3::KK3:

Kızlar sayfamdakiler satıldığı için konuya bakmıyorum uzun zamandır ,sadece gümüşler duruyor ,gocum ,gümüşleri bi hesaplıyım indirim yaparım tabi.diğer istediğiln neydi,cepten girdiğim için göremedim.

Gocum şimdi gördüm bahsettiğin ürünleri ,paspas ,çiçekler ve sepet satıldı ,gümüşler duruyor canım.

resimde gösterdiklerin mi ,yoksa tamamı nı mı istiyorsun canım.

madem telden gırıyosun link olarak değil direk yazarak soyleyım canım istedıklerımı
2adet ayran surahısı 10tl den 20 tl
dekoratif tabak içine meyve koydugun 10 tl
şekerlik 2 tane var 5 tlden 10 tl
gümüş tabagın 15 tl

toplamda 55 tl yapıyor
40 tl ye bırakırsan almak ıstıyorum
yok bırakamam dıyorsan vaktını calmıs oldum helal et canım

madem telden gırıyosun link olarak değil direk yazarak soyleyım canım istedıklerımı
2adet ayran surahısı 10tl den 20 tl
dekoratif tabak içine meyve koydugun 10 tl
şekerlik 2 tane var 5 tlden 10 tl
gümüş tabagın 15 tl

toplamda 55 tl yapıyor
40 tl ye bırakırsan almak ıstıyorum
yok bırakamam dıyorsan vaktını calmıs oldum helal et canım

çok düştün be canım 50 olsun bari olmazmı

benı guldürdünüz allahda sizi güldürsün emi :KK53:
adres b:KK53:lgilerii gonderıyorum özelden :KK62::KK64::KK64::KK64:

ay bende güldüm valla ,tamam adresini yolla ,bende eşim gelsin posta çeki hesap numarasını alıyım ,unuttum ben yanımda yok şimdi.pazartesi kapalı olur ptt ,ancak salı yollarım sende parayı salı yollarsın olurmu.şimdiden hayırlı olsun canım .

benı guldürdünüz allahda sizi güldürsün emi :KK53:
adres b:KK53:lgilerii gonderıyorum özelden :KK62::KK64::KK64::KK64:

ben bir şey sormak istiyorum yardımcı olurmusunuz burdan alış veriş yapınca ödemeler nasıl oluyor bende almak istiyorum hangi taraf önce yolluyor önce ürünmü paramı yollanıyor

X