- 1 Haziran 2007
- 583
- 16
- 643
Canım bulaşık makinen ve buzdolabın bizim belirlediğimiz modeller arasında ve ben de şuan kombi tipi mi yoksa bu model mi karar veremiyorum gerçekten. Ayrıca indirim fırsatı da yakaladık bu model için 1300 TL çok iyi fiyat değil mi? Ama kombi tipi alırsak böyle bir indirim olmayacak. Biz çamaşır makinesini Samsung alalım dedik bakalım topik açacağım galiba :) Emeğin için çok teşekkürler. Maşallah diyorum Allah güzel günlerde kullanmanı nasip etsin inşallah canım.
1300 mü? Süpermiş. Bizim aldığımızda kombi tipi olanla 200 lira fark vardı arasında..
Bzimki de indirimle 1900 e falan geldi ama 1300 çok iyimiş.. Ben kesin alırdım hemen :)
Kombi tipi öncelikle çok güzel görünüyor ben çok istedim. Öyle de şu özellik bu öezllik diye deli gibi araştırmadım herşeyi..
Ancak hem içindeki sebzelik küçük geldi hem de annem bir pasta yaptın dondurucan nasıl koyucan bu buzluğa dedi.. Ve kombi tipi annemden veto yedi :) Ben de çok ısrar etmedim. Hiç pişman değilim.
Bulaşık makinem ve çamaşır makinemse süper. Çok memnunum ikisinden de.. Hele bulaşık makinem okadar sessiz ki ilk çalıştırdığımızda çalıştıramadık sandık meğer bizim konuşmalarımızdan duymuyormuşuz çalıştığını :)
Çok teşekkür ederim ayrıca daha güzelleri sana olsun inşallah. Gönlünden geçenlerin hepsi