eylülden ;EV AKSESUARLARI ,english home örtüler ,tablolar,sıfır dekoratif ürünler !!!

yooook eylül valla alan alsın satan satsın ben almayayım alanlarda güle güle kullansınlar vallahi içten söylüyorum inan ..kolay gelsin..

zaten bunu son mesajını görmeden yazmıştım ,gördükten sonra fikrim değişti ,bende satmam zaten artık ,hayır görmem zaten .

eylül neyin iması sen kendin demişsin acelem var satıcam diye bende onu dedim kesinlikle ima yok sen yanlış anladın... biz snnle yazışırken hala soruyorlar görmüyormuyum sanıyorsun. soruyorlar ürünleri satıldımı satılmadı mı diolar cvp ver die dedim oyalamayım seni die ....

FURKANCA,mmery ve gökçe25 kargolarınız bugün çıkıyor kızlar ..öğleden sonra eşimin hesabı açılmış olur ,ben ok dir deyince yatırırsınız ,kargoları da aynı anda çıkartırım ..
güle güle kullanın ..

satılan ürünleri çıkarttıktan sonra ,kalan ürünler bunlar kızlar ..

hesap açılınca tel no mesj atabilirmisiniz ögleden sonra pc başında olmayacagımda haberim olmayabilir

Canım günaydın

Aşağıda belirteceğim ürünleri almak istiyorum eğer satılmadıysa;

Ekmek torbası-poşetlik 8 tl
Kurulama havluları 8 tl
Peçetelik 10 tl
Çiçek 5 tl
Mum 4 tl
Pembe masa örtüsü 12 tl
Kalın keten örtü 10 tl
Silikon kalıplar 10 tl

Başka ürün var mı satışında ve ödemeyi nasıl yapacağım ?

canım şu an için başka ürün yok ,hepsi son mesajımdakiler ..bunları senin için ayırıyorum .ancak pazratesi kargo yaparım ,diğer kargolar bugün çıktı çünkü ,özelden ptt hesap numaramı vereyim oraya yatır ..bende kargonu yapayım olurmu ..
senin hesap 67 tutuyor düz 65 olsun ..özelden atıyorum bilgilerimi sende adres bilgilerini at olurmu

canım silikon kalıplar 10 tl demişsin 8 tl onlar yalnışlık olmasın ,yani 65 tl tamamı ..

Canım mesaj kutun dolu cevap veremedim.Boşaltabilir misin?

english home ekmek torbası ,poşetlik ,peçetelik,kalın keten masa örtüsü ,pembe masa örtüsü ,kurulama havluları ,silikon kek kalıpları sepetli çiçek,air wick mum satılmıştır ..

Son düzenleme:

elimde son kalan ürünler bunlar arkadaşlar ,beğendiğiniz varsa indirimde yapıcam ..

ürünlerine yetişemedim yeni üye old.için özel msj hakkımda yok başka aksesuar lara ihtiyacım var satıcağın başka varsa değerlendiririm

ürünlerine yetişemedim yeni üye old.için özel msj hakkımda yok başka aksesuar lara ihtiyacım var satıcağın başka varsa değerlendiririm

sen beni takipte ol ,bunlar satılınca yenilerini ekliycem ,evde nerede olduğunu henüz bulamadığım eşyalar var ,onlar çıksın ortaya yine koyarım sanım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…