eylülden ;EV AKSESUARLARI ,english home örtüler ,tablolar,sıfır dekoratif ürünler !!!

fotoları bekliyoruuuummmmm

ben senin tarzını anladım ,dün evde bakındım bakındım ,senin beğenebileceğin başka satılacak eşya bulamadım be canım ,çok var o tarz bende ,ama severek kullanıyorum hala ..ben sana şimdilik ayırdıklarını göndereyim ,daha daha sonra çıkarsa bişeyler daha koyarım ,valla artık satacak bişey kalmadı gibi evde ..:KK34:

• English home Amerikan servis - 2si 3 TL
  • Keten Dokuma Battal boy - 10 TL
  • Pembe masa örtüsü - 12 TL
  • Kokulu Mum - 4 TL
  • Silikon Kek Kalıpları - 2si 8 TL

Bunlardan hangisi satıldı hangileri satılmadı bilgilendirir misin???
Konuyu baştan sona okudum ama yukarıdaki yazdıklarım satıldı mı emin olamadım:44: mesela fincan seti de güzelmiş ama satıldı diye okudum

• English home Amerikan servis - 2si 3 TL
  • Keten Dokuma Battal boy - 10 TL
  • Pembe masa örtüsü - 12 TL
  • Kokulu Mum - 4 TL
  • Silikon Kek Kalıpları - 2si 8 TL

Bunlardan hangisi satıldı hangileri satılmadı bilgilendirir misin???
Konuyu baştan sona okudum ama yukarıdaki yazdıklarım satıldı mı emin olamadım:44: mesela fincan seti de güzelmiş ama satıldı diye okudum

englis home amerikan servisler ile kokulu mum satıldı canım ,fincanlarda satıldı ,diğer yazdıkların duruyor :KK34:

canım kargon geldi runerlar lekeli,kurulama havlularıda öyle :KK43: üzüldüm valla .ama yapacak bişey yok.genede teşekkürler raf için

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kargon geldi runerlar lekeli,kurulama havlularıda öyle :KK43: üzüldüm valla .ama yapacak bişey yok.genede teşekkürler raf için

ürünlerde leke yoktur ,runnerlar yıkanıp yollanmıştır,artı kurulama havluları hiç kullanılmamıştır bile ,raf dahil tamamını 50 tl ye aldınız
raf zaten sadece 50 tl ,neyse güle güle kullanın ,söyleyecek bişeyim yok ..

selam eylül elinde ne kaldı sayfaların hepsine tam olarka bakamadım kalanları ve country tarzı bişeyler varsa elinde buraya ekleri misin almak istiyorım

X