merhabalar ,çok az kullanılmış ,bazıları hiç kullanılmamış dekorasyon ürünlerimi satışa çıkartıyorum ,evimde farklı değişiklikler yaptığım için çok sevdiğim halde yeni dekorasyonuma uymayan parçaları elden çıkartcam ,hemde çok çok cazip fiyatlara ..
hiçbirinde leke ,yırtık ,sökük v.s yoktur ,yıkanıp ütülenip yollanacaktır ..
english home a ait mutfak seti ,tek tek yada tamamını birlikte alabilirsiniz..
büyük ve küçük runner cupcake desenli ,çift taraflı kullanım ,büyük 29,90 almıştım 12 tl küçük olanı 19.90 a almıştım 8 tl ikisi 20 tl
yine runnerların takımı ,cupcake desenli ekmek torbası ve poşetlik her biri 4 er tl ikisi 8 tl
aynı takımın kurulama havluları ,hiç kullanılmadı sadece dekor amaçlı o rafta duruyorlar 3 lü şekilde 8 tl ( asıl fiyatı 19 tl idi )
yine aynı takımın 2 li sandalye minderi ikisi 10 tl (normal satış fiyatı 32 tl idi) makinede yıkanabilir ,bozulma olmaz ,oldukça yumuşak
aynı desenli peçetelik asıl fiyatını altında görüyorsunuz ,ben 10 tl ye veriyorum
english home 2 li kanvas tablo 7 tl
english home kanvas tablo 7 tl
bu sürahiyi altıncıcadde internet sitesinden aldım ,etiketi üzerinde hiç kullanmadım ,ben beyaz sipariş etmiştim fakat bana bu renk geldi dekorasyonuma uymuyor ,özel tasarım ,şu an satışta yok ben 39.90 aldım 22 tl ye satıyorum