eylülden ;EV AKSESUARLARI ,english home örtüler ,tablolar,sıfır dekoratif ürünler !!!

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
880
43
merhabalar ,çok az kullanılmış ,bazıları hiç kullanılmamış dekorasyon ürünlerimi satışa çıkartıyorum ,evimde farklı değişiklikler yaptığım için çok sevdiğim halde yeni dekorasyonuma uymayan parçaları elden çıkartcam ,hemde çok çok cazip fiyatlara ..
hiçbirinde leke ,yırtık ,sökük v.s yoktur ,yıkanıp ütülenip yollanacaktır ..

english home a ait mutfak seti ,tek tek yada tamamını birlikte alabilirsiniz..

büyük ve küçük runner cupcake desenli ,çift taraflı kullanım ,büyük 29,90 almıştım 12 tl küçük olanı 19.90 a almıştım 8 tl ikisi 20 tl

yine runnerların takımı ,cupcake desenli ekmek torbası ve poşetlik her biri 4 er tl ikisi 8 tl

aynı takımın kurulama havluları ,hiç kullanılmadı sadece dekor amaçlı o rafta duruyorlar 3 lü şekilde 8 tl ( asıl fiyatı 19 tl idi )

yine aynı takımın 2 li sandalye minderi ikisi 10 tl (normal satış fiyatı 32 tl idi) makinede yıkanabilir ,bozulma olmaz ,oldukça yumuşak

aynı desenli peçetelik asıl fiyatını altında görüyorsunuz ,ben 10 tl ye veriyorum

english home 2 li kanvas tablo 7 tl

english home kanvas tablo 7 tl

bu sürahiyi altıncıcadde internet sitesinden aldım ,etiketi üzerinde hiç kullanmadım ,ben beyaz sipariş etmiştim fakat bana bu renk geldi dekorasyonuma uymuyor ,özel tasarım ,şu an satışta yok ben 39.90 aldım 22 tl ye satıyorum

neden kırmızı değil ama ya maalesef rengi bana uymadı.
bu arada çok zevklisiniz.

benimde mutfağım kırmızı aslında ama ben bu takımı yemek odasında kullanmak için almıştım ,şimdi o da değişti kırmızı temalı oldu ,çok beğendiğim halde kullanamadım malesef ,
çok teşekkürler ayrıca

saol cnm :) benim ev kahve ama tam yazlığıma olacak pembe mor yeşil bnm yazlık bunlarda uyacak..cıvıl cıvıl olacak e tabii eylülcüm anlaşırşak

üzülme canım güle güle iyi günlerde kullan
saolasın canım da daha almadım dur bakalım napcaz ?
hepsine talibimde kargo çok tutacak 20 tl ye yakın tutar sonra sıfıra denk gelir bana die düşündüm valla eylülede yazdım hatta bakalım...

saolasın canım da daha almadım dur bakalım napcaz ?
hepsine talibimde kargo çok tutacak 20 tl ye yakın tutar sonra sıfıra denk gelir bana die düşündüm valla eylülede yazdım hatta bakalım...

yavrum naptın 20 tl ,ptt kargo ile yollıycam 3-5 tl bişey tutar ,ben fransaya kuzenime bir dünya kg ı ağır ürün yolluyorum 30 tl tutuyor ,sen nerde oturuyorsun ?

eylül özel mesajlarım gelmio sana demi 3 adet gönderdim 1ilk mesajım çıkıo sadece demi

yavrum naptın 20 tl ,ptt kargo ile yollıycam 3-5 tl bişey tutar ,ben fransaya kuzenime bir dünya kg ı ağır ürün yolluyorum 30 tl tutuyor ,sen nerde oturuyorsun ?
3-5 tl ye kargo almıyorlar bile kuzum 1 kg 6.5 tl kuzum paket boyut kg da ayrıca tabiii.valla bnmde gönderiler var ben çıkıom birazdan gelince detaylı öğrenip yazarım sana cnm...

Son düzenleme:
Ptt şehir içi 4.5 şehir dışı 6.5 tl den başlıyor . Yurt dışına en küçük paketim 35 tl den gidiyor siz nasıl bir dünya şeyi 30 tl ye gönderdiniz anlatırsanız bende öyle yapayım. İşimle ilgili çok yurt dısı kolisi gönderiyorum çünkü.

Bu arada ikili kanvas tablo satıldı mı ? ve ikisi birden mi 7 tl yoksa tekimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…